Jump to content

Το Κοινοβούλιο

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Το κομμα δεν χρειαζεται αλλο ανασχηματισμο μιας και αυτο δεν προβλέπεται τοσο συντομα συμφωνα με το καταστατικο αρθρο 3 πουλακια καθονταν. Θα κανω αναλυση σε λιγο. Πειναω

Παραλληλα ομως θα πρεπει να αναλυθει και η συνταγματικη νομιμότητα της λεγόμενης Πλατειας. Δεν μπορουν, να βριζουν εν χωρο ολοκληρη την πολιτικη κοινοτητα της χωρας επειδη αγανακτησαν. Τι παει να πει αγανακτησαν; Ποιος νομος τους επιτρεπει να αγανακτησουν;

Παγκαλε τα πατατακια ρε!

Βαση συνταγματος και νομοεσιας ναι. Αλλα δεν ξερω τι εχει να πει το συμβουλιο επικρατειας επι του θεματος. Θα πρεπει να περιμενεις να δωσει γνωματευση.

Παραλληλα ομως θα πρεπει να αναλυθει και η συνταγματικη νομιμότητα της λεγόμενης Πλατειας. Δεν μπορουν, να βριζουν εν χωρο ολοκληρη την πολιτικη κοινοτητα της χωρας επειδη αγανακτησαν. Τι παει να πει αγανακτησαν; Ποιος νομος τους επιτρεπει να αγανακτησουν;

Παγκαλε τα πατατακια ρε!

Δεν χωρανε 2 βενιζελοι σε ενα φορουμ,θα μας μπαναρει ο DJD γιατι το βλεπω να πεφτει ο σερβερ :p

Κυριοι, εγω πηγαίνω για μεσημεριανο τωρα, καλέστε με στο προσωπικό μου τηλέφωνο να πω στον σοφερ να περάσει με τη λιμουζίνα να σας παρει με συνοδεία αστυνομίας.

Εχουν ξεφυγει και δεν μπορούμε να φαμε ουτε σαν άνθρωποι πλέον...

Παλι καλα που τα εχουμε καλα και με τους Αμερικανους, σκεφτομαι να ζητησω μερικα M16 απο τον G. Bush για τους μπραβους μου.

Hey George,wassup? Listen i need some help, can u send me 2-3 Assault rifles for my body guards?

λοιπον για να τελειωνουμε... εχουμε και αλλες δουλειες (Πορτογαλια, Ισπανια, Ιταλια, Βελγιο κλπ)

εντελως δημοκρατικα θα κανετε τα κατωθι:

1. ευθανασια για ολους ανεξαιρετως ανω των 65

2. ανωτατος μισθος 100eu και μονο για πληρη απασχοληση 24/7 (μικτα + χωρις τους φορους)

3. επισημη γλωσσα για ολους τους εργαζομενους η Κινεζικη

4. Υποχρεωτικα 7 φορες την ημερα προσευχη προς Την Τραπεζα. τις Κυριακες θυσια 7 παρθενων στο Μεγαλο Αφεντικο

5. σε περιπτωση παραβιασης των ανωθι οπως και σκεψεις αμφισβητησης Της Μεγαλης Τραπεζας και Του Μεγαλου Αφεντικου θα επιφερει ριψη βομβων με την υπογραφη του ΝΑΤΟ

ειμαι σιγουρος οτι η λογικη και ο πατριωτισμος θα επικρατησουν, για την ευημερια του κεφαλ... εε του λαου και των λαμογ... εεεε των νεων αυτης της χωρας.

παρακαλουνται οι υπαλληλοι.... με συγχωρειτε, οι πολιτικοι να περασουν για τις προμηθειες τους απ' το γνωστο μαγαζακι στην Ελβετια

Σας ευχαριστω,

Το Αφεντικο Σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.