ATHLON Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2004 Εχω το κλασσικο CHIEFTEC απο το πλαισιο σε μπλε . Υπαρχει περιπτωση να βρω σπρει ωστε να βαψω τα drive σε ακριβως το ιδιο χρωμα ???? η να το βαψω μαυρο ?? Υ.Γ . Να το βγαλω το πορτακι ??? να το κοψω το πορτακι ? Υ.ΓΘελω να το κανω προτοτυπο ρε γμτ αλλα δεν μου κατεβαινει καμια ιδεα !!! :'( :jump: :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Εμπα σου γκουγκλι και ψαξ case mod window η παρομοιο...θα βρεις κατι standard!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHLON Ιούνιος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 εννοω το πορτακι που εχει μπροστα και σκεπαζει τα drives και οχι το πλαϊνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Βαλτου καμια LCD οθονη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHLON Ιούνιος 2, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αρα λες να το βγαλω εντελως ??? γιατι για να φενετε η lcd οθονη θα πρεπει να βγει το πορτακι !!! η να το κοψω !!!!! και αμα βγει το πορτακι θα φαινονται τα drives τα οποια ειναι ασπρα !@#$#$##% θα πρεπει να τα βαψω μπλε και που θα βρω τετοιο μπλε περλα που εχει το κουτι μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 η καντου μια τρύπα μπροστα, βαλε εναν 80αρι με leds, ενα ωραιο fanguard.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από ATHLON Αρα λες να το βγαλω εντελως ??? γιατι για να φενετε η lcd οθονη θα πρεπει να βγει το πορτακι !!! η να το κοψω !!!!! και αμα βγει το πορτακι θα φαινονται τα drives τα οποια ειναι ασπρα !@#$#$##% θα πρεπει να τα βαψω μπλε και που θα βρω τετοιο μπλε περλα που εχει το κουτι μου !!! Δεν χρειαζεται να το βγαλεις για την οθονη! Το κοβεις οπως ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHLON Ιούνιος 2, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αδερφιααααααααα θελωωωω ιδεεες πιστευω οτι πολλοι απο εσας εχετε αγορασει αυτο το κουτακι CHIEFTEC καντε post κανενα κολπακι που εχετε κανει με το πορτακι μπροστα κοψιμο /ραψιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Φιλε εχω το ιδιο σε μαυρο!!!!!Πρεπει αναγκαστικα να το κοψεις? Γιατι δεν το βγαζεις?Ειναι πολυ ευκολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούνιος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Βάψε τα drives στο χρώμα του κουτιού και κόψε από το πορτάκι το μεσαίο κομμάτι που ξεχωρίζει και βάλτου plexy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 σε χρωματοπωλεια αυτοκινητων θα βρεις το χρωμα ακριβως που χρειαζεσαι και θελεις και θα στο φτιαξουν σε σπρευ... ριξε μια ματια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Φιλε εχω το ιδιο σε μαυρο!!!!!Πρεπει αναγκαστικα να το κοψεις? Γιατι δεν το βγαζεις?Ειναι πολυ ευκολο! Το θέμα είναι οτι άμα βγει δεν είναι ωραίο. Εγώ άμα το βλέπω χωρίς πόρτα αηδιάζω επειδή φαίνεται οτι κάτι λείπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHLON Ιούνιος 2, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Η αληθεια ειναι οτι ειναι οτι ουτε εμενα μου αρεσει να το βγαλω κατι του λειπει εαν το βγαλω , το θεμα ειναι οτι επειδη κανει καμπυλη δεν μπορω να βαλω plexi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Για ρώτα τον Κοπρίτη... Αυτός έχει βάλει στο κάτω μέρος του Chieftech. Πάντως σίγουρα θα μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHLON Ιούνιος 3, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Που εισαι βρε κοπριτη ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούνιος 3, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Μια χαρά μπαίνει το plexy φίλε ATHLON...Κάνε ένα search στο Google όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω..Κάπου είχε πάρει το μάτι μου συγκεγριμένο How-To-Guide για το μπροστινό plexy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 3, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Παιδια σορρυ, εγω καταλαβα οτι ηθελε να το βγαλει τελειως!Ουτε εμενα μου αρεσει χωρις καπακι...Αν του κανω τη μοντα, και κατι τυχει και το παω στο Πλαισιο, την χανω την εγγυηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHLON Ιούνιος 3, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 το βρηκα πως σας φενετε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 3, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Τελειο!!!!!!!!Δωσε τη διευθυνση πλιζ!Θα αρχισουν οι μοντες καλοκαιριατικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHLON Ιούνιος 3, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 http://www.skynet-online.de/artikel/artikel.php?id=16&page=3ειναι στα γερμανικα ομως γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.