Jump to content

δοχειο νερου (του τεστιν)

elvish

Recommended Posts

χμμ να μην σε απογοητευσω....αλλα το νερακι σου δεν θα ψυχεται σωστα....

Αυτο που θα καταφερεις ειναι να κρυωνεις μονο την πισω πλευρα του δοχειου.Μαλλον απιθανο η θερμοκρασια του νερου να ειναι πιο χαμηλη σε σχεση με ενα συμβατικο ψυγειο.

δεν τον αποπαιρνει κανεις, γνωμες λεμε.

κοιτα στο side. οι χαλκινες λαμες, δεν προσφερουν τιποτα πανω απο την επιφανεια του νερου. αν μπορεις να φτιαξεις τετοια πραγματα, καλυτερα βαλε κατω μια λυση Zalman resarator παρα μια δεξαμενη.

το δοχειο θα ειναι μικρο, ανετα ο 12 ρις θα του κατευαζι βαθμους- το νερο που θα φτανει στο δοχειο θα ειναι στους 25 βαθμους.

Εγω λεω να το δοκιμασεις αν εχεις τα εργαλεια και τον χρονο και να μας πεις...

το εννοείς συμπληρωματικά του ψυγείου? ή να το αντικαταστήσεις?

μήπως να είχε και εσωτερικά φινς?

Τι μέθοδο χρησιμοποιείς για τις κολλήσεις; Πώς έφτιαξες το κουτί και πώς του κόλλησες τα φινς από χαλκό; Για πες να παίρνουμε ιδέες...

25 Βαθμούς χλωμό τώρα το καλοκαίρι....εμένα ανέβηκε 2 βαθμους η θερμοκρασια σε σχέση με πριν κανα μηνα.

Αρχική απάντηση από Chris2004

25 Βαθμούς χλωμό τώρα το καλοκαίρι....εμένα ανέβηκε 2 βαθμους η θερμοκρασια σε σχέση με πριν κανα μηνα.

Ναι αν αναλογιστεί κανείς ότι 25c έχει μέσα ένα δωμάτιο για την πλάκα τότε με τίποτα 25...

Αρχική απάντηση από unseen

χμμ να μην σε απογοητευσω....αλλα το νερακι σου δεν θα ψυχεται σωστα....

μπα....μην το λες

αμα το δοχειο εχει ογκο 3 κυβικα τοτε θα απεδισε καλα!!!

eLviSH

ωραια η κατασκευη τελικα,για τανκ καλο θα ηταν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.