Jump to content

υπεφορτωση δισκου

kuza

Recommended Posts

δεν έχει να κάνει με τη χωρητικότητα του δίσκου, ούτε με το πόσο ελεύθερο χώρο έχει. Απλά σου λέει ότι μεταφέρεις με μεγαλύτερο ρυθμό από αυτόν που μπορεί να δουλέψει ο δίσκος.

Πρακτικά πρέπει να στο βγάζει μόνο όταν κατεβάζεις πολλά ταυτόχρονα σωστά; (γιατί ο δίσκος αναγκάζεται να γράφει σε πολλά διαφορετικα σημεία)

Λογικά μια ανασυγκρότηση θα βελτιώσει κάπως το πρόβλημα.

nope... δε νομιζω με 24αρα dsl να μη μπορει ο δισκος να γραφει...

απλα οταν βαζεις να κατεβασεις μεγαλα αρχεια το μτορεντ κανει pre-allocate το χωρο στο δισκο... για αυτο σου βγαζει disk overloaded 100% δεν ειναι κατι παραξενο...

δεν υπαρχεο prob...

Πρακτικά πρέπει να στο βγάζει μόνο όταν κατεβάζεις πολλά ταυτόχρονα

Λογικά μια ανασυγκρότηση θα βελτιώσει κάπως το πρόβλημα.

edit: για να σου φύγει η αμφιβολία ψάξε λίγο στο ιντερνετ, σε ξένα κυρίως φόρουμ και θα δεις ότι δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο ;)

• 3 weeks later...

τι δισκος ειναι?

εγω εχω εναν 500Gb caviar black του εχω σκισει τα ραμματα εδω και κανα χρονο++ και δεν εχει βγαλει ποτε αυτο το μηνημα.

και κατεβαζω πολλα και μεγαλα αρχεια

ειναι πολυ σπαστικο.Κατεβαζω καμια φορα 3 αρχεια με 500kb/s το ενα π.χ. και με ριχνει στα 10 kb/s απο το 1,5 kb/s!οχι τπτ αλλο αλλα φαντασου να σου γινει το βραδυ που θα κατεβαζεις.....κια γω 5400 εχω.Απο τι εχω παρατησει ομως φουλαρει η cache για αυτο ρωτησα.

γινεται οταν διαβαζει/γραφει και κατι αλλο ο δισκος παραλληλα οποτε δεν προλαβαινει να γραψει και αυτα του τορρεντ.ουσιαστικα σαν να μπουκωνει.μπορεις να απενεργοποιησεις τιποτα σκαναρισματα κτλ που γινονται οταν ειναι idle ο υπολογιστης και να κανεις και μια ανασυγκροτηση.και μενα μου το κανει καμια φορα,αλλα μονο οταν μεταφερω απο τον ενα σκληρο στον αλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.