gregorisvas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2011 Καλησπέρα..Τις τελευταίες ώρες αντιμετωπίζω ένα εκνευριστικό lag του ποντικιού..Επανεγκατέστησα drivers για το ποντίκι,κάρτα γραφικών κλπ αλλα το πρόβλημα παραμένει....Είναι σετ ασύρματο ποντίκι πληκτρολόγιο (όχι bluetooth)..Πλιζ όποιος έχει καμιά ιδέα σας την πεί πρίν τα πετάξω :hang3:Υ.Γ μόλις διαπίστωσα οτι και το keyboard έχει θέμα..Lagάρει και αυτό και δεν ανταποκρίνεται σε όλα τα γράμματα που πληκτρολογώ..
gregorisvas Ιούνιος 16, 2011 Author #3 Ιούνιος 16, 2011 Μπα δε νομίζω..20 μέρες το χω και ζήτημα να χει δουλέψει τις 10...
gregorisvas Ιούνιος 16, 2011 Author #7 Ιούνιος 16, 2011 Χμμ..Όχι ups έχω μόνο, τίποτα άλλο..Σήμερα το πρωί δούλευε κυριλέ..Τί το 'πιασε γμτ τώρα?
Zenor Ιούνιος 16, 2011 #8 Ιούνιος 16, 2011 Έκανες καμία εγκατάσταση software ανάμεσα σε αυτό το διάστημα; Αν και μου φαίνεται πως το πρόβλημα είναι στην σύνδεση...
gregorisvas Ιούνιος 16, 2011 Author #9 Ιούνιος 16, 2011 Τίποτα απο software..Δοκίμασα τώρα ένα ενσύρματο usb και δουλεύει..Δεν ξέρω τί φρίκη έχει φάει πραγματικά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.