vic Ιούνιος 19, 2011 #42 Ιούνιος 19, 2011 Επειδή δεν διακρίνω καλά, ποιος είναι; Ο Βεργής ξέρω ότι θα κατέβαινε γυμνός εάν έμπαινε στη Βουλή.Edit: Yeap, it's Βεργής.
winters Ιούνιος 19, 2011 #43 Ιούνιος 19, 2011 Αυτό το νήμα υποκινείται από την ΕΕ και την πλουτοκρατία. Δεν το αναγνωρίζουμε, δεν συμμετέχουμε.
z3et Ιούνιος 19, 2011 #45 Ιούνιος 19, 2011 Μου χαλασε το mouse... WTF δηλαδη? Ουτε μια πλακα δεν μπρουμε να κανουμε...
vic Ιούνιος 19, 2011 #46 Ιούνιος 19, 2011 Με ξερεις και απο χτες φιλος?Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα. Ρεζιλεύει τη χώρα στο εξωτερικό, ενώ προκαλεί με τις δηλώσεις του στο εσωτερικό. Καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου να τον απομακρύνει από τη θέση του.
LevelOne Ιούνιος 19, 2011 #47 Ιούνιος 19, 2011 Κλείσαν οι αλήτες του Μητσοτάκη και του Παπαντρέου το dslam. O Θεός να στείλει trojan σε αυτους και όλα τους τα σόγια. Πλαστογραφούσαν τα γκάλοπ και βγάζαν 0 checksum! 0 checksum να βγαζουν ολα τα rar που κατεβαζουν! Αισχροί και οι δυό! ΑΛΗΤΕΙΑ! ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ! Ποιος έκλεβε το λαο, εγώ?!!?!? ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΛΕΒΕΛΟΥΑΝ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ.
dellman Ιούνιος 19, 2011 #51 Ιούνιος 19, 2011 Remember, remember, the 5th of NovemberThe Gunpowder Treason and plot;I know of no reason why Gunpowder TreasonShould ever be forgot.
Periklis_pap Ιούνιος 19, 2011 #52 Ιούνιος 19, 2011 Remember, remember, the 5th of NovemberThe Gunpowder Treason and plot;I know of no reason why Gunpowder TreasonShould ever be forgot.Μας απειλείτε κύριε?
Periklis_pap Ιούνιος 19, 2011 #55 Ιούνιος 19, 2011 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα. Ρεζιλεύει τη χώρα στο εξωτερικό, ενώ προκαλεί με τις δηλώσεις του στο εσωτερικό. Καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου να τον απομακρύνει από τη θέση του.Δεν μπορεί έχει πάει για ποδήλατο/καγιάκ/αενεμοπτερισμό/scuba-diving o Jeffry
Astakos Ιούνιος 19, 2011 #57 Ιούνιος 19, 2011 Θα πω απλα μια καλημερα..Αλλωστε οι ωραιοι αντρες δεν χρειαζεται να προσπαθησουν πολυ..
SirDiman Ιούνιος 19, 2011 #59 Ιούνιος 19, 2011 YouTube - V for vendetta blowing up of parlimentΕκδωσαμε ένταλμα σύλληψης εναντίων σου παλιο αναρχικέ.
ARMAGEDDON Ιούνιος 19, 2011 #60 Ιούνιος 19, 2011 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα. Ρεζιλεύει τη χώρα στο εξωτερικό, ενώ προκαλεί με τις δηλώσεις του στο εσωτερικό. Καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου να τον απομακρύνει από τη θέση του.Δεν μπορεί έχει πάει για ποδήλατο/καγιάκ/αενεμοπτερισμό/scuba-diving o JeffryΌταν εγώ τα έλεγα είχατε κλειστά τα αυτιά σας ! Και θέλατε επαναστάσεις και αηδίες , έπρεπε να σας είχα βομβαρδίσει τότες με σκοπό να μην κυβερνάγατε τώρα ρεμάλια ! Εγώ είχα τα π@π@ρι@ και κάθισα φυλακή και πέθανα εκεί μέσα και δεν με βγάζετε μήπως ήμουν ζωντανός σκιαζόσασταν . Ο λαός δεν φταίει πουθενά διότι τον παραμύθιασαν τα λαμόγια της εκάστοτε κυβέρνησης !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.