Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2011 Παιδια καλησπερα,σημερα πηρα αυτον εδω τον μετρητη καταναλωσης ELECTRICMARKET.gr και δεν μπορω να τον συνδεσω!Για να συνδεθει σου δινει ενα περιεργο κλειδωμα το οποιο πιανει πανω στο καλωδιο αλλα,το καλωδιο πρεπει να ειναι 12mm γιατι αλλιως "κολυμπαει" και δεν πιανει και δεν κανει συνδεση!Τι να κανω...???
Heir of a dying day Ιούνιος 17, 2011 Author #2 Ιούνιος 17, 2011 παιδια μηπως δεν κανει για τον σκοπο που το πηρα και την εκανα???
Sup3RvisoR Ιούνιος 17, 2011 #4 Ιούνιος 17, 2011 το καλωδιο πρεπει να ειναι 12mm γιατι αλλιως "κολυμπαει" και δεν πιανει και δεν κανει συνδεση!12mm δεν ειναι η παροχη της ΔΕΗ που παει στα ρολόγια ???
hayabusa Ιούνιος 17, 2011 #5 Ιούνιος 17, 2011 για δείξε μερικές φωτογραφίες μπας και καταλάβουμε τι γίνεται. γιατί αν θέλει 12αρι καλώδιο τότε μάλλον δεν είναι για οικιακή χρήση.Btw, λέει ότι είναι ασύρματος. Δηλαδή; Πώς λειτουργεί ακριβώς; (δεν δίνεις και καμια πληροφορία)
Heir of a dying day Ιούνιος 18, 2011 Author #6 Ιούνιος 18, 2011 παιδια το δοκιμασα να το βαλω στα καλωδια του δωματιου μου στο γενικο και μετραει κανονικα ολο το δωματιο!Οταν το βαζω ομως σε ενα καλωδιο ενος εξαρτηματος το οποιο τραβαει ρευμα οπως π.χ. οθονη,υπολογιστης,ηχεια κ.τ.λ. δεν μετραει τιποτα!θα ξαναποσταρω με περισσοτερες πληροφοριες μολις βρω χρονο!
Heir of a dying day Ιούνιος 18, 2011 Author #7 Ιούνιος 18, 2011 καλα, τι θα μετρησεις που εδωσες 80€ για αυτον? ασε με γιατι και εγω την ιδια απορια εχω
LevelOne Ιούνιος 18, 2011 #8 Ιούνιος 18, 2011 Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα ο Avidsen Spara συνδέεται στην φάση, στον πίνακα του σπιτιού σου και δείχνει ολική κατανάλωση... Δεν μπορείς να το συνδέσεις σε ενα μεμονωμένο εξάρτημα... Αν το πήρες τώρα (μέσα σε λίγες εργάσιμες) και απο ηλεκτρονικό κατάστημα (πώληση απο απόσταση), έχεις δικαίωμα επιστροφής του και πλήρης επιστροφής χρημάτων...
Heir of a dying day Ιούνιος 18, 2011 Author #9 Ιούνιος 18, 2011 οταν το πηρα και ειδα οτι κατι δεν πηγαινει καλα...τον πηρα τηλ. τον ανθρωπο απο το καταστημα που το πηρα και του εξηγησα γιατι ακριβως το πηρα και τι χρηση θελω να κανω με αυτο.Μου ειπε οτι θα το κοιταξει και οτι θα με παρει τηλ.λοιπον με πηρε τηλ. ο ανθρωπος και μου ειπε οτι δεν πολυ βγαζει ακρη με το μηχανημα και να μου δωσει το τηλ. της ιδιας της εταιριας να την παρω εγω και να μιλησω μηπως και με βοηθησει.Επισης μου τονισε οτι ΔΕΝ το δεχετε πισω γιατι το εκανε παραγγελεια και γιατι το ενα και γιατι το αλλο και σαχλαμαρες...(το πηρα απο την αθηνα απο καταστημα με υλεκτρονικα και οχι online αγορα)
jax7480 Ιούνιος 18, 2011 #10 Ιούνιος 18, 2011 Το οτι το πηρες απο καταστημα και οχι απο online αγορα, δεν αλλαζει το γεγονος οτι δεν ειναι αυτο που θελεις. Μπορεις να το επιστρεψεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω ή να παρεις αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι και το υπολοιπο ποσο να σου επιστραφει.
Heir of a dying day Ιούνιος 18, 2011 Author #11 Ιούνιος 18, 2011 το οτι δεν εχει κουτι πλεον γιατι η συσκευασια του ηταν τετοια η οποια για να ανοιχτει το προιον επρεπε να καταστραφει η συσκευασια πειραζει?και επισης το οτι δεν εχουν σκοπο να μου το αλλαξουν,τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτοση?
jax7480 Ιούνιος 18, 2011 #12 Ιούνιος 18, 2011 Η συσκευασια πρεπει να υπαρχει. Για να μπορεσει ο αλλος να το πουλησει ή να το επιστρεψει στον προμηθευτη.Σε αυτη την περιπτωση ψαχνεις να το δωσεις σε καποιον που μπορει να το θελει.
ultraex2005 Ιούνιος 21, 2011 #13 Ιούνιος 21, 2011 τετοιο επρεπε να παρεις Uploaded with ImageShack.us ο ατομ 330 σε ωρα δουλειας 29w την ωρα
Heir of a dying day Ιούνιος 27, 2011 Author #14 Ιούνιος 27, 2011 παιδια ρωτησα εναν ηλεκτρολογο και μου ειπε τι θα κανω και μετραει κανονικα πλεον! Τι εκανα? Απογυμνοσα το καλωδιο του τροφοδοτικου σε ενα σημειο. Μεσα εχει 3 μικρα καλωδια. Τοποθετησα αυτο το γατζακι του μετρητη στο καφε καλωδιο και μετραει κανονικοτατα! Το μονο που δεν μου πολυαρεσει ειναι οτι ο ρυθμος ανανεωσης του ειναι minimum στα 6sec! ετσι ειναι σε ολους τους μετρητες? εσενα ultaex για παραδειγμα τι ρυθμο ανανεωσης εχει ο δικος σου?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.