z3et Ιανουάριος 25, 2012 #761 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Μπορει να το λενε κωλοχαρτο αλλα ειναι ωραιο Ας ελπισουμε πως θα το δουμε και εμεις καποτε... Αντε και με μια καλη δουλεια τωρα man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιανουάριος 25, 2012 #762 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Ωραίος ρε μαν! Αντε να πάνε όλα όπως θες :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 25, 2012 #763 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Σε καλο τοπο συναδελφε, εμεις ΕΠΠ στα 5 ελπιζω να τελειωνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 25, 2012 #764 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Οποιος εχει κανα καλο tutorial για DTFT (Discrete Time Fourier Transformation) ας μου στειλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 27, 2012 #765 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 Σε καλο τοπο συναδελφε, εμεις ΕΠΠ στα 5 ελπιζω να τελειωνουμεO επίσημος μέσος όρος αποφοίτησης είναι 7,5 χρόνια στο ΕΠΠ ;p. Όπως και να χει καλή συνέχεια Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιανουάριος 27, 2012 #766 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 σήμερα πέρασα το πρώτο μάθημα και μάλλον με 10:) καλή αρχή σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 27, 2012 #767 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 τι μάθημα αν επιτρέπεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιανουάριος 27, 2012 #768 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 αρχές πληροφορικής λεγόταν.ουσιαστικά excel εφαρμοσμένο στα οικονομικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 27, 2012 #769 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 ωραίος ότι μάθημα και αν είναι να περνάει να φεύγει,εγώ μέχρι στιγμής έχω περάσει φυσική εργαστήριο με 8 , και προγραμματισμό εργαστήριο με 10 , και την άλλη βδομάδα θα ξέρω και στα άλλο δυο εργαστήρια τι γίνεται .η εξεταστική μου ξεκινάει στις 6 Φεβρουαρίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιανουάριος 31, 2012 #770 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 παίδες ξέρει κανείς τι παίζει με το 10% για εμάς που περάσαμε φέτος;ισχύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 31, 2012 #771 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 ωραίος ότι μάθημα και αν είναι να περνάει να φεύγει,εγώ μέχρι στιγμής έχω περάσει φυσική εργαστήριο με 8 , και προγραμματισμό εργαστήριο με 10 , και την άλλη βδομάδα θα ξέρω και στα άλλο δυο εργαστήρια τι γίνεται .η εξεταστική μου ξεκινάει στις 6 ΦεβρουαρίουΕχεις παρακολουθησει Ηλ. Φυσικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιανουάριος 31, 2012 #772 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 παίδες ξέρει κανείς τι παίζει με το 10% για εμάς που περάσαμε φέτος;ισχύει;είχα την εντύπωση πως δεν ισχύει πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιανουάριος 31, 2012 #773 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 εγώ πάλι άκουσα πως ισχύει για όσους έδωσαν πανελλαδικές με το συγκεκριμένο σύστημα.αν ακούσει κανείς τπτ επίσημο παρακαλώ να το αναφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 31, 2012 #774 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Εχεις παρακολουθησει Ηλ. Φυσικη?όχι ακόμα ... είναι πιο μετά μου φαίνεται, εκτός και αν το έχουν κάνει εισαγωγή στα ηλεκτρονικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 31, 2012 #775 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Ναι, αυτο ειναι, Αναστασιαδης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 31, 2012 #776 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Ναι, αυτο ειναι, Αναστασιαδης.xD δεν θέλω να τον παινέψω αλλά ξέρει πάρα πολλά αλλά δεν μπορεί να τα μεταφέρει απλά και όμορφα έτσι αισθάνομαι εγώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 31, 2012 #777 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Παντού θα υπάρχει αυτό στην εκπαίδευση. Είναι άλλο να έχεις έναν καλό επιστήμονα και άλλο έναν καλό δάσκαλο. Συνήθως λίγοι είναι και τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιανουάριος 31, 2012 #778 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 (edited) xD δεν θέλω να τον παινέψω αλλά ξέρει πάρα πολλά αλλά δεν μπορεί να τα μεταφέρει απλά και όμορφα έτσι αισθάνομαι εγώ .Χαχαχα και ο Αναστασιάδης είναι από τους καλύτερους εκεί μέσα, που να δεις άλλους (Κίτσος κ σία...) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2012 από daospi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 31, 2012 #779 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Χαχαχα, και ο Αναστασιάδης είναι από τους καλύτερους εκεί μέσα, που να δεις άλλους (Κίτσος κ σία...) για να μην παρεξηγούμαστε δεν έγραψα πουθενά ότι δεν είναι καλός , αντιθέτως είναι αρκετά καλός αλλά το μάθημα του με κουράζει !!! πάντως σαν πολλά άτομα δεν είναι ηλεκτρονικοί εδώ μέσα .... να κάνουν like στο παρόν ποστ μόνο οι ηλεκτρονικοί του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιανουάριος 31, 2012 #780 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 για να μην παρεξηγούμαστε δεν έγραψα πουθενά ότι δεν είναι καλός , αντιθέτως είναι αρκετά καλός αλλά το μάθημα του με κουράζει !!! Για την μεταδοτικότητα αναφερόμουν, ο Κιτσος πάλι, σε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts