BilloukosGR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2011 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω εύκολα και γρήγορα το original lcd panel ενός laptop? Η Dell λέει πως δεν μου το στέλνει αν δεν έρθει τεχνικός να το αλλάξει αυτός. Το μοντέλο του laptop είναι: studio 1555 και o κωδικός του panel της οθόνης που φοράει: 1jc2n Βρίσκω για αγορά από το Internet αλλά όλο κάτι imitation και επειδή πάνω-κάτω στις ίδιες τιμές παίζουν δεν νομίζω πως έχει νόημα η αγορά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 αγοράζεις το πανελ απο το ebay και το αλλάζεις. Αυτο κάνουν ολοι απο οσο ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούνιος 18, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 original lcd panel? Άνοιξε το και δες ποια εταιρία το βγάζει και κάνε μια αναζήτηση στο ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Ιούνιος 18, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 Ναι οκ αλλά από ebay θέλω 50€ σε μεταφορικά (διπλάσια τιμή στην ουσία) και θα κάνει να έρθει και ένα μήνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούνιος 18, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 1jc2n | eBay UKΕπισης κανε search και με την μαρκα του πανελ και το ακριβες μοντελο, καθως καμια φορα ετσι βρισκεις πιο φτηνα. Αν και δεν νομιζω να βρεις πιο φτηνα απο 60 ευρω που θα σου παει απο αγγλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Ιούνιος 19, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Hmmm σωστός δεν έψαχνα στο αγγλικό ebay. 60 ευρώ είναι πολύ καλά (η dell για του λόγου το αληθές μου έδωσε προσφορά 250ευρώ για να το αλλάξει). Ευχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.