darkCount Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2004 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω κομμάτια χαλκού; Εννοω συμπαγή, όχι σωλήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Απο οσο ξερω μπαρες χαλκου εχουν κ τα μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικο.Δεν ειναι πανω απο 10-15mm ομως σε παχοςΤι τον θες εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Μαλλον θα δοκιμασει για μπλοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αιολου στο μοναστηρακι.... αλλα και στην Αστιγγος ακριβως απο πισω (παραλληλα με Αιολου)θα βρεις....Σου ευχομαι καλη επιτυχια με οτι και αν καταπιαστεις ...αρκει να ποσταρεις και καμια φωτο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 3, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Να σου πω Κοπριτη....τι ειδους μαγαζια εχουν κομματια χαλκο δηλ? Κατι σε τετραγωνη μορφη η ακομα και πλακες μου κανουν. Στο Ακτινιο λετε να εχουν? Αλλα τι να τις κανουν τις πλακες χαλκου τα μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικο? Και οχι δεν θα καταπιαστω με μπλοκ...έχουμε ηδη τον καλλιτεχνη σε αυτη την κατηγορια. Ενα δυο cold plates όμως λεω να δοκιμασω να φτιάξω για τα tec μου. Και καμια ψυκτρουλα για τα μοσφετ...και κανα backplate για το μπλοκ της vga..... Γενικα ότι μπορω και έχω τα εργαλεια και βρω και το καταλληλο κομματι χαλκου....φωτο μετα εννοειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Πιστευω ειναι ιδανικες οι μπαρες που σου λεω τοτε!Δουλευα σε τετοιο μαγαζι κ τις εχω κουβαλισει αρκετες φορες της ριμαδες...Οι ηλεκτρολογοι τις χρησιμοποιουν για γειωσεις μεγαλων εγκαταστασεων καθος κ σε πινακες μεγαλων εγκαταστασεων οπου παιζουν πολλα Αmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 3, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Και μένα μου φαίνεται ότι πλακες μου κανουν καλύτερα. Αθηνα ειναι το μαγαζί που δούλευες.....για να παω καρφωτός...μην ψάχνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Πίσω από τουν πίνακες τις βάζουν για αγωγούς πολλών Amps που είπε και ο φίλος Samael. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Ψαξε για τις μπαρες που βαζουν στους μετασχηματιστες υψηλης τασης σε σταθμους.Ρωτα σε κανα εργοστασιο οπου κανουν ηλεκτρολογικους πινακες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 3, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Που να το βρω το εργοστάσιο ρε παιδιά? Κάτι εφικτό ψάχνω....ενα μαγαζί κάτι να βρώ χάλκινες πλακίτσες. Αν πάω στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς μου ας πούμε μπορεί να έχει? Εντάξει παω και στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς σας Αλλα εργοστάσια και υποσταθμούς της ΔΕΗ που να τους βρω? Και θα μου πουν και παρε τα τετοια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Οι ηλεκτρολογοι της γειτονειας αποκλειεται να εχουν. Δεν μιλαμε για τεραστια εργοστασια για καμια βιοτεχνια λεμε.Παρε χρυσο δηγο και ψαξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Λοιπον δουλευα Λαρισα αλλα εχει μαγαζια σε ολη την ΕλλαδαΗλεκτροραμα λεγετε κ ειναι στο Περιστερι Μελλα 11κατα 99% θα εχει διοτι ειναι μεγαλη εταιρια κ φτιαχνει κ βιομιχανικους πινακες(στη Λαρισα που ημουνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 3, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 darkCount αν ερθεις απο περιστερι...δε με πας και μια βολτα με το LC4 με την akrapovic?Λεω εγω τωρα....λοοοοοοοοοοοοολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 4, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Γουίθ πλεζουρ! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 4, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 ρε Darkcount πηγαινε μοναστηρακι και θα βρεις οτι θες απο χαλκο σου λεω.....ειναι καταστηματα πωλησης απο βιοτεχνιες κατεργασιας εκει.......αυτο που δεν ξερω ειναι καποιος τροπος κολλησης του χαλκου ωστε να μην μειωνεται η θερμοαγωγιμοτητα του...εκτος και εαν εισαι μαστορας τρελλος και δεν κανεις κολλητες κατασκευες αλλα κομματι-κομματι με σφηνες για να τα ενωσεις....ή εαν εχεις καποιο κοπτικο λειζερ και σου κανει αυλακια 0.5mmσε μπλοκ χαλκου ωστε να προκυψουν στο τελος τα fins...αυτα τουλαχιστον σχετικα με την κατασκευη ψυκτρων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 4, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Γιάτι ρε αδερφέ τέτοια λεπτομέρεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount Γουίθ πλεζουρ! :devil: Θεεεεενκς:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 4, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Στα ηλεκτρικά είδη δεν υπάρχουν ευμεγέθεις μπάρες. Αυτές γίνονται παραγγελία σε μαγαζιά εμπορίας χαλκού, και κατεργάζονται σε ρεκτιφιέ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΑΣΕΜΠΟΡΕΙΟ ΜΗ ΣΙΔΗΡΟΥΧΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΕΥΚΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ210 4176682- 2104126425 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 4, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 --->ΓιαγκΤ Αρχηγός!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 4, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 12:46] Γιάτι ρε αδερφέ τέτοια λεπτομέρεια??? ποια ακριβως θεωρεις λεπτομερεια ?ειναι ενας προβληματισμος σχετικα με την αυτοσχεδια κατασκευη ψυκτρας απο χαλκο .....επειδη εχω παει σε τετοια καταστηματα και τους εδειξα σαν δειγμα μια slk και την κοιταζαν κανα μισαωρο μεχρι να καταλαβουν τι παιζεται ....καταλαβαινεις οτι το να κατασκευασεις κατι αντιστοιχο δεν ειναι και το ποιο απλο πραγμα στον κοσμο.....@ΓιαγκΤ....you and your phonebook rulezzzzz....:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.