spresv Οκτώβριος 12, 2011 #641 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Ανακοίνωση του Συμβουλίου ΤΕΙ Αθήνας για την αναστολή λειτουργίας του ιδρύματοςΣε συνέχεια της από 30-09-2011 επιστολής μας προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΔΒΜΘ, στην οποία αναλυτικά αναφέραμε τους λόγους για τους οποίους, είναι αδύνατο να λειτουργήσει τόσο το Ίδρυμά μας όσο και τα υπόλοιπα ΤΕΙ της χώρας, σας ανακοινώνουμε τα εξής:Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας στη σημερινή του συνεδρίαση (12-10-2011) αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή έναρξης των μαθημάτων του Ιδρύματος από τη Δευτέρα 17-10-2011 και για μια εβδομάδα, διότι, παρά το γεγονός ότι έχουν εγκριθεί οι σχετικές πιστώσεις, σε επίπεδο προϋπολογισμού, τόσο το ΥΠΔΒΜΘ όσο και το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν εγκρίνει ακόμη τον απαραίτητο αριθμό έκτακτου ΕΠ, ώστε το Ίδρυμά μας να λειτουργήσει στοιχειωδώς.Συνεπώς, την ευθύνη για την πιθανή απώλεια του χειμερινού εξαμήνου 2011-2012 δε θα φέρει πλέον το ΤΕΙ Αθήνας.Επιπλέον, δεν έχουν σταλεί ακόμη οι επιχορηγήσεις των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, των εγκεκριμένων, ήδη «ψαλιδισμένων» προϋπολογισμών, με αποτέλεσμα το Ίδρυμα να μην μπορεί να καλύψει τις πάγιες ανάγκες του.Είναι δυνατόν, κατόπιν όλων αυτών, να γίνεται λόγος για αναβάθμιση της ανώτατης εκπαίδευσης;Αν τα θέματα αυτά δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, το Ίδρυμά μας θα αναγκαστεί να μην επικυρώσει τις εγγραφές όλων των σπουδαστών που εγγράφηκαν στο ΤΕΙ Αθήνας από μετεγγραφές και άλλες ειδικές κατηγορίες, διότι εισήχθηκαν στο Ίδρυμα χωρίς την έγκρισή του και φυσικά δεν μπορεί να τους προσφέρει τις εκπαιδευτικές παροχές του.Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας θα συνεδριάσει εκ νέου την επόμενη εβδομάδα ή εκτάκτως για την αντιμετώπιση της κατάστασης.Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Οκτώβριος 12, 2011 #642 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Εγώ χρειάζομαι μία ολόκληρη κούτα βαζελίνη πάντως, για να ακολουθήσω τέτοιο πρόγραμμα Εγώ χρησιμοποίησα σήμερα όσα αποθέματα βαζελίνης είχα... Δεν είναι δυνατόν να σου λένε Δευτέρα απόγευμα ότι Τετάρτη πρωί δίνεις το 2ο πιο δύσκολο μάθημα της σχολής (τουλ για μας τους CS-άδες). Οριακά είμαι (που συνήθως το οριακά σε τέτοια μαθήματα σημαίνει ότι κόβεσαι ), και δυστυχώς είμαι και ικανοποιημένος, για τις μέρες προετοιμασιας που είχα και την ποσότητα των θεμάτων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 12, 2011 #643 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Σάββατο ξεκινάω εξεταστική, παρασκευή βγαίνει το πρόγραμμα :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 13, 2011 Author #644 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Επιστροφή πανεπιστημιακών συγγραμμάτων με... μπόνους | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 13, 2011 #645 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 ^Το υπουργείο προσφέρει και μπόνους στους φοιτητές που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς θα κερδίζουν πιστωτικές μονάδες, τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τη δωρεάν απόκτηση επιπλέον συγγραμμάτων, ενώ στο τέλος του εξαμήνου θα συμμετέχουν σε ηλεκτρονική κλήρωση για την απόκτηση ψηφιακών συσκευών και υπηρεσιών ευρυζωνικότητας.Τωρα εμενα η ολη φαση γιατι δεν μ'αρεσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 18, 2011 #646 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 έχω πρόβλημα με το login για το πάσο (αυτή η χαζό σελίδα του υπουργείου) τι κάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Οκτώβριος 18, 2011 #647 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 τηλεφωνο στην γραμματεια σου ή στα τηλεφωνα που γραφει στο site Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 18, 2011 #648 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 τηλεφωνο στην γραμματεια σου ή στα τηλεφωνα που γραφει στο siteεγώ ένα έχω να πω, αει στο κόρακα υπουργείο παιδείας αυτά περί εκσυγχρονισμένης (ηλεκτρονικής) Ελλάδας . αν θέλετε να φτιάξετε κάτι σωστά δεν θα προσλαμβάνετε 10 άτομα και άρπα κόλα μέσα σε 3 μέρες να τελειώσουν το σύστημα όπου θα υπάρξει για τα επόμενα 10/20 χρόνια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 18, 2011 #649 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 μπες αυριο γιατι οι σερβερ παθαίνουν τετοια στην ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 24, 2011 #650 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 teilarblog.gr: Αρχίσαν οι παραιτήσεις των έκτακτων εκπαιδευτικών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 25, 2011 #651 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 ΠΑΣΟ πηρε κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 25, 2011 #652 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Εγώ το πήρα αρχές οκτώβρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Οκτώβριος 25, 2011 #653 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 25, 2011 #654 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 εγώ την παρασκευή έκανα την αίτηση 21/10/11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 25, 2011 #655 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Εγω ακομα δεν εκανα αιτηση. Βαριεμαι να ψαχνω φωτογραφια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 25, 2011 #656 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Εγώ όχι αλλά είμαι 7ο έτος και δε νομίζω να δικαιούμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 25, 2011 #657 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Εχω κανει αίτηση εδω και 2-3 εβδομάδες και ακομα τιποτα...Φοβαμαι μήπως λήξει το παλιο μου και δεν μπορέσω να ταξιδεψω :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 25, 2011 #658 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Εγώ όχι αλλά είμαι 7ο έτος και δε νομίζω να δικαιούμαι Εγώ είχα πάρει και στο 7ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Οκτώβριος 25, 2011 #659 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Εχω κανει αίτηση εδω και 2-3 εβδομάδες και ακομα τιποτα...Φοβαμαι μήπως λήξει το παλιο μου και δεν μπορέσω να ταξιδεψω :fist:31/10 τελική ημερομηνία για τα παλιά πάσοΗλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 25, 2011 #660 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 To πήρα και εγώ.... Δεν πέταξα και απο την χαρά μου κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts