geogeoland Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2011 Παίδες, ψάχνουμε για 9 μέρες -20 με 29 Αυγούστου - για Ν. Υόρκη, και γίνεται τέτοιος κακός χαμός με τα ξενοδοχεία που έχω χαθεί.Κάτι φθηνό (στυλ hostel, ή αντίστοιχης τιμής ξενοδοχείο), αξιοπρεπές και στο κέντρο? Έχει κανείς καμιά ιδέα/προηγούμενη εμπειρία? :wassat: Τα φώτα σας...
alexis2044 Ιούνιος 18, 2011 #2 Ιούνιος 18, 2011 Παίδες, ψάχνουμε για 9 μέρες -20 με 29 Αυγούστου - για Ν. Υόρκη, και γίνεται τέτοιος κακός χαμός με τα ξενοδοχεία που έχω χαθεί.Κάτι φθηνό (στυλ hostel, ή αντίστοιχης τιμής ξενοδοχείο), αξιοπρεπές και στο κέντρο? Έχει κανείς καμιά ιδέα/προηγούμενη εμπειρία? :wassat: Τα φώτα σας...Δες το Red Roof Inn στο μανχατταν κοντά στο Empire State.http://www.redroof.com/6 West 32nd Street, NY
Periklis_pap Ιούνιος 18, 2011 #3 Ιούνιος 18, 2011 Είχα μείνει παλιά σε ένα που λεγόταν Ameritania και ήταν κοντά στην Times Square και ήταν φθηνό (αν και δεν ήταν hostel).Εκείνες τις ημέρες που θα είσαι εκεί θα είμαι και εγώ Νέα Υόρκη, άρα αν θες να βρεθούμε, θα μένω στο Marriot Marquis.εδιτ: άμα τα είχες κλείσει 3-4 μήνες πριν το ταξίδι θα είχες βρει πολύ καλύτερες τιμές πάντως.
astrolabos Ιούνιος 19, 2011 #4 Ιούνιος 19, 2011 Δες το Red Roof Inn στο μανχατταν κοντά στο Empire State.Hotel & Motel Reservations & Hotel Deals | Discount Hotel Reservations | Red Roof Inn 6 West 32nd Street, NY $205 την ημέρα ε;
alexis2044 Ιούνιος 19, 2011 #5 Ιούνιος 19, 2011 $205 την ημέρα ε; Λολ, ειχα μείνει εκει οταν πηγα με τη Σχολή πέρσι. Ισως σα γκρουπάκι το γραφείο τα εκλεισε φθηνοτερα γιατι για 14 μερες με αεροπορικα πανε-ελα μεσα μας βγηκε 1300ε... :/
YDinopoulos Ιούνιος 19, 2011 #6 Ιούνιος 19, 2011 Τα ξενοδοχεια στο μεγαλο μηλο ειναι ακριβουτσικα και τα φτηνα (150 US) και κατω ειναι τρυπες. Δες το London-New York Hotel. Φοβερο για τα χρηματα που ζηταει. Απλα μην φας εκει. Gordon Ramsay = bollocks (Γκουγκλαρε το...)
Gorbi_gr Ιούνιος 19, 2011 #7 Ιούνιος 19, 2011 Είχα μείνει με την γυναίκα μου στο distrikt hotel με 160€ τη νύχτα και έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος! Το προτείνω με τα 1000! Είναι 2 τετράγωνα απο times απλά είναι λίγο σκοτινος ο δρόμος του αλλα μην φανταστείς τίποτα τρελό απλά δεν είναι για γυναίκα μονη
Periklis_pap Ιούνιος 19, 2011 #8 Ιούνιος 19, 2011 απλά δεν είναι για γυναίκα μονηΈχω την εντύπωση πως για το Μανχάταν δεν ισχύουν αυτά πλέον.
Gorbi_gr Ιούνιος 19, 2011 #9 Ιούνιος 19, 2011 Δυστηχώς είναι στην ιδια γειτονια με το port authority και τα parole offices οπότε έιναι λίγο άγαρμπα... αλλα οχι πολύ
geogeoland Ιούνιος 20, 2011 Author #10 Ιούνιος 20, 2011 Ρε ακριβοί είστε όλοι ρε, δε σας κάνω παρέα! Βρήκαμε τελικά να χωθούμε σε ένα που έμοιασε αξιοπρεπές, 70κάτι ντολαρς τη βραδιά, στο κέντρο του Manhattan. [MENTION=1245]periklis[/MENTION] pap Δυστυχώς 4 μήνες πριν ήταν αδύνατον να τα κλείσω ρε συ, λόγω εξεταστικής Σεπτέμβρη. Κοινώς, δεν είχα ιδέα πότε γράφω. Απο τα Χριστούγεννα το γυροφέρνω το ταξιδάκι. Όσο για το να το να βρεθούμε, μέσα! Αν είναι και κανένας άλλος εκει, να κανονίσουμε Thelab meeting. :dance3:
astrolabos Ιούνιος 20, 2011 #11 Ιούνιος 20, 2011 Ρε ακριβοί είστε όλοι ρε, δε σας κάνω παρέα! Βρήκαμε τελικά να χωθούμε σε ένα που έμοιασε αξιοπρεπές, 70κάτι ντολαρς τη βραδιά, στο κέντρο του Manhattan. [MENTION=1245]periklis[/MENTION] pap Δυστυχώς 4 μήνες πριν ήταν αδύνατον να τα κλείσω ρε συ, λόγω εξεταστικής Σεπτέμβρη. Κοινώς, δεν είχα ιδέα πότε γράφω. Απο τα Χριστούγεννα το γυροφέρνω το ταξιδάκι. Όσο για το να το να βρεθούμε, μέσα! Αν είναι και κανένας άλλος εκει, να κανονίσουμε Thelab meeting. :dance3: Μιας και έκλεισες, δε λες και μας να το έχουμε στα υπόψη;
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #12 Ιούνιος 20, 2011 Ναι ρε θα βγάλουμε και φωτογραφία με πανό Thelab.gr
papajim Ιούνιος 20, 2011 #13 Ιούνιος 20, 2011 Μιας και έκλεισες, δε λες και μας να το έχουμε στα υπόψη; Ότι είπε ο astro...
Hydra Ιούνιος 22, 2011 #14 Ιούνιος 22, 2011 Κατεβειτε στους Αγανακτισμενους Ελληνες της Αμερικης με πανο thelab !! Για πες το ξενοδοχειο!!!
pastelidis.n.s. Ιούνιος 23, 2011 #15 Ιούνιος 23, 2011 Παίδες, ψάχνουμε για 9 μέρες -20 με 29 Αυγούστου - για Ν. Υόρκη, και γίνεται τέτοιος κακός χαμός με τα ξενοδοχεία που έχω χαθεί.Κάτι φθηνό (στυλ hostel, ή αντίστοιχης τιμής ξενοδοχείο), αξιοπρεπές και στο κέντρο? Έχει κανείς καμιά ιδέα/προηγούμενη εμπειρία? :wassat: Τα φώτα σας...Δεν νομιζω να εκλεισες με Hellenic Imperial...
Periklis_pap Ιούνιος 23, 2011 #16 Ιούνιος 23, 2011 Δεν νομιζω να εκλεισες με Hellenic Imperial... Τόσο χάλια είναι αυτή η εταιρία? Γιατί ένας γνωστός είχε πολύ καλή προσφορά να δουλέψει εκεί και το σκέφτεται. Εγώ πάντως με Delta όπως πάντα
geogeoland Ιούνιος 24, 2011 Author #17 Ιούνιος 24, 2011 Συγγνώμη παιδιά για την τεράστια καθυστέρηση στο να απαντήσω, μας έφαγαν τα καθημερινά μαθήματα στην εξεταστική, και δεν είχα χρόνο να ψάξω το ξενοδοχείο. Tone on Lex Hostel in New York, USA, North AmericaΝομίζω εδώ είμαστε -λεω νομίζω γιατί την κράτηση την έχει η παρέα μου από εκεί-.Βάζω και το site απ όπου τα βρήκα, εδώΌσο για αεροπορική εταιρία, με Lufthansa και Aegean πετάω, με μόνο μια στάση στο Μόναχο (πήγαινε-έλα) :dance3:. Απο Θεσσαλονίκη όλα αυτά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.