papajim Σεπτέμβριος 9, 2011 #341 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 παιδια για να μπορεσουμε να γραφτουμε λενε θελουμε το χαρτι προσβασης.... αυτο ποτε βγαινει?Μήπως εννοείς βεβαίωση πρόσβασης ;Αν είναι αυτό, το παίρνεις από το σχολείο σου. Πρέπει να τα έχουν εκτυπώσει σε όλους ήδη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Σεπτέμβριος 9, 2011 #342 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 το εχουν παει στα ΤΕΙ αυτοματα.. τελικα δεν χρειαζετε τιποτα απο μερος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 9, 2011 #343 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Ιατρικες εξετασεις δε βλεπω πουθενα και αναρωτιεμαι....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 9, 2011 #344 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Ιατρικες εξετασεις δε βλεπω πουθενα και αναρωτιεμαι....:...:Εγώ πέρσι δεν έκανα και δεν μου ζητήθηκαν κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 11, 2011 #345 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 το μεταφέρω από το πείτε ότι θέλετε :αναβολη εγγραφων προτοετων...??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Σεπτέμβριος 11, 2011 #346 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 στο τει μου στα χανια εκδοθηκε ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 11, 2011 #347 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 τουλάχιστον εκεί στα χανιά έβγαλαν ανακοίνωση εδώ ολόκληρο τει αθήνας δεν ξέρω τι γίνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Σεπτέμβριος 11, 2011 #348 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 και ενας φιλος περασε τει αθηνας πληροφορικη και δεν εχει ουτε αυτος ιδεα τι γινεται.ψαχναμε ακρη τι προαλλες,δεν βρηκαμε πουθενα καμια ανακοινωση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 12, 2011 #349 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 @ARMAGEDDON Πού πέρασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 12, 2011 #350 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 @ARMAGEDDON Πού πέρασες; ηλεκτρονική τει αθήνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 12, 2011 #351 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 http://www.ntua.gr/announcements/general/uploads/2011-09-12_140825_ypepth_paso.pdfΠληροφορίες για το πάσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 12, 2011 #352 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Καλη φαση αν και με χαλασε που θα πρεπει να πηγαινουμε αλλου για να παραλαμβανουμε το ΠΑΣΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 12, 2011 #353 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Όσοι είστε ΠΑΠΕΙ για αρχίστε το διάβασμα σιγά σιγά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 12, 2011 #354 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Όσοι είστε ΠΑΠΕΙ για αρχίστε το διάβασμα σιγά σιγά... Πότε σταματάει η κατάληψη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Σεπτέμβριος 12, 2011 #355 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Tη Τετάρτη, και Πέμπτη μάλλον ξεκινάμε κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 12, 2011 #356 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Έβγαλε ανακοίνωση η ΔΑΠ στο site του Πανεπιστημίου (ffs). Η καλή ανακοίνωση όμως έγινε στο site της ΔΑΠ. "....κατάληψη σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos123 Σεπτέμβριος 12, 2011 #357 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Καλησπέρα θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου απαντήσετε σε κατάσταση που μου έχει τύχει με μεταγραφή.(Ιδιαίτερα αν κάποιος δικηγόρος γνωριζει κατι)Μόλις τελείωσα το σχολειό και έχω περάσει σε ΤΕΙ στην Λαρισσα. Έχω δηλώσει στο μηχανογραφικό ειδική κατηγορία κτλ. Είμαι 18 κάτοικος Ελευσίνας εχω χάσει τον πατέρα μου και έχω μια ανήλικη αδερφή 5 χρονών. Πήραμε στο υπουργείο να ρωτήσουμε για μεταγραφές και η απάντηση που πήραμε είναι οτι έχουνε καταργηθεί παρά την κατάσταση που βρίσκομαι (προστάτης οικογένειας, ετήσιο εισόδημα <15000).Και ερωτώ, υπάρχει περίπτωση να μην μπορούνε να με φέρουν σε ΤΕΙ κοντά στην περιοχή μου?(Πειραιά δηλαδή). Υπάρχει περίπτωση να μου λέει άλλα το υπουργείο και στο ΤΕΙ όταν ζητήσω μεταγραφή να μου την δώσουν?(Έχοντας αυτά τα κριτήρια).Σε περίπτωση που δεν παρω την μεταγραφή, μπορώ να υπερασπιστώ το δίκιο μου δικαστικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 12, 2011 Author #358 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Σε ό,τι αφορά το ΑΤΕΙ Πειραια (το "Α" μας μάρανε εκεί μέσα), για αύριο, η γραμματείες όλων των τμημάτων θα είναι ανοιχτά από τις 10 π.μ μέχρι τις 12.00 τουλάχιστον για διεκπεραίωση αιτήσεων, πληροφορίες κλπ. Δεν νομίζω να γίνουν εγγραφές πρωτοετών βέβαια (ούτε ανανεώσεις για τους παλιούς φυσικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 12, 2011 #359 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Έβγαλε ανακοίνωση η ΔΑΠ στο site του Πανεπιστημίου (ffs).Η καλή ανακοίνωση όμως έγινε στο site της ΔΑΠ. "....κατάληψη σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου." Ειδα και εγω την ανακοινωση,μαλλον ανοιγουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 12, 2011 #360 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Φυσικό Αθήνας κλειστό μέχρι -τουλάχιστον- και την άλλη Δευτέρα. Επειδής εμείς είμεθα αγωνιστές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts