Jump to content

GTX 285 vs GTX 295

Gorbi_gr

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

ελπίζω να μην έχει ρωτήσει κάποιος πριν από εμένα και να σας πρήζω τσάμπα αλλά έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι...

Έχουμε και λέμε αυτή την στιγμή στο PC μου έχω μια ASUS GTX 285 1GB ένας φίλος μου έχει μια περισσευούμενη Asus GTX 295 1792MB και δεν έχει πρόβλημα να μου την "πουλήσει" για 50 - 100€ θα δω διαφορά?

Διάβασα διάφορα στο internet αλλά δεν πολυ έβγαλα άκρη...

Δώστε μου τα φώτα σας!!!! Κυρίως παίζω Bad Company 2 και παρόμοια... σε ανάλυση 1980*1080 (λόγω μικρού monitor)...

ευχαριστώ για το χρόνο σας.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν,θα δεις καλές επιδόσεις με την GTX 295 γιατί απλά μία 295 έχει δύο πυρήνες GTX 285 μέσα.Άρα 295 = 2x 285.Οι επιδόσεις μιας 295 δεν είναι καλύτερες απο δύο 285 σε SLI αλλά πολύ καλύτερες απο μιας 285.Αυτά.

Λοιπόν,θα δεις καλές επιδόσεις με την GTX 295 γιατί απλά μία 295 έχει δύο πυρήνες GTX 285 μέσα.Άρα 295 = 2x 285.Οι επιδόσεις μιας 295 δεν είναι καλύτερες απο δύο 285 σε SLI αλλά πολύ καλύτερες απο μιας 285.Αυτά.

2χ275gtx ειναι η 295gtx

Καλημέρα σε όλους,

ελπίζω να μην έχει ρωτήσει κάποιος πριν από εμένα και να σας πρήζω τσάμπα αλλά έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι...

Έχουμε και λέμε αυτή την στιγμή στο PC μου έχω μια ASUS GTX 285 1GB ένας φίλος μου έχει μια περισσευούμενη Asus GTX 295 1792MB και δεν έχει πρόβλημα να μου την "πουλήσει" για 50 - 100€ θα δω διαφορά?

Διάβασα διάφορα στο internet αλλά δεν πολυ έβγαλα άκρη...

Δώστε μου τα φώτα σας!!!! Κυρίως παίζω Bad Company 2 και παρόμοια... σε ανάλυση 1980*1080 (λόγω μικρού monitor)...

ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Στη θεση σου, δεν θα ασχολιομουν με "μουσειακες" καρτες οπως η 295...

Πουλα την 285 σου εδω και χτυπα μεταχειρο ή new μια 480/6950.

Στη θεση σου, δεν θα ασχολιομουν με "μουσειακες" καρτες οπως η 295...

Πουλα την 285 σου εδω και χτυπα μεταχειρο ή new μια 480/6950.

πραγματικά θα το ήθελα... αλλά... όπως καταλαβαίνεις δεν νομίζω να μπορέσω να πουλήσω μια κάρτα εκτός εγγύησης στα 200€ 300 € που θέλω για την 6950 :)

Τσεκαρε κ το PSU σου, τραβει πολυ ρευμα η γρια.

Στο BC2 παει αερα, ή τουλαχιστον πηγαινε με τα drivers προ 8μηνου. Δε ξερω αν τα σκατωσανε τωρα, εχω καιρο να ασχοληθω με το game.

θα δεις διαφορα , η gtx 295 ειναι αρκετα δυνατη καρτα την εχω δοκιμασει και την εχω συκρινει με την 5870 και απο τι ειδα ειναι ισαξια καρτα με την 5870 και σε καποια παιχνιδια πιο δυνατη επειδη καποια παιχνιδια ειναι nvidia optimized

απλα μια νεα καρτα εαν θα πηγαινες θα ειχε μικροτερη καναλαλωση και d11 support ενω η gtx 295 δεν εχει

παντως επειδη στην πουλαει πολυ φθηνα απο τι ειδα τζαμπα θα ελεγα

εγω προτεινω να την παρεις γιατι θα δεις 50% διαφορα σιγουρα

γιατι δεν προκειται για αδυναμη καρτα, οπως ειπα ισαξια με την 5870

και σε 3d marks μαλιστα βγαζει καλυτερα σκορς απο την 5870

μονο το 3dmark 11 δεν δοκιμασα στα αλλα ειχε 2000 ποντους διαφορα

αλλα στα παιχνιδια ισαξιες θα ελεγα, απλα ειναι πιο θερμη απο την 5870 και πιο παλια

that's all:)

Μάλλον αυτό θα γίνει... τώρα κοιτάω μήπως σπρώξω και την 285 και την 295 για να πάω σε καμιά αρκετά καλύτερα όπως προτείνει και ο csaris (69XX)... ενδιαφέρεται κανείς? :fun::dance3:και κάνω και δώρο 1kg τυροπιτάκια από γνωστό φούρνο του Περιστερίου Ατιικης :triniti:

Απορρώ πως δεν εχει αναφέρει κάποιος τις θερμοκρασίες που πιάνει η 295. Ξέχνα οτι ήξερες μέχρι τωρα και ετοιμάσουν για 100αρες και με θόρυβο ελικοπτέρου. :p

έχω καλό κουτάκι για τον θόρυβο και απο ψύξη μπορέι να δουλεύω με "φουρφουρια" όπως τα διάβασα εδω μέσα αλλά είναι μεγάλα και όμορφα :) και με την 9800gx που είχα δεν είχα θέμα.

Οτι πεις, εγω μια φορά σε προειδοποίησα. :hehe:

Ωχ ωχ....

Αρχίζω να φοβάμαι....

Λες να την αφήσω για την ώρα και να την βάλω στο κουτί τον χειμώνα (να μην καίω και πετρέλαιο βρε αδερφέ)..:smoke:

Θα την δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω... ελπίζω να μην απογοητευτώ....:o

Μάλλον αυτό θα γίνει... τώρα κοιτάω μήπως σπρώξω και την 285 και την 295 για να πάω σε καμιά αρκετά καλύτερα όπως προτείνει και ο csaris (69XX)... ενδιαφέρεται κανείς? :fun::dance3:και κάνω και δώρο 1kg τυροπιτάκια από γνωστό φούρνο του Περιστερίου Ατιικης :triniti:

εχεις ΠΜ.

Παιδιά είδη έχω προσφορά για την gtx 285 οπότε ας μην το συνεχίσουμε εδώ (είμαστε και σε λάθος section) :) .

Πάντως σήμερα θα την δοκιμάσω την 295 και θα σας πω... άμα δείτε ένα τρελό να τρέχει στην παναγή τσαλδάρη με φωτιά στα μπατζάκια και ωτοασπίδες στα αυτιά τότε μάλλον θα έχει δίκιο ο φίλος Dovakin :dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.