Jump to content

Μεγάλο πρόβλημα με full cover block για gtx285

3likos

Recommended Posts

Καλησπέρα,

ανοίγω αυτό το θέμα με τα νεύρα σπασμενα:wall:

Εχω μία PNY GTX285 και το EK Water Blocks EK-FC285 Classified - Red+Nickel

Σήμερα πήγα να το τοποθετήσω στην κάρτα. Αφού έβαλα παστες κλπ το έβαλα πάνω για να το βιδώσω. Μετά από πολύ δυσκολία μέχρι να πετύχω τις τρύπες κατάφερα και το βίδωσα. Το πρόβλημα είναι ότι ένα τσιπάκι της κάρτας γραφικών φαίνεται ότι εμποδίζει το μπλοκ να εφαρμόσει σωστά. Το αποτέλεσμα είναι το εξής:

p6210224-6118.jpg

p6210223-6117.jpg

p6210222-6116.jpg

p6210221-6115.jpg

p6210220-6114.jpg

p6210218-6112.jpg

p6210219-6113.jpg

όπως βλέπεται η κάρτα στραβώνει και το μπλοκ δεν εφαρμόζει σωστά.

Υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατό το μπλοκ τελικά με την κάρτα ? Τι μπορώ να κάνω ?

Τα φώτα σας !!!

Ευχαριστώ

Το έχω βγάλει ήδη το μπλοκ!

Με λίγα λόγια το συγκεκρημένο μπλοκ δηλαδή δεν ταιριάζει . Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω. Πχ, να "κόψω" ένα μικρό κομμάτι από το μπλοκ στο σημείο που δεν ταιριάζει?

ή πρέπει να αγοράσω καινούριο?

και πάλι να κόψεις και να προσπαθήσεις να το ταιριάξεις μόνος σου μπορεί να έχεις άλλο πρόβλημα (π.χ. όχι καλή απόδοση στις θερμοκρασίες) γιατί δεν έχει φτιαχτεί για την κάρτα σου το συγκεκριμένο block. Δεν μπορείς να την πας πίσω και να τους πεις δεν ταιριάζει στην κάρτα μου και να σου δώσουν διαφορετική?

Απο που την πείρες?

Το πήρα από aquatuning.de πριν απο 2 μήνες. Απλά επειδή δεν είχα χρόνο- χρήματα μέχρι να πάρω και κάτι άλλα που χρειαζόταν το έβαλα τώρα. Δεν νομίζω να μου το αλλάξουν.

Φιλε μου εαν σε ολα τα αλλα σημεια παταει κανονικα και σωστα

και βρισκει μονο εκει

πιθανοτατα αυτο το κομματι μπορει να φαγωθει μιας και δεν εχει αυλακι εσωτερικα αλλα ειναι μασιφ.

σιγουρα εαν εχεις τη δυνατοτητα να το αλλαξεις με το καταλληλο block

θα ηταν το καλυτερο

αλλα εαν οχι, ευχαριστως θα εριχνα μια ματια απο κοντα

να κοψοραψουμε οτι χρειαστει. (εφοσον εισαι Αθηνα φυσικα)

Λοιπόν μάλλον θα πάω από τον Κοπρίτη να το κοιτάξει και βάζω και μία αγγελία εν τω μεταξύ!

οφφ τοπικ [MENTION=173]Wizard![/MENTION] με πρόδωσε το βιβλίο στις εικόνες??? :-P

φίλε μου καλύτερα αν γίνεται να το αλλάξεις και να πάρεις αυτό που είναι συμβατό με τη δικιά σου κάρτα. έτσι όπως το βλέπω από την φωτογραφεία για να ισιώσει η πλακέτα πρέπει να θέλει σίγουρα 4mm και κάπου τόσο άντε 5mm πρέπει να είναι στο πάχος και το μπλοκ σε εκείνο το σημείο οπότε αν σε αυτό το σημείο το μπλοκ είναι μασίφ και έχει ψαχνό νομίζω οτι θα αναγκαστείς να το αφαιρέσεις τελείως δηλαδή μια στενή λωρίδα 4με 5mm και προς θεού όχι με σεγα η λίμα θέλεις κάποιο μηχανουργείο που να διαθέτει φρέζα και μετρήσεις με παχυμετρο.όλα αυτά προϋποθέτουν βέβαια να το δει κάποιος ειδικός με το άθλημα για να σου πει αν σε παίρνει να το κάνεις αυτό.

Σε επικοινωνία που είχα με το aquatuning.de αν κατάλαβα καλά μου ειπαν να τους πς ποιο μπλοκ θέλω και θα μου το αλλάξουν (και θα πληρώσω τα παραπάνω χρήματα)

για να μην κάνω καμία βλακεία πάλι ποστάρω πρώτα εδώ για να μου πείτε κι εσείς ποιο πιστεύετε ότι αξίζει να τους προτείνω και αν είναι συμβατό βεβαίως με την κάρτα μου

Μετά από λίγο ψάξιμο για συμβατότητα κατέληξα ότι μάλλον η κάρτα μου είναι reference design και το μπλοκ το καταλληλο είναι αυτό:

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Watercool HEATKILLER GPU-X GTX285 Watercool HEATKILLER GPU-X GTX285 12228

ισχύει?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.