k_ardu Απρίλιος 24, 2012 #1021 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Φέτος που πέφτει πρωτομαγιά Τρίτη να φανταστώ 4ήμερο θα πάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 24, 2012 #1022 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 δεν νομίζω ...για τις εκλογές θα είναι κλειστά παρασκευή - δευτέρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Απρίλιος 24, 2012 #1023 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Καλύτερα να μην πάει γιατί θα χάσουμε και για εκλογές μετά και θα τρέχουμε σαν τρελοί για αναπληρώσεις.Για τις εκλογές ναι ισχύει αυτό που λες εάν δεν έχει αλλάξει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 24, 2012 #1024 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Καλύτερα να μην πάει γιατί θα χάσουμε και για εκλογές μετά και θα τρέχουμε σαν τρελοί για αναπληρώσεις.Για τις εκλογές ναι ισχύει αυτό που λες εάν δεν έχει αλλάξει κάτι. ειδικά ο μαθηματικός θα έχει αφρίσει αν όντως είμαστε κλειστά παρασκευή - δευτέρα γιατί λογικά θα γίνει και δεύτερη εκλογική αναμέτρηση οπότε 4 μέρες + την τρίτη 5 μέρες άιντε ότι να νε Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Απρίλιος 24, 2012 #1025 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Ξέχασες τις φοιτητικές εκλογές 16 Μαίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 24, 2012 #1026 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Δεν κλείνουν τα πανεπιστήμια για εκλογές. Μόνο την μέρα της πρωτομαγιάς θα είναι κλειστά.Οι φοιτητικές εκλογές ποιό το νόημα να γίνουν; Δεν καταργήθηκε η εκπροσώπηση με τον νέο νόμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 24, 2012 #1027 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Το αστείο είναι ότι θα κλείσουν και την επομένη των φοιτητικών άμα γίνουν! Γελοιοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Απρίλιος 24, 2012 #1028 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Το αστείο είναι ότι θα κλείσουν και την επομένη των φοιτητικών άμα γίνουν! Γελοιοί. Ε μα πως θα γιορτάσουν την νίκη τους τα ,τόσκυλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Απρίλιος 24, 2012 #1029 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Δεν κλείνουν τα πανεπιστήμια για εκλογές. Μόνο την μέρα της πρωτομαγιάς θα είναι κλειστά.Οι φοιτητικές εκλογές ποιό το νόημα να γίνουν; Δεν καταργήθηκε η εκπροσώπηση με τον νέο νόμο;Ο οποίος και δεν εφαρμόστηκε....Μην ξεχνάς σε ποια χώρα( ; ) βρίσκεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 24, 2012 #1030 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Επιτέλους, αυτό το course Θα το λιώσω άγρια... πάρα πολύ άγρια!https://www.coursera.org/course/ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 24, 2012 #1031 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Επιτέλους, αυτό το course Θα το λιώσω άγρια... πάρα πολύ άγρια!https://www.coursera.org/course/ml Το είχα πάρει την πρώτη φορά έγινε διαθέσιμο. Πολύ καλό και πάνω απ' όλα ενδιαφέρον Μόνο να συνηθίσεις λίγο την ομιλία του Ng γιατί εκεί που ξεκινάει ψηλά σιγά σιγά χαμηλώνει την ένταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 24, 2012 #1032 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Το αστείο είναι ότι θα κλείσουν και την επομένη των φοιτητικών άμα γίνουν! Γελοιοί.Ποτέ δεν θυμάμαι να έχει γίνει αυτό. Ποιος σου το είπε εσένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 24, 2012 #1033 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Ποτέ δεν θυμάμαι να έχει γίνει αυτό. Ποιος σου το είπε εσένα? Και λάθος να είναι θέλω να κάνω μάθημα την μέρα των εκλογών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 24, 2012 #1034 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Και λάθος να είναι θέλω να κάνω μάθημα την μέρα των εκλογών. Φυσική έχεις και θέλεις να δεις την κοπελίτσα ή απλά έχεις βίτσιο και λες ότι θες να κάνεις μάθημα επειδή θεωρείς τις εκλογές ανούσιες? Γιατί και πολλές αργίες είναι ανούσιες και αντιπαραγωγικές, αλλα δεν ξέρω αν διαμαρτύρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 24, 2012 #1035 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Φυσική έχεις και θέλεις να δεις την κοπελίτσα ή απλά έχεις βίτσιο και λες ότι θες να κάνεις μάθημα επειδή θεωρείς τις εκλογές ανούσιες?Γιατί και πολλές αργίες είναι ανούσιες και αντιπαραγωγικές, αλλα δεν ξέρω αν διαμαρτύρεσαι. άσε τις αργίες ήσυχες δεν θα αναλάβω εγώ που θα μου πάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 24, 2012 #1036 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Τις μέρες των εκλογών κλειστά σίγουρα την Τετάρτη και την Πέμπτη. Σε μερικά Πανεπιστίμια κλειστά και Τρίτη από τις 12 το μεσημέρι και μετά.Το καλό είναι ότι μόνο η ΔΑΠ θα ασχοληθεί με τις φετινές φοιτητικές εκλογές, επομένως το spam θα είναι light. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 24, 2012 #1037 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 [MENTION=5181]winters[/MENTION] Ξέρεις τι θα παίξει στο δικό μας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 24, 2012 #1038 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Εχετε το νου σας κομματοσκυλακια μαλτεζ οτι φετος θα ναι μοναδικα τα γιαουρτοματα...μη πατησει κανεις εκλογες στη σχολη του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 24, 2012 #1039 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 (edited) τραμπουκος alert και τρία άτομα άμα πάνε και ψηφίσουνε τον χ ο χ δεν θα βγει ? πότε να φέρω κάμερα να καταγράψω το event εδιτ οπότε ποιος ο λόγος να μην πάμε ? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2012 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 24, 2012 #1040 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 τραμπουκος...προσωπικα; Ισως να μη κατεβω καν, στα ενδοιδρυματικα εχω σταση του hydra.Aλλα ειναι γνωστα καθε χρονο,δεν ειναι καινουργιο. Οποτε φαντασου φετος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts