Jump to content

Μια ιστορία...

DJD

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

... θα σας πω για μια αγαπημένη μου κυρία. Την έφτυσα.. την χλεύασα.. την τσίτωσα.. την πήραν και άλλοι.. την βίασαν... την έφτασαν στα όρια. Αυτή εκεί όμως.. πιστή σε μένα.. άκουγε τα καπρίτσια μου ακόμα κι όταν την παράτησα για άλλες.. πιο μουράτες. Οι άλλες με παράταγαν μετά από λίγο όμως... δεν με άντεχαν.. κοκκίνιζαν από το κακό τους κι έφευγαν.. για άλλα μέρη εξωτικά. Παρόλο που την απάτησα αρκετές φορές για άλλα πιο trendy πιπίνια αυτή ακόμα εκεί, δίπλα μου με τα δικά της καπρίτσια μεν αλλά δίπλα μου πάντα ευδιάθετη να ανοίξει...

Όχι δεν μιλάω για γυναίκα.. αλλά για την Epox 4PCA3+ Rev1.2. H κακομοίρα η μητρική έχει περάσει από τρία ή τέσσερα διαφορετικά άτομα, έχει τραβήξει τα πάνδινα, την έχω βραχυκυκλώσει πάνω σε μέτρημα αλλά αυτή ακόμα εκεί. Από το σεπτέμβρη πρέπει να έχω περάσει από 6-7 διαφορετικές μητρικές, ε η μόνη που άντεξε στο χρόνο είναι η Epox. Μπορεί να είναι πράσινη(pcb), μπορεί να μη φτάνει εκεί που φτάνουν άλλες αλλά εκεί που τερματίζει είναι rock stable χωρίς ηλίθια και κουλά προβλήματα. Μπορεί τα νέα bioses που υποστηρίζουν τον prescott να μη δίνουν τάσεις για να αντέξει τα παραπάνω watt αλλά την σέβομαι την μητρική αν και μου τη δίνει το ότι δεν μπορώ να ανεβάσω τον prescott εκεί που θέλω.

Με λίγα λόγια είναι η πιο τίμια μητρική που έχει περάσει από τα χέρια μου κι αν είχε σωστή υποστήριξη για prescott θα ήταν άπαιχτη... Κι αν αναφερόμουν σε κάποιο long term review, θα της έβαζα 8/10 για την μη σωστή υποστήριξη Prescott και την έλλειψη τάσεων στα 2 τελευταία bioses.

Υ.Γ. Η ιδέα για αυτό το κειμενάκι ήρθε από το αντίστοιχο του Chosen για την DFI

Αρχιζω να διακρινω καλλιτεχνικες ανησυχιες στο εργαστηρι, κι αυτο μ'αρεσει πολυ...προσδιδει μια κουλτουρα που λειπει απο αντιστοιχα φορουμς.....:T: :T: :T::D :D :D

Ένας από τους βιαστές της ήμουν και εγώ... Τσίτα η μητρική με το prometeia, ολίγον υγροποίηση, 2.1 στο agp, κάψιμο καρτών, αλλά η μητρική---->αθάνατη.

Δεν έφτασε εκεί που έπαιζαν άλλες, δεκτόν. Αλλά σε ενημέρωνε από νωρίς ότι χάνει την σταθερότητα, πέταγε στο mem bandwidth και χαλαρά η μόνη μητρική με τάσεις για όλα τα γούστα.... Και 4πλό highpoint, εεε?

Κρίμα που σταμάτησε η παραγωγή της, όταν την βαρεθεί ο Κώστας θα στηθεί σίγουρα HTPC με αυτήν :T:

εγώ πάντως ήμουν μάλλον από αυτούς που απλά την χάϊδεψαν... σταθερή αλλά πήγε χαμηλότερα τη cpu από την άσους... ίσως γιατί απλά την χάϊδεψα?

Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 10:55]

...προσδιδει μια κουλτουρα

φυσικα και ημαστε της κουλτουρας. και σινεμα παμε, και ολα τα περιοδικα με dvd τα παιρνουμε :p

Αρχική απάντηση από .38-.45

φυσικα και ημαστε της κουλτουρας. και σινεμα παμε, και ολα τα περιοδικα με dvd τα παιρνουμε :p

Σινεμά μόνο όταν παίζει η κυρία της υπογραφής μου (και του avatar μου)

...αλλος ενας ευτυχης χρηστης της Εpox .....εδω:D ....που την προδωσε και πηγε σε Αsus ......αλλα αυτη εδω δεν παει πουθενα πιστη...:p :p :p

Η δικιά μου η έποξ με πρόδωσε όταν μια μέρα αποφάσισα να την καθαρίσω από τη μπίχλα που είχε μαζέψει. Την καθάρισα καλά καλά, την έβαλα στη θέση της και έπαιξε για 5 λέπτα, μετά έκλεισε μόνη της και δεν ξαναάνοιξε ποτέ. 1.2 ver ήταν η καημένη. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.