DaJkk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2004 Γεια ΣαςΕκανα εγκατάσταση μιας Radeon 9800 Pro Club 3d. Πριν είχα MSI GForce 4200Ti.Όλα καλά με την κάρτα αλλα το μόνο πρόβλημα που έχει προκύψει είναι ένα κόλλημαστον ήχο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα όταν το pc παίζει Mp3 ή Βιντεάκια.Είχα κάνεικανονικά uninstall από πριν και χρησιμοποιήσα το Clean driver.Αναλυτικότερα το σύστημα :Win2000Μητρική -- Gigabyte GA-7VAXAthlon 2000Mhz -1.7GHz512 RamΈχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Δοκίμασε να περάσεις τους τελευταίους VIA 4in1 και μετά τίποτε από τα τελευταία codec packs που κυκλοφορουνε..... 1. http://www.viaarena.com2. http://www.free-codecs.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Σιγουρεψου οτι εχεις το SP4 για τα Win. Κατεβασε τους τελευταιους Catalyst απο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούνιος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 επισης καλο ειναι να εχεις και τους τελευταιους drivers για την καρτα ηχου.καλο ειναι oi drivers για καρτα ηχου-γραφικων να συμβαδιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Βασικα, αν και υποψιαζομαι οτι εισαι κακοποιο στοιχειο της ευρυτερης περιοχης του Πειραια, καλως ηρθες. Δευτερον, πες και τι τροφοδοτικο εχεις, γιατι οσον αφορα την καταναλωση Watt, η 9800 ειναι "ρουφηχτρα" σε συγκριση με την 4200 που ειχες. Κατα τ'αλλα, αν δεις οτι τιποτα δεν "πιανει", τοτε το προβλημα κατα 99% θα λυθει με ενα φρεσκοτατο re-install των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaJkk Ιούνιος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Βασικά έκανα install τους drivers της SB Live του CD και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κάτι ανάλογο.Όλα τα άλλα στο pc είναι με τους τελευταίους οδηγούς. @Chosen Εγώ κακοποιό στοιχείο;Με κολακεύεις πάλι Τροφοδοσία έχω 420 W με έναν τεράστιο ανεμιστήρα Αν τυχόν παρουσιαστεί κάτι πάλι 8α ενημερώσω :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 πολλες φορες απο αλλαγη nvidia σε ατι σωζει την κατασταση ενα φορματ.Δεν τα πανε καλα οι δυο τους δεν πα να χεις χρησιμοποιησει ολα τα clean up για drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούνιος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 DirectX πρόβλημα μου φαίνεται. Ο Shido έχει δίκιο. Με αλλαγή κάρτας καλό είναι ένα format. πριν το κάνεις όμως προσπάθησε αυτό: Απεγκατέστησε τους drivers της ATI, όρισε την κάρτα ως Standard VGA. Πέρνα τα DX9. Πέρασε τους Drivers της ATI και μετά ξαναπέρνα τα DX9.Μου δούλεψε αυτό κάποια φορά αλλά σε Win98. Σε ΧΡ δε το δοκίμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούνιος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Εχουν παρουσιαστει φαινομενα μικρης ασυμβατοτητας με τους creative drivers, εγω ειχα παρομοιο προβλημα με την platinum και μου εστειλαν ειδικη εκδοση σε cd απο την creative μετα απο 2 μηνες δοκιμων, αλλα και σε μερικους πελατες μου εχω αντιμετωπισει προβλημα με creative drivers οταν υπαρχει υλικο ATI στον υπολογιστη.Επισης κρατω μια σειρα απο τους 4in1 της VIA γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι ολα ενταξει παντα με την τελευταια εκδοση τους.Στο συγκεκριμενο mobo ειχα προβλημα ηχου με την ATI RADEON 8500 DV και το τελευταιο 4in1 VIA.Ανεξαρτητα απο αυτα που ειπα συμφωνω οτι οταν γυρνας απο nVIDIA σε ATI υπαρχει περιπτωση να μην γλυτωσεις το format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.