iko12 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2011 Παιδιά εδώ και λίγο καιρό έχω δημιουργήσει ένα ιστολόγιο στο οποιο ενδιαφερομαι να προσθέσω login form και sign up συνδεδεμένα μεταξύ τους όπως στις ιστοσελίδες τις κανονικές θα πρέπει η λύση που θα βρούμε να είναι σε μορφή HTML ευχαριστώ .:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 θα πρέπει η λύση που θα βρούμε να είναι σε μορφή HTML ευχαριστώ κακως δεν τους δινεις και deadline ,ειναι τεμπεληδες και θα στο αργησουν.Αμα δεν τους τεντωσεις και λιγο,δουλεια δεν θα σου κανουν,στο λεω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 17, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Παιδιά εδώ και λίγο καιρό έχω δημιουργήσει ένα ιστολόγιο στο οποιο ενδιαφερομαι να προσθέσω login form και sign up συνδεδεμένα μεταξύ τους όπως στις ιστοσελίδες τις κανονικές θα πρέπει η λύση που θα βρούμε να είναι σε μορφή HTML ευχαριστώ .:dance3:Κάτι έχω κατά νου αλλά είναι σε php, κρίμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 χωρις php-asp(server side ) δεν θα κανεις σωστη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Ιούνιος 17, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Εδω αν εννοεις το blogspot Link to comment Share on other sites More sharing options...
iko12 Ιούνιος 17, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Αν μπορούν τα blog να πάρουν php τότε ποια έιναι η λύση? Επίσης [MENTION=9801]jek[/MENTION] δεν μπορώ με αυτό που μου λες γιατί παραπέμπει στην σύνδεση του λογαριασμού του blogger. Μήπως ξέρεις κάτι άλλο σε οποιοδήποτε κωδικό php HTML. Αλλά να μου εξηγησετε και πως θα το ανάρτησω στο blog μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Ιούνιος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Δες εδώ έχει το ίδιο πρόβλημα με σένα.Κάτω θα δεις ένας να του προτείνει το zoho έχει και οδηγίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.