VasPoly Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 FunMark Prime95 Ξεκινησα απλα να αλλαξω κουτι και εχω φτασει εδω και δυο μηνες και δεν εχω σταματησει ακομα να φτιαχνω...Και ετσι οπως το βλεπω δεν θα σταματησω!!! Εδω ηταν η πρωτη προσπαθεια http://www.thelab.gr/1063029086-post1652.html και τωρα η συνεχεια και αυριο θα ανεβασω και το τελος προς το παρον!!! Για αρχη εκοψα το πλαινο παραθυρο για να υπαρχει καλυτερη θεα μεσα στο κουτι.Το plexi στο κατω μερος στο τροφοδοτικο το γυρισα με θερμοπιστολο και υπομονη (!) εχω κοψει αλλα δυο κομματια για να μπουν στο πλαι στις θεσεις για τους δισκους και πανω στις 3,25" ιδιου χρωματος.σιγα σιγα αφου μαζεψω και τα αναλογα χρηματα θα παρω ενα τροφοδοτικο modular kai θα αρχισω το sleeving γιατι τα καλωδια το χαλανε πολυ.Και ερχονται και αλλα που εχω σκεφτει και θελω να κανω αλλα με πιεζει και ο χρονος που δεν εχω αλλα και τα χρηματα που δεν μπορω να διαθεσω πολλα!Αλλα ολα θα γινουν! Περιμενω γνωμες! PS:Το ξερω οτι οι φωτο ειναι απαραδεκτες οταν με το καλο τελειωσω θα φερω ενα φιλο με καλη μηχανη να το τραβηξουμε σωστες φωτο να τις ανεβασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Ιούνιος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Φίλε μου πολύ καλή η προσπάθεια σου αλλά πιστεύω ότι αν καταφέρεις να πάρεις ένα full modullar τροφοδοτικό και ασχοληθείς και sleevάρεις όλα τα καλώδια, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφορετικό προς το καλύτερο πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιούνιος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Φίλε μου πολύ καλή η προσπάθεια σου αλλά πιστεύω ότι αν καταφέρεις να πάρεις ένα full modullar τροφοδοτικό και ασχοληθείς και sleevάρεις όλα τα καλώδια, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφορετικό προς το καλύτερο πάντα.Το ξερω...εχω δει αναλογες δουλειες με sleeves και ειναι αστερια...το τροφοδοτικο θα αγοραστει το θεμα ειναι τι χρωμα να κανω τα sleeves...σιγουρα οχι ολα μαυρα...σκεφτομαι να παιξω με μαυρο σκουρο μπλε και λιγο ασπρο ετσι για να σπασει λιγο η μαυριλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Η μπορείς όλα μπλε στο ίδιο χρώμα με το υγρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιούνιος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Πολυ ωραια δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιούνιος 18, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 Μικρο update...Αγορασα σημερα sleeved 24 pin και 6 pin μητρικη και καρτα γραφικων ασπρα και τα δυο.Επισης μπλε θερμοσυστελομενο για τα καλωδια sata και επειδη δεν βρηκα λευκο μακαρονι ή θερμοσυστελομενο εβαλα μονωτικη ταινια στα καλωδια για το front panel.Και εδω το αποτελεσμα με τις λιγες φωτογραφικες ικανοτητες που εχω προσπαθησα ομως να βγει καλο αποτελεσμα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.