Jump to content

Corsair Obsidian 650D or CC600T?

digitaltiger

Recommended Posts

Ναι προφανώς αλλά δεν νομίζω να αλλάξει αν πάρεις και το fan controller καθώς είναι μικρή η διαφορά. Τουλάχιστον σε εμένα δεν δείχνει παραπάνω τιμή αν προσθέσω το fan controller.

Καλή τύχη και ότι θες ρώτα.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
απλά είδα το συγκεκριμένο phobya και μου φάνηκε καλό. Θα το σκεφτώ βασικά και βλέπουμε..

εαν εννοεις αυτον εδω

καλυτερα προτιμησε τον zalman που ειπε κι ο zenor πριν

πολυ καλυτερος ποιοτικα σαν κατασκευη

ο αλλος ειναι φτηνιαρικος και καταλληλος για πιο low budget καταστασεις κατα την αποψη μου

Α ναι, ξέχασα να πω πως η ποιότητα κατασκευής οι συνδέσεις κτλ στον Zalman είναι πολύ καλύτερα από τον Scythe Kaze Master που είχα παλαιότερα, παρόλο που έχουν παρόμοια τιμή απ'ότι θυμάμαι...

Αυτό πληροφοριακά.

εαν εννοεις αυτον εδω

καλυτερα προτιμησε τον zalman που ειπε κι ο zenor πριν

πολυ καλυτερος ποιοτικα σαν κατασκευη

ο αλλος ειναι φτηνιαρικος και καταλληλος για πιο low budget καταστασεις κατα την αποψη μου

Βασικά έλεγα για αυτό που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αλλά μάλλον έχεις δίκιο. Το zalman πρέπει είναι καλύτερο.

Μήπως ξέρεις αν είναι καλύτερα να αφήσω τον 200μμ στο πανω μέρος του 650, η να βάλω 2 120/140μμ? (αν ναι ποιούς, χωρίς να βγαίνουν πολύ ακριβοί?)

Λοιπόν! Πριν 10' ολοκλήρωσα την παραγγελία, το 650D και τον controller της zalman!(zenor σε αντέγραψα λίγο:p) Πάντως είναι λιγο τσιμπημένα τα μεταφορικα(19.90€) απο aquatuning η εμένα μου φαίνεται?

Όλα, μαζι με τα μεταφορικά (πληρωμή με paypal) μου βγήκαν 212€. Τοσο θα έπαιρνα εδω μονο το κουτι (205€ +courier, απο visionstudio):o

Ελπίζω Δευτέρα, Τρίτη (βαριά Τετάρτη) να είναι εδώ!:yu:

Zenor, κοιτούσα τις διαστάσεις πριν λίγο. Είναι όντως ΤΟΣΟ μεγάλο???:p

Φωτό κλπ, μόλις φτάσει και το στήσω! (περιμένω και μια sabertooth x58 την παρασκευή!!!);)

Λοιπόν! Πριν 10' ολοκλήρωσα την παραγγελία, το 650D και τον controller της zalman!(zenor σε αντέγραψα λίγο:p) Πάντως είναι λιγο τσιμπημένα τα μεταφορικα(19.90€) απο aquatuning η εμένα μου φαίνεται?

Όλα, μαζι με τα μεταφορικά (πληρωμή με paypal) μου βγήκαν 212€. Τοσο θα έπαιρνα εδω μονο το κουτι (205€ +courier, απο visionstudio):o

Ελπίζω Δευτέρα, Τρίτη (βαριά Τετάρτη) να είναι εδώ!:yu:

Zenor, κοιτούσα τις διαστάσεις πριν λίγο. Είναι όντως ΤΟΣΟ μεγάλο???:p

Φωτό κλπ, μόλις φτάσει και το στήσω! (περιμένω και μια sabertooth x58 την παρασκευή!!!);)

Prolimatech: Στα χρώματα της ASUS TUF Sabertooth - ( HWBOX ) O/C on first boot

Μαζι με μια τετοια ψυκτρα θα εισαι κομπλε :)

• 3 weeks later...

[MENTION=5325]Zenor[/MENTION]:

Το fan controller της zalman πως το έβαλες? έβγαλές το μηχανισμο συγκράτησης των drives? Αν ναι, πως? Και αν τον βγάλεις, ξαναμπαίνει μετά?:...:

Φωτό απο το κουτί στημένο ανέβασα στο ανάλογο thread!:)

Μεγειά Αποστόλη! Εγώ το έχω βάλει κανονικά το zalman, δεν έβγαλα τον μηχανισμό. Κλειδώνει κανονικά απλά και εμένα με παίδεψε λίγο απ'ότι θυμάμαι.

Χθες που το έστηνα προσπαθούσα και δεν τα κατάφερα, ισως όμως γίνεται.. Αν μπορείς και δεν σου είναι δύσκολο δες πως το έχεις στερεώσει και στείλε μου μια φωτό με pm αν γίνεται. (να σου κλέψω και την πατέντα:p)

Βασικά απ'ότι φαίνεται δεν κουμπώνει. Το έχω βιδώσει στη δεξιά μεριά του κουτιού, έχει τρύπες εκεί το εσωτερικό του 650D.

Αυτό πρόσεξα και εγώ. Μόνο στη δεξιά με μια βίδα που έχει? Πάντως έχει και στην αριστερή 2 τρύπες για βίδες, αλλα τις καλύπτει ο μηχανισμός συγκράτησης των drives.

Θα δοκιμάσω απο αύριο αν βρώ χρόνο να το περάσω. Αν βρω κάποιον άλλο τρόπο από το να βιδώσω μονο τη μία βίδα στα δεξιά, θα σε ενημερώσω. ;)

Σε ευχαριστώ πάντως.. :)

Ναι μπράβο με μία βίδα. Πάντως στερεώνεται μια χαρά, αν έχεις και κανα drive από κάτω θα είσαι εντάξει.

Τελικά και εγώ έτσι το στήριξα, με μία βίδα στα δεξιά. (μόλις τελείωσα!:p)

Drive από κάτω δεν έχω, ένα μονο έχω και το έχω από πάνω. Τα 2 κάτω φατνία είναι κενά (για μελλοντικές αναβαθμίσεις..;)).

http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/deikste-to-kouti-sas-2737-380.html#post1063071072

• 2 weeks later...

Ειμαι ετοιμος να παρω το corsair 600T white!:inlove:

Απο οτι εχω καταλαβει το 650D ειναι λιγο μεγαλυτερο σε χωρους, αλλα και το 600T πια χαρα ευρυχωρο ειναι για mid tower σωστα?

Απλα το 650D δεν μου αρεσει και πολυ εμφανησιακα, δεν ειναι τοσο του γουστου μου.

Εκτος του 600Τ, τι αλλες επιλογες εχω εκει στα 150-200 ευρω?

Με 200 ευρώ,πάρε καλύτερα full tower.Haf x ή κάποιο παρόμοιο,ελέω gtx 570 sli.Βέβαια το θέμα κουτιού,όπως έχει χιλιοειπωθεί,είναι υποκειμενικό

Full tower δυστηχως δεν με βολευει καθολου λογο χωρου!

Αλλα ετσι και αλλιως το haf x που λες, μπορει να ειναι σιγουρα ποιοτικο κουτι με τρομερο airflow και τρομερους χωρους, αλλα δεν μου αρεσει καθολου εμφανησιακα, εναι και λιγο υποκειμενικο το πραγμα στο κουτι,οπως λες και συ!

600Τ μη το σκέφτεσαι!:T: εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το 650D, είναι και λίγο ακριβότερο βέβαια... Ωστόσο νομίζω πως οι εσωτερικοί χώροι είναι ίδιοι, ας μας πει κάποιος που το ξέρει..:wassat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.