ofaki4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2011 λοιπον καλησπερα παιδεια θα ηθελα καποιος να με βοηθησει λιγο για το πως να περασω ενα θεμα στα windows vistaπρωτα απ'ολλα βρηκα εναν οδηγο αλλα εκει λεει να παρω την ιδιοκτησια απο καποια αρχεια μεσα στο system32 το guide λεει αυτο... γινετε καποιος να με βοηθησει? In order to use new back & forth Buttons in IE7 buttons, please follow instruction...Take ownership of c/Windows/System32/Ieframe.dllHow to?Right Click Ieframe.dllGo into properties...Tab into security...Click AdvancedTab into OwnerClick EditHighlight Administrators and apply, click yes when prompted...Exit out of properties alltogetherRight Click Ieframe.dll againGo into properties...Tab into security...Click editHighlight Admistrators, Click allow full control and apply, click yes when prompted...Your done...Now you have to replace old with newIn order to do thisYou must rename the old Ieframe.dll as Ieframe.old and drag the new Ieframe.dll in c/Windows/System32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Ποιο θέμα σου τα ζητάει αυτά; Εσύ που μπερδεύεσαι;Μεταφέρω το ζήτημα στη σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 κοιταξε να δεις... το θεμα που κατεβασα μου εχει 3 αρχεια μεσα τα οποια υπαρχουν ηδη στο system32 και οι οδηγιες λενε να βγαλω την ασφαλεια απο τα αρχεια που υπαρχουν ηδη στο system32 ωστε να μπορεσω να περασω απο πανο τα αρχεια που κατεβασα... ξερεις πως γινετε αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Με τις οδηγίες που έχεις βάλει παραπάνω γίνεται, το δοκίμασες και δεν σου δουλεύει; Κολλάς κάπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 16, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 το προσπα8ω αλλα δεν βγαινει η ασφαλεια και δεν μπορω να το σβησω ωστε να περασω το αρχειο του θεματος... μηπως γινετε αν ξερεις να μου εξηγησεις εσυ πως να το φτιαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 16, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Μόλις το έκανα χωρίς πρόβλημα όπως αναφέρει και παραπάνω. Σε ποιο βήμα σου κολλάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 16, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 μπορεις λιγο να μου το εξηγησεις βημα βημα στα ελληνικα?η αν εχεις μσν να τα πουμε απο εκει η αν μπορεις να μπεις στο πσ μου μεσω teamviwer να μου το φτιαξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 16, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Αν έχει κάποιος Ελληνικά να σου πει ακριβώς τα κουμπιά, αλλιώς ψάξε το λίγο και θα το βρεις αν βάλεις το κείμενο στο Google Translate Εγώ δυστυχώς έχω παντού Αγγλικά και δεν έχω δουλέψει καθόλου Ελληνικά vista/seven για να σου πω. Θα σου τα γράψω στο περίπου και ελπίζω να πέφτω μέσα: Πας στο C:\Windows\System32\ και εντοπίζεις το Ieframe.dll Κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις Ιδιότητες. Πας στην καρτέλα Ασφάλεια και επιλέγεις Για προχωρημένους Πας στην καρτέλα Ιδιοκτησία (3η καρτέλα είναι, δεν ξέρω πως το λένε στα Ελληνικά win) Πατάς Επεξεργασία. Επιλέγεις το Διαχειριστές και πατάς Εφαρμογή και το Ναι όταν εμφανιστεί. Κλείνεις όλα τα παράθυρα με ΟΚ. Ξανά δεξί κλικ στο Ieframe.dll -> Ιδιότητες -> Ασφάλεια. Πατάς Επεξεργασία, επιλέγεις τους Διαχειριστές, και πατάς στην Πλήρη Πρόσβαση (πάνω πάνω) και Εφαρμογή και Ναι σε ότι βγει. Τα κλείνεις όλα με ΟΚ και είσαι έτοιμος. Κάνεις μετονομασία το ieframe.dll σε ieframe.old ή ieframe2.dll και βάζεις στο φάκελο το νέο ieframe. Με TeamViewer δεν μπαίνω σε κανενός που δεν γνωρίζω το PC, να με συγχωρείς Επίσης, είναι 1000 φορές καλύτερα να ρωτήσεις όπως κάνεις και να μάθεις παρά να το κάνει κάποιος για σένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 16, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 εκει που μου λες να πατησω εφαρμογη δεν γινετε... δεν μπορω να κανω κλικ εκει... γινετε να με κανεις αδδ στο μσν που σ ειπα στο πμ? οταν παω να το κανω μεταονομασια μου βγαζει αυτο !!! Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3RvisoR Ιούνιος 16, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 το αρχειο το εχεις διαλεξει μεσα απο την αναζητησει τον windows kai ισως μεσα απο εκει να μην μπορει να κανι link με το system32 για να σου δωσει δικαιωματα administrator.οποτε δοκιμασε στο αρχειο οπως το εχεις στην φωτο δεξι click > Open Containing Folder (στα ελληνικα λογικα θα λεγεται ανοιγμα στην τοποθεσια του αρχειου η καπως ετσι)και απο εκει καντω μετονομασια.λεω εγω τωρα ειναι λιγο κουλο το σεναριο μου αλλα windows ειναι αυτα ποτε δεν ξερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 16, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Μήπως δεν έχεις λογαριασμό διαχειριστή; Σε ποιο σημείο λες, 2 φορές σου αναφέρω το κουμπί εφαρμογή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 16, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Μήπως δεν έχεις λογαριασμό διαχειριστή; Σε ποιο σημείο λες, 2 φορές σου αναφέρω το κουμπί εφαρμογή..εγω ειμαι διαχειριστης.. αλλα κατι εκανα και ****** τα windows... δεν μου ανηγει κατι προγραμματα!! πως γινετε να επαναφερω τα παλια αρχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 16, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Επαναφορά συστήματος... Γενικά να ξέρεις ότι όσο πειράζεις τα Windows, τόσο θα σε πειράζουν και αυτά. Ειδικά αλλαγές σε themes πέραν των επίσημων δεν βγαίνουν ποτέ σε καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 16, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 χαχα αστα φιλε δημιουργησα :/ ουτε επαναφορα συστηματος γινοταν ουτε τιποτα! κανενα προγραμμα δεν μου ανηγε!! ανιξα το πσ σε ασφαλη λειτουργια και το εβαλα να κανει σκαν και φτιαχτηκε μονο του!! μηπως ξερεις που μπορω να βρω ακυνδινα θεματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.