Guest Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2011 καλησπερα, 2-3 πραγματακια θελω να ρωτισο σχετικα με NOCTUA NH-D14.Εχω το corsair 600t και hyper x kingston ram, θα χωραει η Noctua και με τους 2 ανεμηστηρες? και κατι αλλο την εχει δοκιμασει κανεις με διαφορετικους φανς?αυτη την στιγμη εχω megahalems θα δω μεγαλη διαφορα με Noctua? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 ποιες hyper-x εχεις? στειλε link. ιδιες ψηκτρες ειναι για μενα, μην μου πω οτι με 2 fans η prolima ειναι και απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιούνιος 18, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 Οι διαφορές που έχουν είναι ελάχιστες. Αφού έχεις την prolimatech δεν υπάρχει λόγος να πάς στην noctua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 εννοειται δεν πας στην Noctua απο την στιγμη που εχεις την megahalems!οι διαφορες (ελαχιστοτατες!) δεν αξιζουν καν τον κοπο του βγαλε-βαλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 18, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 καλησπερα, 2-3 πραγματακια θελω να ρωτισο σχετικα με NOCTUA NH-D14.Εχω το corsair 600t και hyper x kingston ram, θα χωραει η Noctua και με τους 2 ανεμηστηρες? και κατι αλλο την εχει δοκιμασει κανεις με διαφορετικους φανς?αυτη την στιγμη εχω megahalems θα δω μεγαλη διαφορα με Noctua?Ζητημα να δεις 3-4c κατω... Δεν αξιζει με τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 18, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 ευχαριστω ολους, για αυτο ροτισα ηξερα στο περιπου οτι δεν εχει τρελη διαφορα, απλα ηθελα να μαθω. παρεπιπτοντος, ειπαρχει ποτε περιπτοση μια megahalems παραδειγμα να ερθει "χαλασμενη" η να χαλασει ωστε να λειτουργει αλλα να εχω μεγαλυτερες θερμοκρασιες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 18, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 Μονο αν εχεις βαλει σαπια παστα , ή δε την εχεις σφιξει καλα , οποτε δεν παταει οπως πρεπει.Πιεσε την με το χερι να δεις αν μειωνετε η θερμοκρασια.Αν ναι...δε θα φταιει η ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 18, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 i7960 εχω εβαλα push pull 2 coolermaster sickleflow blue led , ειμαι στους 35-36 idle με εναν Push ειμαι στους 40 αλλα μονο τωρα το καλοκαιρι . παστα αλλαξα απο as5 σε mx-4 ειδα καλυτερα αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 18, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 super εισαι απο θερμοκρασιες.Εγω ειμαι 44-45 τωρα το καλοκαιρι (3,8γιγα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.