Jump to content

GTX 285 vs GTX 295

Gorbi_gr

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

κοίτα ότι πάρω απο την κάρτα του θα του το πώ. έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να τον χαλάσει δεδομένου ότι μου την πουλάει γιατί δεν την δέχομαι τελείως τσάμπα (μιας και του ένα δωράκι κι εγώ)

εγω παντως δεν πιστευω να σε απογοητευσει η gtx 295

και οντως ειναι ζεστη καρτα οπως ολες οι 2 δυπιρινες αλλοστε

αλλα υπαρχει τροπος αντιμετοπισης για αυτο

και επισης αυτο με το θορυβο σαν ελικοπτερο ειναι πολυ υπερβολη και ασχολιαστο θα ελεγα

Είσαι κάτοχος 295 και το λες οτι είναι υπερβολή ή έτσι υποθέτεις? όταν η 295 περάσει τους 90 βαθμούς(που σε gaming τώρα το καλοκαίρι ταχει για πλάκα) ο ανεμιστήρας δουλεύει 100% και ανεβάζει 4.660 στροφές που παράγουν περίπου 50 dBA, που με την σειρά τους αντιστοιχούν σαν να βρίσκεσαι σε μια τάξη με 30 μαθητές, κοινός δεν παλεύεται. :hi:

Ο τρόπος αντιμετώπισης της ζέστης ποιος είναι? εννοείς νερό?

H 295gtx dual pci ειναι οντως θερμη καρτα και ειδικα το καλοκαιρι κανει αρκετο θορυβο! Την ειχα την καρτουλα, τον χειμωνα ολα καλα αλλα μολις μπήκανε οι καλοκαιρινές ζέστες αλλαξε προσωπο :hehe:

Οι πιο χαλαρή και ήρεμη διπύρηνη κάρτα απο θέμα θορύβου ήταν ακλοκαριστει η 5970

Είσαι κάτοχος 295 και το λες οτι είναι υπερβολή ή έτσι υποθέτεις? όταν η 295 περάσει τους 90 βαθμούς(που σε gaming τώρα το καλοκαίρι ταχει για πλάκα) ο ανεμιστήρας δουλεύει 100% και ανεβάζει 4.660 στροφές που παράγουν περίπου 50 dBA, που με την σειρά τους αντιστοιχούν σαν να βρίσκεσαι σε μια τάξη με 30 μαθητές, κοινός δεν παλεύεται. :hi:

Ο τρόπος αντιμετώπισης της ζέστης ποιος είναι? εννοείς νερό?

Ημουν κατοχος μια gtx 295 οπως και πολλω αλλων καρτων ποτε δεν λεω κατι απλα για να λεω κατι

ο τροπος αντιμετοπισης δεν ειναι νερο απαραιτητα

μπορει να βαλει μια αccelero xtream ψυχτρα και δεν θα εχει προβλημα ουτε θορυβου ουτε θερμοκρασιας

με αυτην την ψυχτρα μπορει να εχει 100% to fan και να μην ακουγεται τπτ και να δει σημαντικη διαφορα στις θερμοκρασιες

το ιδιο ειχα κανει και στην 4870x2 και στην gtx 295 επειδη ειχα τα προβληματα αυτα θορυβου και θερμοκρασιων

και πιστευω εφοσον εχει τετοια ευκαιρια να την παρει τοσο φτηνα την gtx 295 και της πεταει μια accelero και καθαρισε

Λοιπον παιδιά την πήρα την 295. Αλλά δυστηχώς έφτασε στα χέρια μου αργά χθες το βράδυ και σήμερα είναι εργάσιμη για μένα οπότε λογικά θα την δοκιμάσω αύριο. I will keep you up to date.

καλα εκανες!

τσαμπα αναβαθμιση! ---> το καλυτερο ειδος αναβαθμισεων! :)

κοίτα ότι πάρω απο την κάρτα του θα του το πώ. έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να τον χαλάσει δεδομένου ότι μου την πουλάει γιατί δεν την δέχομαι τελείως τσάμπα (μιας και του ένα δωράκι κι εγώ)

το "δωρακι" που λες ειναι η 6950!!!

αν ημουν εγω ο φιλος σου θα στην εδινα ετσι την 295!:fun:

Ημουν κατοχος μια gtx 295 οπως και πολλω αλλων καρτων ποτε δεν λεω κατι απλα για να λεω κατι

ο τροπος αντιμετοπισης δεν ειναι νερο απαραιτητα

μπορει να βαλει μια αccelero xtream ψυχτρα και δεν θα εχει προβλημα ουτε θορυβου ουτε θερμοκρασιας

με αυτην την ψυχτρα μπορει να εχει 100% to fan και να μην ακουγεται τπτ και να δει σημαντικη διαφορα στις θερμοκρασιες

το ιδιο ειχα κανει και στην 4870x2 και στην gtx 295 επειδη ειχα τα προβληματα αυτα θορυβου και θερμοκρασιων

και πιστευω εφοσον εχει τετοια ευκαιρια να την παρει τοσο φτηνα την gtx 295 και της πεταει μια accelero και καθαρισε

Παίρνει η GTX295 dual pcb accelero xtreme? Μαλλον γι αυτό δεν συνεννοούμαστε, εσύ αναφέρεσαι στην single pcb και εγώ στην dual.

Το παλικάρι Gorbi_gr τελικά τι έχει? dual ή single? :...:

Παίρνει η GTX295 dual pcb accelero xtreme? Μαλλον γι αυτό δεν συνεννοούμαστε, εσύ αναφέρεσαι στην single pcb και εγώ στην dual.

Το παλικάρι Gorbi_gr τελικά τι έχει? dual ή single? :...:

εγω παντως αυτο που δοκιμασα ηταν σε μια evga single pcb πριν 2 χρονια

και εξαφανιστικαν ολα τα προβμηματα που αναιφερες

τωρα σε dual pcb δεν γνωριζω εαν υπαρχουν air coolers

:)

κοιτα αμα ειναι dual pcb ειναι ετσι με 2 πλακετες

Google Image Result for http://www.pc-overware.be/hs/news/Preview%20%20GeForce%20GTX%20295%20sur%20Presence-pc/GTX-295,8-F-172671-3.jpg

αμα ειναι single pcb θα ειναι ετσι

Google Image Result for http://www.techpowerup.com/reviews/Inno3D/GeForce_GTX_295_Platinum/images/front.jpg

μια πλακετα με δυρινες

τσεκαρε και πες μας :)

πρέπει να είναι dual γιατί η ψήκτρα που φαίνεται στην φώτο μου την θυμίζει πάρα πολύ! Άντε άλλες 2 ωρίτσες στο γραφείο και μετά πάω σπίτι να δώ πάντως πρέπει να είναι η κάρτα που λέω πιο πάνω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.