Periklis_pap Δεκέμβριος 21, 2011 #741 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 ε αν είναι δυνατόν δεν θυμήθηκε να γράψει ένα κόμμα και του έκοψε 0,1 ντροπή και αίσχος στον βαθμολογητή για αυτό το απάνθρωπο κόψιμο 0,1 ...εμένα γιατί όταν ακούω για 20αρια στις πανελλήνιες μου γυρνάνε τα έντερα ?Γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 21, 2011 #742 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Αναλόγως,αν ακούς για θεωρητική βάλε στοίχημα ότι είναι κάτι κοριτσάκια με αλογοουρά κοτσίδα μαλλί και ότι έχουν αδερφή τη Φρικαντέλα. 90% θα τα πιάσεις τα λεφτά σου.Αλλιώς μη σε ξεγελάσει η ομορφιά τους,αν τις φιλήσεις θα γίνουν παπαγάλοι!Στα μαθηματικά μετράει η ικανότητα.Στα θεωρητικά δυστυχώς αν δεν παπαγαλίσεις στις Πανελλήνιες δε γράφεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 21, 2011 Author #743 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 ε αν είναι δυνατόν δεν θυμήθηκε να γράψει ένα κόμμα και του έκοψε 0,1 ντροπή και αίσχος στον βαθμολογητή για αυτό το απάνθρωπο κόψιμο 0,1 ...εμένα γιατί όταν ακούω για 20αρια στις πανελλήνιες μου γυρνάνε τα έντερα ?δεν ξέρω αν το έχεις υπόψην αλλά ακόμη και αυτό το ένα κόμμα μπορεί να αλλάξει το νόημα μια ολόκληρης πρότασης. και σιγά το κακό που του έκανε...0.1 του κοψε, ολόκληρο βαθμό;Και γιατί σου γυρνάνε τα άντερα όταν ακούς 20άρια; Αν είχες διαβάσει/προετοιμαστεί ετσι ώστε να γράψεις κι εσύ τόσο, θα έλεγες τα ίδια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 21, 2011 #744 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 δεν ξέρω αν το έχεις υπόψην αλλά ακόμη και αυτό το ένα κόμμα μπορεί να αλλάξει το νόημα μια ολόκληρης πρότασης. και σιγά το κακό που του έκανε...0.1 του κοψε, ολόκληρο βαθμό;Και γιατί σου γυρνάνε τα άντερα όταν ακούς 20άρια; Αν είχες διαβάσει/προετοιμαστεί ετσι ώστε να γράψεις κι εσύ τόσο, θα έλεγες τα ίδια ;γιατί δεν υπάρχουν τέλεια γραπτά , όλα είναι στην κρίση του ανθρώπου που τα διορθώνει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 21, 2011 #745 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Στις θετικές επιστήμες υπάρχουν "τέλεια" γραπτά...Απόλυτες - πλήρεις γνώσεις δεν υπάρχουν και δε μπορούν να υπάρξουν (νομίζω)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 25, 2011 #746 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 Ρε παιδιά που θα βρω ανοιχτή βιβλιοθήκη αυτές τις μέρες για να πάω να μελετήσω; Θέλω να διαβάσω για την εξεταστική και από ότι νιώθω ,το σπίτι αυτές τις μέρες θα είναι πιο πολύ χώρος διασκέδασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 25, 2011 #747 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 Η βιβλιοθήκη του ntua είναι ανοιχτή πάντως...http://www.lib.ntua.gr/eortastiko.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 25, 2011 #748 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 Γνωρίζει κανείς αν θα είναι η βιβλιοθήκη των θετικών επιστημών ανοιχτή;Πιο συγκεκριμένα,γιατί με βολεύει και την προτιμώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 15, 2012 #749 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Μετα τις γιορτες αποδιοργανωση.Ειδικα τει πειραια δε το συζηταω καν. Αλλα μαθηματα γινονται αλλα οχι.Μερικοι καθηγητες απλα λειπουν... Η εξεταστικη τελευταια στιγμη θα ανακοινωθει...Αλλες σχολες δινουν και δε ξερουν τι εχουν περασει.Σε αλλες βγηκε προγραμμα για 10 πχ μαθηματα σε 7-8 μερες .ΘΕΕ ΜΟΥ.Κανενας να μιλησει θετικα ετσι για το γαμωτο να τονωσει το ηθικο; Αμοιβη δε προβλεπεται ας απευθυνθει στο καρμα για καταχωρηση καλης πραξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 15, 2012 #750 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 (edited) Μετα τις γιορτες αποδιοργανωση.Ειδικα τει πειραια δε το συζηταω καν. Αλλα μαθηματα γινονται αλλα οχι. Μερικοι καθηγητες απλα λειπουν... Η εξεταστικη τελευταια στιγμη θα ανακοινωθει... Αλλες σχολες δινουν και δε ξερουν τι εχουν περασει. Σε αλλες βγηκε προγραμμα για 10 πχ μαθηματα σε 7-8 μερες . ΘΕΕ ΜΟΥ. Κανενας να μιλησει θετικα ετσι για το γαμωτο να τονωσει το ηθικο; Αμοιβη δε προβλεπεται ας απευθυνθει στο καρμα για καταχωρηση καλης πραξης. απλά άκου μουσική και όλα καλά θα πάνε . edit α και ξέχασα άνοιξε και κανένα βιβλίο (δεν το λέω σε σένα μόνο σε όλους και πρώτα από όλα στον εαυτό μου που δεν λέει να ανοίξει βιβλίο) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 15, 2012 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 16, 2012 #751 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Στις θετικές επιστήμες υπάρχουν "τέλεια" γραπτά...Απόλυτες - πλήρεις γνώσεις δεν υπάρχουν και δε μπορούν να υπάρξουν (νομίζω)...Μπα, και πάλι υποκειμενικό είναι.Γενικά το σύστημα των εξετάσεων πάσχει.Μόνο στην Ελλάδα έχουμε τόσο intense εξετάσεις.Τελικά αυτό που πετυχαίνεις είναι να καταφέρνεις να γράφεις πολύ καλά σε εξετάσεις ανεξαρτήτως θέματος, απλά και μόνο διότι είναι το μόνο πράγμα που ξέρεις να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 23, 2012 #752 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Το συνεχιζω εδω για να μη βγαινουμε οφφ και κανουμε τον αστρολαβο να βγαζει γατες απτα αυτια του.Απλα να αναφερω οτι ειναι ηδη σταβλος καποια τει. Κατω απο το τραπεζι γινονται ολα.Οι γνωστοι και οι συγγενεις των "δασκαλων" περνανε φουλ τα μαθηματα. Το 80% των δασκαλων ειναι απλα για να ειναι και δε ξερουν τι τους γινεται.Τα μαθηματα ειναι 40! με αλλες τοσες θεωριες φτανουν τα 80 εξεταστεα. Μεσο ορο η στεφ πειραια πχ.Το 80 % αυτων ειναι ιδια-αχρηστα.Το 60% των δασαλων ειναι ανημποροι να προσφερουν και ακαταλληλοι, και βρισκονται εκει απλα για να δικαιολογουν ωρες και να πληρωνονται αργομισθοι.Τους φοιτηται τους κοβουν αβερτα κι ας εχουν γραψει στα παραλογα θεματα μονο και μονο για να δηλωνουν πολλα τμηματα και να παιρνουν ωρες= παραπανω δουλεια και λεφτα για τα δασκαλακια.Πειτε μου εσεις ποιος κανει σταβλο το τει. Ειναι αστειο να ακουω κατι τετοιο.Α και στα κονδυλια ειναι βαψιμο καθε 2-3 μηνες. Ε με τα γκραφιτι τουλαχιστον εχουν λογο να τα βαφουν πλεον.Και αν θελουν να μην συμβαινει αυτο ας ερθουν μπατσοι να πιασουν λαμογια και αναρχικους.Δε το βαφει ο καθενας μας.και να στρωσει και το συστημα.ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΒΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 24, 2012 #753 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Έχω μια σύντομη ερώτηση περί του καινούριου νόμου για διαγραφές και άλλες αηδίες ποτ ακούγονται.Όσοι περάσανε πριν και απο την ψήφιση του ν+4,πόσα χρόνια έχουν ακόμα απο τώρα?Ρωτάω στην γραμματεία και κανείς δεν ξέρει.Έχω μπει το 2006 χειμερινό και χρωστάω αρκετά μαθήματα ακόμα πλην εργαστηρίων που έχω τελειώσει.Είμαι ΤΕΙ Αθήνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιανουάριος 24, 2012 #754 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Στο 2*ν εισαι, εγω περασα το 2007 και η παραταση μου ειναι 2*ν, λογικα το ιδιο ισχυει και για σενα..[Τελευταια φορα οταν διαβασα την διευκρινηση, νομιζω ειδα πως το ν+4 πιανει οσους δεν εχουνε συμπληρωσει την κανονικη διαρκεια φοιτησης ακομη.. Και οσοι εχουν ξεπερασει το 2*ν, νομιζω τους δινουν μεχρι το 2015 να τελειωσουν..] Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 24, 2012 #755 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Check here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιανουάριος 24, 2012 #756 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 (edited) Check here.εγω που περασα 9ο του '11 στη γ κατηγορια ανηκω? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 24, 2012 από performer Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 24, 2012 #757 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Τα τμήματα της Τρίτης θα κάνουν σήμερα κανονικά μάθημα!! Η αυριανή εξέταση αφορά τα τμήματα της Τετάρτης!!! Δημοσιεύθηκε:Τρ 24 Ιαν 2012 - 14:22:34 <3 αγαπαμε εγκυρη πληροφορηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 24, 2012 #758 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 εγω που περασα 9ο του '11 στη δ κατηγορια ανηκω?Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 25, 2012 #759 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Και για να σας σπάσω τα νευρα, μετά από 7 χρόνια, είναι η πρώτη εξεταστική όπου έχω το χαρτί που επισυνάπτεται, και λέω να μην διαβάσω... :triniti: :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 25, 2012 #760 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Αυτα ειναι! Καλη σταδιοδρομια φιλε καθως φαινεται δυσκολη εποχη... Και στα δικα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts