k_ardu Μάρτιος 13, 2012 #941 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Μα ειναι την ιδια μερα Είναι την ίδια ημέρα τα συγκεκριμένα τμήματα. Δήλωσε άλλα τμήματα(άλλες ώρες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 13, 2012 #942 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Είναι την ίδια ημέρα τα συγκεκριμένα τμήματα.Δήλωσε άλλα τμήματα(άλλες ώρες). nope δεν γίνονται άλλες μέρες τα εργαστήρια, σε μας, βγαίνει ένα πρόγραμμα σαν του σχολείου όπου βλέπεις που μπορείς να πάρεις τα εργαστήρια σε σταντέ ώρες και μέρες... δηλαδή Πέμπτη έχεις το Χ εργαστήριο από τις 8 το πρωί εως της 2μμ (2ωρα είναι τα εργαστήρια) και διαλέγεις ένα δίωρο , δεν μπορείς να το βάλεις άλλη μέρα γιατί δεν γίνετε δεν υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Μάρτιος 13, 2012 #943 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 nope δεν γίνονται άλλες μέρες τα εργαστήρια, σε μας, βγαίνει ένα πρόγραμμα σαν του σχολείου όπου βλέπεις που μπορείς να πάρεις τα εργαστήρια σε σταντέ ώρες και μέρες...δηλαδή Πέμπτη έχεις το Χ εργαστήριο από τις 8 το πρωί εως της 2μμ (2ωρα είναι τα εργαστήρια) και διαλέγεις ένα δίωρο , δεν μπορείς να το βάλεις άλλη μέρα γιατί δεν γίνετε δεν υπάρχει Γνωρίζω πως βγαίνει το πρόγραμμα. Φοιτητής σε ΤΕΙ είμαι και εγώ. Αυτό που λέει όμως jio είναι περίεργο. Το εργαστήριο 1 γίνεται μόνο την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα; Μόνο 1 τμήμα εργαστηριακό; Σίγουρα θα γίνεται και διαφορετική ώρα και διαφορετική ημέρα εκτός και εάν κάνουν εργαστήριο με 100+ φοιτητές μέσα. Δεν γίνεται να πέφτουν εργαστήρια το ένα πάνω στην ώρα του άλλου και να μην υπάρχει εναλλακτική,εφόσον μιλάμε για εργαστήρια του ίδιου εξαμήνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 14, 2012 #944 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Μηπως κανουν την ιδια ωρα/μερα σε διαφορετικες αιθουσες? Πχ 4 εργαστηρια σε 4ς διαφορετικες αιθουσες ταυτοχρονα. Αλλα αυτο προυποθετει και μεγαλο προσωπικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 14, 2012 #945 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Εγω υποψιαζομαι το να γινεται επιτηδες καθως τοσο καιρο δεν εχω παρατηρησεικατι τετοιο. καλα κανετε και εστιαζεται στις λυσεις, αλλατο πιο σημαντικο που μου φαινεται υποπτο ειναι πως ξαφνικα αλλαξαν ωρες και πηγαν "μονες" απο "ζυγες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 14, 2012 #946 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Σήμερα στην αίθουσα είχε σκατά στο πάτωμα. Κάποιος σκύλος μπηκε και εκανε την δουλεια του. Ο καθηγητης προσεχε να μη ντα πατήσει κανένας φοιτητής καθώς έμπαινε στην αίθουσα. Δηλαδη τι άλλο θα δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάρτιος 15, 2012 #947 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Κάποιον να τα μαζέψει ίσως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 15, 2012 #948 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 (edited) STEF club οποιος είναι τει αθηνας από το thelab να πάει στις αίθουσες στεφ πρώτο όροφο και στην αίθουσα που έχει μουσική να μπει μέσα και να πει labbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb:pμόνο labhtes οι άλλοι δρόμοeditfixed greekish Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2012 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 15, 2012 #949 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 nope δεν γίνονται άλλες μέρες τα εργαστήρια, σε μας, βγαίνει ένα πρόγραμμα σαν του σχολείου όπου βλέπεις που μπορείς να πάρεις τα εργαστήρια σε σταντέ ώρες και μέρες...δηλαδή Πέμπτη έχεις το Χ εργαστήριο από τις 8 το πρωί εως της 2μμ (2ωρα είναι τα εργαστήρια) και διαλέγεις ένα δίωρο , δεν μπορείς να το βάλεις άλλη μέρα γιατί δεν γίνετε δεν υπάρχει Μήπως το ένα μάθημα του ενός εργαστηρίου είναι προαπαιτούμενο/αλυσίδα (δεν ξέρω πως τα λέτε) του αλλου μαθήματος? Λόγο έλλειψη αιθουσών στην σχολή μου ήταν και είναι πάγια τακτική να βάζουν ίδιες ώρες μαθήματα ή εξέταση μαθήματος όταν το ένα ειναι προαπαιτούμενο του άλλου. Έτσι κανείς φοιτητής δεν υπήρχε περίπτωση να πρέπει να είναι και στα 2 ταυτόχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Μάρτιος 15, 2012 #950 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής & Τηλεπικοινωνιών - Θεσσαλονίκη 16 -18 Μαρτίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 16, 2012 #951 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Στη νετ για γελια οι υφυπουργοι."Δε μας αρεσει το οτι οι πρυτανεις και οι διοικησεις τα χουν πλακακια με καθηγητες και φοιτητες και οι μεν ψηφιζουν τους δε κτλπ"Πιο μετα,"εχουμε κατσει με τους πρυτανεις και προσπαθουμε να προωθησουμε νεες μεθοδους"ΑΝ ΣΑΣ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ οπως ειναι τωρα, αλλαχτε την κατασταση απο τη ριζα.Γκ@μω τα συνεδρια και τις συνοδους με τους πρυτανεις που διαιωνιζουν τη σαπιλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 20, 2012 #952 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 έχουμε και λέμε από "ράδιο αρβύλα" (όχι την εκπομπή) υπάρχει επίδομα που δίνετε στα άτομα που περάσανε όλα τα μαθήματα της εξεταστικής ή το 90% ? αν ναι , ποια είναι τα κριτήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 20, 2012 #953 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Να μενεις μακρυα απο οτι εχεις δηλωσει ως κατοικια. (400-500χλμ ?) Πχ απο λημνο αν σπουδαζεις αθηνα τοπαιρνεις αυτο το επιδομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 20, 2012 #954 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Να μενεις μακρυα απο οτι εχεις δηλωσει ως κατοικια. (400-500χλμ ?) Πχ απο λημνο αν σπουδαζεις αθηνα τοπαιρνεις αυτο το επιδομααυτό το ξέρω αλλά από ότι έμαθα πήρε άτομο το οποίο δεν είναι μακριά από τον τόπο του ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 20, 2012 #955 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 έχουμε και λέμε από "ράδιο αρβύλα" (όχι την εκπομπή) υπάρχει επίδομα που δίνετε στα άτομα που περάσανε όλα τα μαθήματα της εξεταστικής ή το 90% ? αν ναι , ποια είναι τα κριτήριαΝα μενεις μακρυα απο οτι εχεις δηλωσει ως κατοικια. (400-500χλμ ?) Πχ απο λημνο αν σπουδαζεις αθηνα τοπαιρνεις αυτο το επιδομαανεξαρτήτως εισοδήματος των γονιών;πόσο είναι αυτό το επίδομα;ισχύει για κάθε εξάμηνο ξεχωριστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 20, 2012 #956 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Ξερεις τι, αν εχεις δυο κατοικιες, προφανως δηλωνεις την μακρινη, και την τωρινη ως προσωρινη, δε νομιζω να το ψαχνουν τοσο πολυ.performer ανεξαρτητα φιλε μου σιγουρα μεχρι φετος.Απο φετος ομως δε ξερω τι παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 20, 2012 #957 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Και πώς το δηλώνουμε αυτό;Μιλάμε για 10 ευρώ το μήνα φαντάζομαι, έτσι; Ψίχουλα δηλαδής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 20, 2012 #958 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 (edited) μυρίσατε λεφτά και τρέξατε εγώ που δεν πρόκειται να πάρω :hang3:(έτσι για το γαμώτο, να πάω να βγάλω και δίπλωμα)1 φορά το χρόνο το παίρνειςεδιτ hydra 1000 eurosεδιτhttp://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4556518http://www.eimaifoititis.gr/foititis/epidoma-1000-euro Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 20, 2012 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 20, 2012 #959 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Ναι ρε μην το πάρουμε πολύ, 6 χλμ είναι το σπίτι μου απ' τη σχολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 23, 2012 #960 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Υπαρχει κανεις που κανει phd και μπηκε στο προγραμμα "Θαλης" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts