digitaltiger Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2011 Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο πολυ ομορφα κουτια για αγορα αλλα ειναι και τα 2 τελεια και δεν μπορω να αποφασισω...γιαυτο θα ηθελα μια βοηθεια απο εσας.. Ευχαριστω..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιούνιος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 το 650d χωρις κουβεντα!!!!Απλα τελειο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 19, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 650D το αλλο ειναι λιγο gay \ αλλα γουστα ειναι αυτα, πρεπει να ζυγισεις τα +- του καθε κουτιου και τι features θελεις να εχεις για να κανεις μια "λογικη/σωστη επιλογη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 CC600T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Εγώ πείρα το 650D για watercooling και είμαι πολύ ευχαριστημένος από κάθε τομέα, ποιότητα κατασκευής,χώρο,looks,ευκολία εγκατάστασης κτλ.Μου αρέσει περισσότερο σαν σχήμα από το 600Τ στο οποίο με χαλάει και το στρογγυλό fan controller πάνω.Ότι άλλος θες να ρωτήσεις εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 19, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 δυσκολη επιλογη! μολις πρωτοειδα το 600Τ μπηκε στην λιστα ως το επομενο κουτι μου... μετα ειδα και το 650D κι εκει εκλεισε! ειναι πιο πολυ του γουστου μου....πιο σοβαρο, περισσοτερο μεταλλο και με πλαινο παραθυρο! οποτε 650D κι απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούνιος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 +1 και από μένα για το 650D ακολουθει τα χνάρια του 800D απλώς σε λιγότερη τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis303 Ιούνιος 20, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 650D και απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KryosRevenge Ιούνιος 20, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Και 'γώ είμουν ανάμεσα σε αυτά τα δύο,αλλά τελικά θα περιμένω το Cosmos II.Πάντως το 600Τ έχει καλύτερες θερμοκρασίες και έχει και fan controller.Υπάρχει και σε λευκή έκδοση.Το 650D είναι μαύρο ,με πλαινό παράθυρο και έχει ενα σωρό features.Και τα δύο κουτιά αξίζουν.Βασικά είναι θέμα προτίμησης,σε μερικούς αρέσει το λιτό design των Obsidian ενώ σε άλλους αρέσει το στρογγυλό look των Graphite.Δεν θα έλεγα γκείστικο το 600Τ,για κοιτάξτε τι έργο τέχνης έχουν κάνει εκεί στους Mod Men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 20, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Απο τι φενεται θα παω προς obsidian 650D μερια,πιο πολυ γιατι βγαζει εναν πιο κυριλε χαρακτηρα απο το 600Τ,ειδικα το πανω μερος του 600Τ με χαλαει πολυ οποτε προχωραμε για αγορα Obsidian 650D Ευχαριστω πολυ παντως guys βοηθησατε αρκετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 14, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 Αν και λογικά θα έχεις ήδη αγοράσει κουτί, παραθέτω ένα post από κάποιον που έχει στην κατοχή του και τα δύο και μπορεί να τα συγκρίνει, μήπως και κάποιος βρεθεί σε αυτό το δίλημμα:I have both of the cases now. While I am still in the process of building these out, there a few things I would mention to people that are considering them both:1) My 650D arrived with a couple small chips in the paint by the front bezel. I would suspect that this case may be a bit more vulnerable to long term to wear and tear, so be careful about banging things into it like the side of a desk or something if you are moving it around.2) While both cases are great for cable management, be aware that there are a LOT of wires to deal with from the front of the chassis. The 650D actually has more, see next note.3) The 650D has individual wires for all of the front connectors (power, reset, hdd, etc.) These are a pain to deal with and require you to pretty much bundle them together every few inches unless you want it messy. The 600T SE has a single nice cable that all of those wires are run inside of. I don't know why Corsair didn't do this for the 650D. The 650D also has an extra USB3 cable, and power and data cables for the top SATA drive slot. Again, just be mindful that it will take extra effort and creativity to manage the cables in the 650D vs. the 600T SE.4) While some people may not like plastic pieces, I actually think the 600T SE front bezel is easier to work with and feels more sturdy than the 650D. This might just be personal preference though.5) The size of the cases differ. The 650D is the largest ATX case I have seen. The 600T SE is a good size case, but it isn't quite as large.Hope this information is useful, and I will try to update this post once my builds are fully completed and I have had some time to gather input on other things like fan noise, cooling levels, etc.πηγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούλιος 18, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Επειδή κι εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κουτιά, ας ποστάρω εδώ για να μη γεμίζουμε το φορουμ με ίδια θέματα. Μιας και μου αρέσουν τα μίνιμαλ κουτιά, ζαχαρώνω άπειρα το 800D. Ωστόσο η τιμή του είναι απαγορευτική (ακόμα και τα 250€ που το έχει στο aquatuning), και μόλις είδα και το μικρό αδερφό 650D έπαθα πλάκα! 600Τ vs 650D κλίνω προς το 2ο οπότε μάλλον σε αυτό θα πάω. Για το 1ο σκέφτομαι την άσπρη έκδοση με το παραθυράκι. Και η βασική ερώτηση τώρα(για την οποία στην ουσία γίνεται το ποστ). Στο aquatuning έχει το 650D στα 165€, 40€ φθηνότερο από Ελλάδα(visionstudio). Αξίζει να πάρω κουτί από εκεί(όχι για τη διαφορά των χρημάτων, για την αξιοπιστία του καταστήματος)? Απ' όσο ξέρω το κατάστημα είναι πολύ αξιόπιστο. Και αν ξέρει κανείς, πόσο καιρό κάνει να στείλει στο ελλάντα? digitaltiger, αν το πήρες τελικά (όποιοδήποτε απ τα 2) ποσταρε και καμια φωτό να το δούμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούλιος 18, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Εγώ από AquaTuning το πείρα το 650D και είναι άριστο... λογικά σε το πολύ σε 5 μέρες να το έχεις. Μην δυστάζεις είναι άπιαστο κουτί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούλιος 19, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Ευχαριστώ!!!Και κάτι ακόμα. Ο controller που έχει για τους ανεμιστήρες λέει τίποτα, η αν θέλω controller να πάω σε άλλον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούλιος 19, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 +1 για το 650D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούλιος 19, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Ευχαριστώ!!!Και κάτι ακόμα. Ο controller που έχει για τους ανεμιστήρες λέει τίποτα, η αν θέλω controller να πάω σε άλλον?Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθώς έχω άλλο fan controller. Αλλά αν το θες για τους stock ανεμιστήρες λογικά μια χαρά θα είσαι. Είχε βέβαια ένα πρόβλημα με βουητό ή κάτι τέτοιο αλλά και την πρώτη revision αν αγοράσεις το λες στην corsair και σου στέλνει το fixed controller. Αλλά λογικά τo AquaTuning θα έχει φέρει την καινούρια revision που δεν έχει αυτό το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούλιος 19, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Από απορία, Zenor εσύ ποιό controller έχεις?Και μιας και αποφάσισα στο 650D (αυριο/μεθαυριο παραγγέλνω), πάνω είναι καλύτερα να κάτσω με τον 200μμ που έχει η να βάλω 2 120/140μμ??Έτσι κι αλλιώς σκέφτομαι 1 ή 2 τέτοιους Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Phobya 4-Control Lftersteuerung - Schwarz Phobya 4-Control Lftersteuerung - Schwarz 70192 για τους ανεμιστήρες μου, γιατί θέλω να μπορει να οδηγήσει άνετα 2 cm sickleflow (~4,2W ο ένας), αρα να έχει τουλάχιστον 10W ανα κανάλι και 4-5 κανάλια.(είμαι με αέρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούλιος 19, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει αν και πως μπορώ να δω το κόστος των μεταφορικών απο AquaTuning? Ζενορ εσένα πόσο σου ήρθαν τα μεταφορικά απο το κουτάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούλιος 19, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Εγώ έχω το Zalman:Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Zalman Multi Fan Speed Controller ZM-MFC1 Plus schwarz Zalman Multi Fan Speed Controller ZM-MFC1 Plus schwarz 70063Το οποίο είναι brushed μπροστά σαν το κουτί. Είναι βέβαια πιο ακριβό από το Phobya στο link σου.Για τους ανεμιστήρες τι να σου πω δεν ξέρω αν θα δεις διαφορά. Διαφορά θα δεις αν τον αλλάξεις με CM Megaflow λογικά, αλλά και πάλι...Εγώ έχω watercooling οπότε, δεν μπορώ να σου πω.Για τα μεταφορικά η παραγγελία είχε πολλά πράγματα αλλά απ'ότι βλέπω όταν πατάς στο checkout κάτω γράφει κόστος με UPS standard για το κουτί:EU-Standard Bank Transfer / Prepayment 17,80 €*Credit Card: Mastercard & VISA 21,30 €*Credit card: American Express & JCB 21,30 €*Sofortüberweisung (Important!) 18,80 €*PayPal 19,80 €*Οπότε γύρω στα 190 θα σου έρθει το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούλιος 19, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Εγώ έχω το Zalman:Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Zalman Multi Fan Speed Controller ZM-MFC1 Plus schwarz Zalman Multi Fan Speed Controller ZM-MFC1 Plus schwarz 70063Το οποίο είναι brushed μπροστά σαν το κουτί. Είναι βέβαια πιο ακριβό από το Phobya στο link σου.Για τους ανεμιστήρες τι να σου πω δεν ξέρω αν θα δεις διαφορά. Διαφορά θα δεις αν τον αλλάξεις με CM Megaflow λογικά, αλλά και πάλι...Εγώ έχω watercooling οπότε, δεν μπορώ να σου πω.Για τα μεταφορικά η παραγγελία είχε πολλά πράγματα αλλά απ'ότι βλέπω όταν πατάς στο checkout κάτω γράφει κόστος με UPS standard για το κουτί:EU-Standard Bank Transfer / Prepayment 17,80 €*Credit Card: Mastercard & VISA 21,30 €*Credit card: American Express & JCB 21,30 €*Sofortüberweisung (Important!) 18,80 €*PayPal 19,80 €*Οπότε γύρω στα 190 θα σου έρθει το κουτί.Τον είχα στα υπόψιν, αλλά έχει μόνο 7W σε κάθε κανάλι και το σκέφτομαι.. Δεν είναι θέμα χρημάτων(σε λογικά πλαίσια), απλά είδα το συγκεκριμένο phobya και μου φάνηκε καλό. Θα το σκεφτώ βασικά και βλέπουμε..Επειδή με paypal θα γίνει η αγορά, λογικά δίκιο έχεις. Αλλάζει το κόστος ανάλογα με το βάρος?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.