alexkhr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2011 Σε μια εταιρία που συνεργάζομαι θέλουν να αγοράσουν έναν laser εκτυπωτή. Βασική προϋπόθεση είναι να εκτυπώνει Α3 σελίδες. Μπορούν να διαθέσουν μέχρι 600 ευρώ. Έχετε τίποτα υπόψιν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Ιούνιος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Για ασπρόμαυρο είσαι στο 1200αρι και πάνω και στο έγχρωμο στο 3000αρο και πάνωοπότε laser δεν παίζει. Για inkjet θα βρείς στο 600αρι ++ αλλά θα σε φανε τα αναλώσιμα.Μόνο μεταχειρισμένο απο ebay αλλά λόγο βάρους και όγκου τα μεταφορικά είναι πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιούνιος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 Έχεις υπόψιν σου καμία εταιρία που να προμηθεύεται εκτυπωτές? Δεν θέλω μαγαζιά τύπου πλαίσιο, e-shop κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Ιούνιος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 Αν εννοείς φυσικό κατάστημα δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα.Τώρα για ebay αν βάλεις στο search: A3 laser printer θα σου βγάλει πολλά.Ένα που βρήκα εγώ είναι αυτό printerαλλά τα μεταφορικά μπορεί να είναι και 300 ευρώ.Εγώ παίρνω απο άλλο χρήστη στο ebay και μέχρι τώρα δεν είχαπρόβλημα.Αλλά παίρνω πολλους σε παλετα οποτε βγαίνουν πιο οικονομικάτα μεταφορικά. Δες εδώ printersparesuk2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.