paris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2011 Παω να εγκαταστησω ενα game αλλά η διαδικασια διακοπτεται και μου βγαζει το παρακατω μυνημα. Πως διορθωνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιούνιος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Ποια windows? Ποιο game?(Υποθέτω ότι έχεις admin δικαιώματα) Στο κάνει μόνο σε αυτό το game ή είναι γενικό? αν είναι γενικό, τρέξε το services.msc και δες αν ο τρόπος εκκίνησης της υπηρεσίας windows installer είναι manual, αν είναι disable άλλαξε το σε manual, αν δεν την βρίσκεις καθόλου τότε κατέβασε το από την MS και βάλτο, υποθέτω ότι κάπως τον έσβησες...Δες ΜS και ehow Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Ιούνιος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Windows 7 64 Ultimate. To game δεν εχει σημασια ποιο ειναι γιατι δεν ειναι θεμα game, γνωριζω πως προεκυψε το συγκεκριμενο προβλημα(το εγκατεστησα ασυρματως σε αλλο pc). Το link εχει για xp και vista. Mε καλυπτoυν τα vista?Eτρεξα το services.msc που μου ειπες και γραφει οτι ο τυπος εκκινησης ειναι "μη αυτοματος", δηλαδη manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Πώς προέκυψε το πρόβλημα ; Σε εμένα πριν 3-4 χρόνια, σε Vista, είχε κάνει τη ζημιά το CCleaner το οποίο είχε ξηλώσει διάφορα αρχεία με αποτέλεσμα να μην τρέχει ο windows installer. Eυτυχώς είχε κρατήσει backup σε μια γωνια του δίσκου και τα επανέφερα από εκεί.Λογικά κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε εσένα;Απο το link του φίλου, κατέβασε τον 4.5 (Vista) μιας και δεν υπάρχει νεότερη redistributable έκδοση στο ιντερνετ. Αν είσαι τυχερός και παίξει έχει καλώς.Ρϊξε και εδώ μια ματιά μήπως σε βρεις κάτι χρήσιμο: Help and Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιούνιος 17, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Windows 7 64 Ultimate. To game δεν εχει σημασια ποιο ειναι γιατι δεν ειναι θεμα game, γνωριζω πως προεκυψε το συγκεκριμενο προβλημα(το εγκατεστησα ασυρματως σε αλλο pc). Το link εχει για xp και vista. Mε καλυπτoυν τα vista?Eτρεξα το services.msc που μου ειπες και γραφει οτι ο τυπος εκκινησης ειναι "μη αυτοματος", δηλαδη manual. Βασικά με νοιάζει αν το πρόβλημα το αντιμετωπίζεις μόνο σε αυτό το παιχνίδι ή είναι γενικό σε ότι πρόγραμμα πας να εγκαταστήσεις? το πως προέκυψε δεν το πολύ κατάλαβα, έκανες εγκατάσταση το game μέσω ασύρματου δικτύου από το τρέχον σε 2ο pc και απέτυχε, τώρα έχεις πρόβλημα στο 1ο Pc που δεν σου τρέχει το Install? Τα Windows 7 χρησιμοποιούν νομίζω το Windows Installer 5 αλλά δεν υπάρχει σαν redistributable για να το κατεβάσεις... Πρώτα θα δοκίμαζα την πρώτη μέθοδο (msiexec /unreg και msiexec /regserver) από τα link που σου έδωσα, αν δεν φτιάξει μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνεις επαναφορά συστήματος, αλλιώς θα πρέπει με κάποιο τρόπο να βάλεις το Windows Installer 5, π.χ. από το cd τον win7 κάνοντας επιδιόρθωση, βασική προϋπόθεση να είναι γενικό το πρόβλημα και να μην είναι χαλασμένο το setup στο συγκεκριμένο game αλλά ούτε να έχεις πρόβλημα με τα δικαιώματα τον χρηστών στο Pc σου, όπως καταλαβαίνεις αν είναι αλλού το πρόβλημα εκτός από το Windows Installer 5 θα τα κάνεις τσάμπα… Δεν ξέρω κατά πόσο να βάλεις την 4.5 σε win7 είναι σωστό, αν ξέρει κάποιος άλλος να σου προτείνει κάτι καλύτερο...be my guest δεν έχω κάποια άλλη ιδέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Ιούνιος 18, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 Εκανα την εγκατασταση ασυρματως σε αλλο pc και δεν απετυχε, πετυχε:-)Αργοτερα το απεγκατεστησα αλλα σε καθε νεα εγκ/ση εχει τη ταση να θελει να εγκ/θει ξανα στο αλλο pc...To μυνημα αυτο το ειδα εδω πρωτη φορα.Anyway, το ελυσα το θεμα, εκανα την εγκατασταση επιτυχως σε εναν new fοlder που ορισα στα Εγγραφα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.