z3et Φεβρουάριος 19, 2012 #841 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Ναι. Τουλαχιστον ο 1ος αναγνωριστηκε απο φιλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 20, 2012 #842 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Το σύστημα με τα ανοιχτά βιβλία στις εξετάσεις το έχετε και άλλοι;Γιατί πολλοί το κάνουν σε εμάς και κουφάθηκα. Σκέφτομαι ότι ο αδιάβαστος και με ανοιχτό βιβλίο δε γράφει, άρα έχει μια λογική. Όμως, απ' την άλλη ένα ψου - ψου να ακούσει τη σελίδα, μπορεί να γράψει όσα ο διαβασμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 20, 2012 #843 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Το σύστημα με τα ανοιχτά βιβλία στις εξετάσεις το έχετε και άλλοι;Γιατί πολλοί το κάνουν σε εμάς και κουφάθηκα. Σκέφτομαι ότι ο αδιάβαστος και με ανοιχτό βιβλίο δε γράφει, άρα έχει μια λογική. Όμως, απ' την άλλη ένα ψου - ψου να ακούσει τη σελίδα, μπορεί να γράψει όσα ο διαβασμένος. Το έχουμε κι εμείς, αλλά είναι σε θετικά μαθήματα όπου και να ξέρεις τη σελίδα, αν δεν έχεις διαβάσει δε πρόκειται να βγάλεις και πολύ άκρη. Στα θεωρητικά το θεωρώ φουστιά Ps. Και να έχεις διαβάσει, πάλι δε παίζει να βγάλεις εύκολα άκρη... True story Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 20, 2012 #844 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Το έχουμε κι εμείς, αλλά είναι σε θετικά μαθήματα όπου και να ξέρεις τη σελίδα, αν δεν έχεις διαβάσει δε πρόκειται να βγάλεις και πολύ άκρη. Στα θεωρητικά το θεωρώ φουστιά Ps. Και να έχεις διαβάσει, πάλι δε παίζει να βγάλεις εύκολα άκρη... True story staurakas αν σας πει θέλετε ανοιχτά με σημειώσεις πείτε όχι γιατί θα βάλει την μάνα του και τον πατέρα του και εσύ να φέρεις το σόι σου δεν θα τις λύσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 20, 2012 #845 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Χμμ, και θεωρητικά έχουμε, στη Φιλοσοφία Δικαίου και Θεωρία Θεσμών. Οψόμεθα, προς το παρόν όλοι χωρίς μας ζήτησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 20, 2012 #846 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 staurakas αν σας πει θέλετε ανοιχτά με σημειώσεις πείτε όχι γιατί θα βάλει την μάνα του και τον πατέρα του και εσύ να φέρεις το σόι σου δεν θα τις λύσειςΔεν τον γνωρίζω... Τι διδάσκει/σε ποια σχολή είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 20, 2012 #847 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Δεν τον γνωρίζω... Τι διδάσκει/σε ποια σχολή είναι;ΣΤΕΦ - ΤΕΙ - ΑΘΗΝΑΣ - Σχολή Ηλεκτρονική ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 20, 2012 #848 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 ΣΤΕΦ - ΤΕΙ - ΑΘΗΝΑΣ - Σχολή Ηλεκτρονική !Ευτυχώς δε πρόκειται να τον έχω :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 20, 2012 #849 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Ευτυχώς δε πρόκειται να τον έχω :triniti:??? τι είσαι είπαμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 20, 2012 #850 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 και εγω οταν ημουν φοιτητης,σε καποια μαθηματα ειχα ανοιχτα βιβλια (πχ οχι μονο σε αμοιγως θεωριτικα ή θετικα μαθηματα) συνηθως ο καθηγητης που θελει ανοιχτα βιβλια,γνωριζει πως το βιβλιο ειτε ειναι απαραιτητο για την εξεταση,ειτε πως δεν προσφερει τιποτα για παραδειγμα,στους Ηλεκτρολογους Μηχανικους (δεν θυμαμαι τον καθηγητη ουτε το μαθημα πλεον δυστυχως),μου λεγες κολητος,πως σε ενα συγκεκριμενο μαθημα,ο καθηγητης τους επετρεπε να εχουν ανοιχτα Βιβλια,βοηθηματα,σημειωσεις και γενικα οτι γουσταραν γιατι και ετσι δεν περνουσαν (ηταν απο τα γνωστα τσεκουρομαθηματα της σχολης) μιλαμε για 70%+ ποσοστο κοψηματος στο συγκεκριμενο μαθημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 20, 2012 #851 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 γραφω ενα οικονομικο αυριο με ανοιχτα βιβλια...κατι μου λεει οτι δεν θα το περασω αν και ψαχνω μεσα στην υλη να βρω μια ασκηση να ριξω μια ματια αλλα τζιφος.το πιο εκνευριστικο ειναι να ψαχνεις να διαβασεις και να μην βρισκεις τι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 20, 2012 #852 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Ειναι η φιλοσοφια του μηχανικου....βρες τη λυση εκεινη τη στιγμη κι ας μην εχεις κανει ποτε κατι ιδιο.Προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον ασχετα που δε περναω τιποτα, αλλα στη δουλεια αυριο μεθαυριο αποκλειεται να μην χρησιμοποιησεις βοηθειες κτλπ....δηλαδη στην τελικη ισως ειναι και ανουσιος τροπος εξετασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 20, 2012 #853 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 εμάς μόνο στατιστική & πιθανότητες επιτρεπόταν. Μακράν το πιο άνετο μάθημα για εμένα. Διάβασα πως και που χρησιμοποιείται κάθε τι, αδιαφόρησα για το πως είναι ο κάθε τύπος και η κάθε κατανομή, πήγα, ήξερα τι να ψάξω για κάθε λύση, κι έγραψα χαλαρά ένα 7αράκι (δεν είχα ασχοληθεί με πιθανότητες, το 1 από τα 4 θέματα ). Μεγάλο θέμα να μας αφήσουν να έχουμε ανοιχτά βιβλία 500-700 σελίδων, σε εξέταση 3 ωρών. Αν κάποιος δεν έχει διαβάσει τίποτα θα προλάβει να τα μάθει εκείνη την ώρα... Πόσες φορές έχω κολλήσει σε ηλίθια κομμάτια, όχι στην εφαρμογή, αλλά στον τύπο αυτόν καθ'αυτόν... edit: [MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] exactly my point (στη δουλεια αυριο μεθαυριο αποκλειεται να μην χρησιμοποιησεις βοηθειες κτλπ....δηλαδη στην τελικη ισως ειναι και ανουσιος τροπος εξετασης.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2012 #854 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Για να μη λέμε μόνο στερεότυπα τύπου 'έρευνα στην Ελλάδα δεν γίνεται' κλπ.ΤΟ ΒΗΜΑ - Ρευστή βιοψία, ένα νέο όπλο - science Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Φεβρουάριος 20, 2012 #855 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 εμάς μόνο στατιστική & πιθανότητες επιτρεπόταν. Μακράν το πιο άνετο μάθημα για εμένα. Διάβασα πως και που χρησιμοποιείται κάθε τι, αδιαφόρησα για το πως είναι ο κάθε τύπος και η κάθε κατανομή, πήγα, ήξερα τι να ψάξω για κάθε λύση, κι έγραψα χαλαρά ένα 7αράκι (δεν είχα ασχοληθεί με πιθανότητες, το 1 από τα 4 θέματα ).Μεγάλο θέμα να μας αφήσουν να έχουμε ανοιχτά βιβλία 500-700 σελίδων, σε εξέταση 3 ωρών. Αν κάποιος δεν έχει διαβάσει τίποτα θα προλάβει να τα μάθει εκείνη την ώρα... Πόσες φορές έχω κολλήσει σε ηλίθια κομμάτια, όχι στην εφαρμογή, αλλά στον τύπο αυτόν καθ'αυτόν... edit: [MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] exactly my point (στη δουλεια αυριο μεθαυριο αποκλειεται να μην χρησιμοποιησεις βοηθειες κτλπ....δηλαδη στην τελικη ισως ειναι και ανουσιος τροπος εξετασης.) σε ποια σχολη ησουν???κ εμας στο ιδιο μαθημ αυτο συμβαινει!!!Τει Πειραια Λογιστικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 20, 2012 #856 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 ??? τι είσαι είπαμε ? ΗΜΜΥ ΕΜΠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 20, 2012 #857 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 σε ποια σχολη ησουν???κ εμας στο ιδιο μαθημ αυτο συμβαινει!!!Τει Πειραια ΛογιστικηΦυσικό Αθήνας. Είμαι. Δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 20, 2012 #858 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Μηχανολογος Μηχανικος εδω,στο ΕΜΠ. χρωσταω τα κερατα μου και μου αρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 20, 2012 #859 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Εσάς δε σας πιάνει ο νέος νόμος με τα ν+2 νομίζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 20, 2012 #860 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Εσάς δε σας πιάνει ο νέος νόμος με τα ν+2 νομίζω!Όχι είμαστε 2ν. Ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts