dellman Ιούνιος 19, 2011 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 OI ιδέες δε συλλαμβάνονται και είναι αλεξίσφαιρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 19, 2011 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Θα στειλουμε και τα ΜΑΤ τοτε να φας λιγο ξυλο να νιωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 19, 2011 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Τα ΜΑτ τα εχω καθε μέρα φάτσα μου και το μόνο που κάνω είνα να γελάω και να χορεύω με την κατάντια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 19, 2011 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Ζήτω το Έθνος !θα σαπίσετε στην φυλακή αν είστε άντρες με balls αλλιώς θα σας λιθοβολήσουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 19, 2011 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 booo Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 19, 2011 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Έχω λυώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 19, 2011 #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Καλημερα,που ειναι το φαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Ιούνιος 19, 2011 #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 γατακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 19, 2011 #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Ε μην μαμάτε την συζήτηση τώρα!...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 19, 2011 #70 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Ελα δεν θελω χαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 19, 2011 #71 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Να παίξουμε τον ανασχηματισμό; Μου είπανε ειναι σα τις μουσικές καρέκλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 19, 2011 #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Το κομμα δεν χρειαζεται αλλο ανασχηματισμο μιας και αυτο δεν προβλέπεται τοσο συντομα συμφωνα με το καταστατικο αρθρο 3 πουλακια καθονταν. Θα κανω αναλυση σε λιγο. Πειναω Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 19, 2011 #73 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Παραλληλα ομως θα πρεπει να αναλυθει και η συνταγματικη νομιμότητα της λεγόμενης Πλατειας. Δεν μπορουν, να βριζουν εν χωρο ολοκληρη την πολιτικη κοινοτητα της χωρας επειδη αγανακτησαν. Τι παει να πει αγανακτησαν; Ποιος νομος τους επιτρεπει να αγανακτησουν;Παγκαλε τα πατατακια ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 19, 2011 #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Μπορώ να παο στο μπάνιο τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 19, 2011 #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Βαση συνταγματος και νομοεσιας ναι. Αλλα δεν ξερω τι εχει να πει το συμβουλιο επικρατειας επι του θεματος. Θα πρεπει να περιμενεις να δωσει γνωματευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 19, 2011 #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Παραλληλα ομως θα πρεπει να αναλυθει και η συνταγματικη νομιμότητα της λεγόμενης Πλατειας. Δεν μπορουν, να βριζουν εν χωρο ολοκληρη την πολιτικη κοινοτητα της χωρας επειδη αγανακτησαν. Τι παει να πει αγανακτησαν; Ποιος νομος τους επιτρεπει να αγανακτησουν;Παγκαλε τα πατατακια ρε! Δεν χωρανε 2 βενιζελοι σε ενα φορουμ,θα μας μπαναρει ο DJD γιατι το βλεπω να πεφτει ο σερβερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Ιούνιος 19, 2011 #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Μπορώ να παο στο μπάνιο τώρα?ανάλογα τι έξοδο θα κάνεις.. τσαχπινούληη Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 19, 2011 #78 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Δεν χωρανε 2 βενιζελοι σε ενα φορουμ,θα μας μπαναρει ο DJD γιατι το βλεπω να πεφτει ο σερβερ Ειμαι πιο σοβαρος, εχω ευρωπαϊκη σημαια στο background. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 19, 2011 #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Κυριοι, εγω πηγαίνω για μεσημεριανο τωρα, καλέστε με στο προσωπικό μου τηλέφωνο να πω στον σοφερ να περάσει με τη λιμουζίνα να σας παρει με συνοδεία αστυνομίας.Εχουν ξεφυγει και δεν μπορούμε να φαμε ουτε σαν άνθρωποι πλέον...Παλι καλα που τα εχουμε καλα και με τους Αμερικανους, σκεφτομαι να ζητησω μερικα M16 απο τον G. Bush για τους μπραβους μου.Hey George,wassup? Listen i need some help, can u send me 2-3 Assault rifles for my body guards? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Ιούνιος 19, 2011 #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 λοιπον για να τελειωνουμε... εχουμε και αλλες δουλειες (Πορτογαλια, Ισπανια, Ιταλια, Βελγιο κλπ)εντελως δημοκρατικα θα κανετε τα κατωθι:1. ευθανασια για ολους ανεξαιρετως ανω των 652. ανωτατος μισθος 100eu και μονο για πληρη απασχοληση 24/7 (μικτα + χωρις τους φορους)3. επισημη γλωσσα για ολους τους εργαζομενους η Κινεζικη4. Υποχρεωτικα 7 φορες την ημερα προσευχη προς Την Τραπεζα. τις Κυριακες θυσια 7 παρθενων στο Μεγαλο Αφεντικο5. σε περιπτωση παραβιασης των ανωθι οπως και σκεψεις αμφισβητησης Της Μεγαλης Τραπεζας και Του Μεγαλου Αφεντικου θα επιφερει ριψη βομβων με την υπογραφη του ΝΑΤΟειμαι σιγουρος οτι η λογικη και ο πατριωτισμος θα επικρατησουν, για την ευημερια του κεφαλ... εε του λαου και των λαμογ... εεεε των νεων αυτης της χωρας.παρακαλουνται οι υπαλληλοι.... με συγχωρειτε, οι πολιτικοι να περασουν για τις προμηθειες τους απ' το γνωστο μαγαζακι στην ΕλβετιαΣας ευχαριστω,Το Αφεντικο Σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.