Aris17n Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2004 Μου σπάει η εικόνα κυρίως όταν στρίβω το ποντίκι. Ακόμα και στα 640χ480 με όλα στο off και low. Εσεις σε τι ρυθμίσεις παίζετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αν δεν μας πείς τα χαρακτηριστικά του συστήματός σου , δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσουμε.Εγω παίζω 1024x768 / Full Detail @ Game / Quality @ Catalyst / 16xAF 6xAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Aris17n Μου σπάει η εικόνα κυρίως όταν στρίβω το ποντίκι. Ακόμα και στα 640χ480 με όλα στο off και low. Εσεις σε τι ρυθμίσεις παίζετε? μόνο στο UT στο κάνει? καλά λέει ο Πέππας, δώσε specs συστήματος...Αρχική απάντηση από billpeppasΕγω παίζω 1024x768 / Full Detail @ Game / Quality @ Catalyst / 16xAF 6xAA τί οθόνη είπαμε έχεις? και με 500ΑΑ να παίξεις (που λέει ο λόγος) τα 1024 είναι πάντα 1024 (και λίγα)... γιατί αναλώνεις τόση ισχύ για τα φίλτρα και δεν ανεβάζεις ανάλυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris17n Ιούνιος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Athlon XP-M 2533MHz (11x230) | 2x256 2-3-3-7 | Abit NF7-S | Radeon 9500Pro 405-608Γιατι δεν φαίνεται η υπογραφή??Μόνο στο unreal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Βασικα δες μηπως εχεις ενεργοποιημενο τον διακοπτη που φορτωνει ολα τα models στην εκκινηση του map. Ειναι στο .ini σου, κατι σε "bpreloaddefaultmodels" (ή οτι μοιαζει περισσοτερο μ' αυτο) καθως με 512Mb μνημη του ριχνεις στον σβερκο αμα το βαλεις αυτο. Επισης παιξε με το "Reduce mouselag" στα options του παιχνιδιου. Τελος, αν εχεις ποντικα Logitech, δες στο site τους για εκεινο το advanced configuration utility που εχουνε (ενα σκετο .exe κατι λιγα kb).Ριξε και καμια ματια εδω: http://www.tweakguides.com/UT2004_1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 το pc σου είναι ιυπεραρκετό...μήπως είναι θέμα driver ή κάνει software rendering για κάποιο λόγο... δοκίμασες να το κάνεις reinstall?τώρα φαίνεται η υπογραφή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιούνιος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Και σε μενα γινεται αυτο αλλα μολις εκανα αυτο που λεει ο Chosen εφτιαξε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 για πατα στην consola stat fps κονσολα με ~ πρεπει να εχεις γυρω στα 160 fps Λογικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 ’σχετο: Φίλε Vouda , δυστυχώς εδώ στην Λαμία πλέον έχω μόνο την 15άρα...Αν και τώρα τελευταία καλοβλέπω μια 21" Sony εδώ σε ένα κατάστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris17n Ιούνιος 4, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [02-06-2004 18:05] Βασικα δες μηπως εχεις ενεργοποιημενο τον διακοπτη που φορτωνει ολα τα models στην εκκινηση του map. Ειναι στο .ini σου, κατι σε "bpreloaddefaultmodels" (ή οτι μοιαζει περισσοτερο μ' αυτο) καθως με 512Mb μνημη του ριχνεις στον σβερκο αμα το βαλεις αυτο. Chosen μηπως μπορείς να μου στείλεις το .ini γιατι δεν μπορώ να βρώ αυτό που γράφεις? Το e-mail μου είναι Aris17n@freemail.grΚαπου εκει στα 150 είμαι oveclocked αλλα παίζει με την πίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Αρη ειχα και γω το ιδιο προβλημα και ασχετα ποσο χαμηλωνα τις ρυθμισεις συνεχιζοταν το ιδιο........οι μνημες σου θελουν λιγοτερο σφιχτα timings.δοκιμασε το να ανεβασεις καπως τις τιμες.......π.χ. 2.5-3-37 2.5-3-3-8 κλπ κλπ.........εγω απο την στιγμη που το ανεβασσα τελος τα κολληματα......γενικοτερα ειδα αλλη συμπεριφορα σε ολα τα προγραμματα και εφαρμογες.......κατεληξα στο συμπερασμα(ισως να λεω και βλακειες) οτι αν κλοκαρουμε παραπανω τις μνημες απο εκει που γουσταρουν(και οχι εκει που μπορουν) τοτε μειωνεται η αποδοση τους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris17n Ιούνιος 4, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Θα το δοκιμάσω και αυτό. Να δω τί άλλο θα κάνω για παίξω unreal. Μου φαίνεται θα πάρω μια Nvidia:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Ιούνιος 5, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Aris17n Θα το δοκιμάσω και αυτό. Να δω τί άλλο θα κάνω για παίξω unreal. Μου φαίνεται θα πάρω μια Nvidia:tomato: φιλε Ari ποιους catalyst εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.