ARMAGEDDON Αύγουστος 12, 2012 #1141 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 οι διακοπές θα συνεχιστούν ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Αύγουστος 15, 2012 #1142 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Ποιός ξανααρχίζει το διάβασμα πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Αύγουστος 15, 2012 #1143 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 <---- .. αλλά για αρχή 1ωρίτσα την ημέρα , μην πάθουμε και υπερκόπωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 15, 2012 #1144 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Και εγω μολις ξεκινησα, δικτυα δεδομενων, 2 ωρες σημερα καλα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 15, 2012 #1145 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Και εγω μολις ξεκινησα, δικτυα δεδομενων, 2 ωρες σημερα καλα ειναι Εγώ nopeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Αύγουστος 15, 2012 #1146 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 του χρονου διαβασμα παλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 15, 2012 #1147 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 το ότι κάνω μαθήματα σε άλλα άτομα για ΠΡΟ μετράει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 15, 2012 #1148 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Αρχίζω master έξω σε 2 βδομάδες, δεν έχω παρακολουθήσει μάθημα εδώ και περίπου 1.5 χρόνο (εκτός από Αγγλικά).Θέλω να δω πότε θα αρχίσω να αγχόνομαι για αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 17, 2012 #1149 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Διεθνείς συνωμότες"Χωρίς κανένα σεβασμό στον αγώνα που δίνουν οι έλληνες πρυτάνεις για να κρατηθούν στις θέσεις τους, οι ξένοι αποφάσισαν εντελώς ξαφνικά να υποβαθμίσουν κι άλλο τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την λεγόμενη λίστα της Σαγκάης, ανακοίνωσαν ότι το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πέφτει από την 201η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, στην 301η. Και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πέφτει από την 300ή θέση, στην 400ή!Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντιδράσει δυναμικά στην νέα πρόκληση. Σε τηλεφωνική τους συνομιλία οι τρεις αρχηγοί του κυβερνητικού σχήματος (Σαμαράς –Βενιζέλος –Κουβέλης) φέρονται να συμφωνήσαν να απευθύνουν κοινό διάγγελμα αμέσως μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές τους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις αρχηγοί θα καλέσουν όλους τους έλληνες πολιτικούς να αποσύρουν από τα ξένα πανεπιστήμια τα παιδιά τους και να τα γράψουν στο Καποδιστριακό και στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 17, 2012 #1150 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Η λίστα που αναφέρει στο ποστ του ο ΓιαγκT: Shanghai Ranking Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Αύγουστος 29, 2012 #1151 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Κάπως έτσι κυλούν οι μέρες!O αλγόριθμος του διαβάσματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 29, 2012 #1152 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Πφφφ ξεκίνησα και εγώ διαβασμα για την δδιπλωματική του Master. Καλα άραζα τόσους μήνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Αύγουστος 30, 2012 #1153 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 ΑΕΙ και μεταρρυθμίσεις | Άρθρα | Protagon Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 30, 2012 #1154 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2012 https://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2012/08/29/new-tax-on-university-degree/Θα ρίξουμε πολύ γέλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 2, 2012 #1155 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Τέλος τα δωρεάν συγγράμματα στους φοιτητές | AlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό Δίκτυο | Έγκυρη και Έγκαιρη Ενημέρωση - Συνεχής Ροή Ειδήσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 2, 2012 #1156 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 διακοπές θα κάνουμε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 2, 2012 #1157 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Ε ρε κόλλημα εσύ με τις διακοπές. Μακάρι να μη κάνουμε... PS. Εγώ πάντως με ένα kindle + pdfs βολεύομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 2, 2012 #1158 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Δυστυχως η, συντριπτικη, πλειοψηφια δεν θα βολευτει. Περσι σε ενα μαθημα (θεωρια και εργαστηριο) ειχαν κανει λαθος και δεν ειχαν παραγγειλει βιβλια. Φτασαμε περιπου 10 μερες πριν την εξαταστικη για να μας δωσουν αντιτυπα απο το τυπογραφιο της σχολης (ειχαν σκαναρει ολο το βιβλιο και το εκαναν παλι "βιβλιο")... αντι να δωσουν τα σκαναρισμενα σε pdf απο την αρχη να τελειωνουμε. Και χρονο θα γλιτωναμε και τρελο κοστος και σπαταλη υλης (ενα 4μηνο παιζαμε με φωτοτυπιες).Δεν υπαρχει ελπιδα λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 2, 2012 #1159 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Εμένα δεν με βολεύει το διάβασμα στον υπολογιστή. Μόνο ένα ταιριάζει:Αχ Ελλάδα θα στο πωπριν λαλήσεις πετεινόδεκατρείς φορές μ' αρνιέσαιμ' εκβιάζεις μου κολλάςσαν το νόθο με πετάςμα κι απάνω μου κρεμιέσαι[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fFaljbyX1WY]ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ. Ν.Παπάζογλου . wmv - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 2, 2012 #1160 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Εμένα δεν με βολεύει το διάβασμα στον υπολογιστή. Ούτε κι εμένα με βολεύει ιδιαίτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts