Jump to content

Πρόβλημα μετά από εγκατάσταση Radeon 9800 Pro

DaJkk

Recommended Posts

Γεια Σας

Εκανα εγκατάσταση μιας Radeon 9800 Pro Club 3d. Πριν είχα MSI GForce 4200Ti.

Όλα καλά με την κάρτα αλλα το μόνο πρόβλημα που έχει προκύψει είναι ένα κόλλημα

στον ήχο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα όταν το pc παίζει Mp3 ή Βιντεάκια.Είχα κάνει

κανονικά uninstall από πριν και χρησιμοποιήσα το Clean driver.

Αναλυτικότερα το σύστημα :

Win2000

Μητρική -- Gigabyte GA-7VAX

Athlon 2000Mhz -1.7GHz

512 Ram

Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ

Βασικα, αν και υποψιαζομαι οτι εισαι κακοποιο στοιχειο της ευρυτερης περιοχης του Πειραια, καλως ηρθες.

Δευτερον, πες και τι τροφοδοτικο εχεις, γιατι οσον αφορα την καταναλωση Watt, η 9800 ειναι "ρουφηχτρα" σε συγκριση με την 4200 που ειχες. Κατα τ'αλλα, αν δεις οτι τιποτα δεν "πιανει", τοτε το προβλημα κατα 99% θα λυθει με ενα φρεσκοτατο re-install των Windows.

:tomato:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Βασικά έκανα install τους drivers της SB Live του CD και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει

κάτι ανάλογο.Όλα τα άλλα στο pc είναι με τους τελευταίους οδηγούς.

@Chosen

Εγώ κακοποιό στοιχείο;Με κολακεύεις πάλι :rolleyes:

Τροφοδοσία έχω 420 W με έναν τεράστιο ανεμιστήρα :p

Αν τυχόν παρουσιαστεί κάτι πάλι 8α ενημερώσω

:nuke:

DirectX πρόβλημα μου φαίνεται. Ο Shido έχει δίκιο. Με αλλαγή κάρτας καλό είναι ένα format. πριν το κάνεις όμως προσπάθησε αυτό: Απεγκατέστησε τους drivers της ATI, όρισε την κάρτα ως Standard VGA. Πέρνα τα DX9. Πέρασε τους Drivers της ATI και μετά ξαναπέρνα τα DX9.

Μου δούλεψε αυτό κάποια φορά αλλά σε Win98. Σε ΧΡ δε το δοκίμασα.

Εχουν παρουσιαστει φαινομενα μικρης ασυμβατοτητας με τους creative drivers, εγω ειχα παρομοιο προβλημα με την platinum και μου εστειλαν ειδικη εκδοση σε cd απο την creative μετα απο 2 μηνες δοκιμων, αλλα και σε μερικους πελατες μου εχω αντιμετωπισει προβλημα με creative drivers οταν υπαρχει υλικο ATI στον υπολογιστη.

Επισης κρατω μια σειρα απο τους 4in1 της VIA γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι ολα ενταξει παντα με την τελευταια εκδοση τους.

Στο συγκεκριμενο mobo ειχα προβλημα ηχου με την ATI RADEON 8500 DV και το τελευταιο 4in1 VIA.

Ανεξαρτητα απο αυτα που ειπα συμφωνω οτι οταν γυρνας απο nVIDIA σε ATI υπαρχει περιπτωση να μην γλυτωσεις το format.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.