kuza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2011 Γιατι οταν κατεβαζω με το mtorrent, καποιες φορες, γραφει κατω "υπερφορτωση δισκου" και μειωνει την ταχυτητα?Χωρο εχει τουλαχιστον 50 gb ελευθερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 δεν έχει να κάνει με τη χωρητικότητα του δίσκου, ούτε με το πόσο ελεύθερο χώρο έχει. Απλά σου λέει ότι μεταφέρεις με μεγαλύτερο ρυθμό από αυτόν που μπορεί να δουλέψει ο δίσκος.Πρακτικά πρέπει να στο βγάζει μόνο όταν κατεβάζεις πολλά ταυτόχρονα σωστά; (γιατί ο δίσκος αναγκάζεται να γράφει σε πολλά διαφορετικα σημεία)Λογικά μια ανασυγκρότηση θα βελτιώσει κάπως το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Ιούνιος 20, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 nope... δε νομιζω με 24αρα dsl να μη μπορει ο δισκος να γραφει...απλα οταν βαζεις να κατεβασεις μεγαλα αρχεια το μτορεντ κανει pre-allocate το χωρο στο δισκο... για αυτο σου βγαζει disk overloaded 100% δεν ειναι κατι παραξενο...δεν υπαρχεο prob... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Πρακτικά πρέπει να στο βγάζει μόνο όταν κατεβάζεις πολλά ταυτόχρονα Λογικά μια ανασυγκρότηση θα βελτιώσει κάπως το πρόβλημα. edit: για να σου φύγει η αμφιβολία ψάξε λίγο στο ιντερνετ, σε ξένα κυρίως φόρουμ και θα δεις ότι δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 20, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 ok με πεισατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 11, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 παιδια αν απενεργοποιησω την εγραφη της cache στις αναγνωσεις θα γινει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 11, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 τι δισκος ειναι?εγω εχω εναν 500Gb caviar black του εχω σκισει τα ραμματα εδω και κανα χρονο++ και δεν εχει βγαλει ποτε αυτο το μηνημα. και κατεβαζω πολλα και μεγαλα αρχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 11, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 ενας 320 gb με 32 μβ cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 11, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Εμένα στο netbook μου το κάνει συνέχεια.Βέβαια είναι στις 5400... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 11, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 ειναι πολυ σπαστικο.Κατεβαζω καμια φορα 3 αρχεια με 500kb/s το ενα π.χ. και με ριχνει στα 10 kb/s απο το 1,5 kb/s!οχι τπτ αλλο αλλα φαντασου να σου γινει το βραδυ που θα κατεβαζεις.....κια γω 5400 εχω.Απο τι εχω παρατησει ομως φουλαρει η cache για αυτο ρωτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 11, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 γινεται οταν διαβαζει/γραφει και κατι αλλο ο δισκος παραλληλα οποτε δεν προλαβαινει να γραψει και αυτα του τορρεντ.ουσιαστικα σαν να μπουκωνει.μπορεις να απενεργοποιησεις τιποτα σκαναρισματα κτλ που γινονται οταν ειναι idle ο υπολογιστης και να κανεις και μια ανασυγκροτηση.και μενα μου το κανει καμια φορα,αλλα μονο οταν μεταφερω απο τον ενα σκληρο στον αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 12, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 η ανασυγκροτηση δεν κανει και πολλα.Το εχω δοκιμασει.Παντος τωρα ταιλευταια δεν μου το κανει με 3 torrent.Κατεβασε σε 8 ωρες ακριβως 27 gb ανεχοχλητο.:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.