dpolal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Ψάχνω για ψηφιακή μηχανή στην κατηγορία των μέχρι 200 ευρώ...(άντε να πάει λίγο παραπάνω) Οι ανάγκες είναι οι εξής, ανάβεις μηχανή, καδράρεις, τραβάς φωτό... Η σύζυγος είναι του full auto, εγώ την ψιλοψάχνω την φωτογραφική με ρυθμίσεις, scenes κλπ αλλά όχι με τρέλα, κυρίως οικογενειακές στιγμές και διακοπές θα είναι... Προτιμώ να μην κοιτάξω κάτι σε Canon καθώτι δεν είμαι ευχαριστημένος ιδιαίτερα από την τελευταία που έχω. Tα χαρακτηριστικά σε αυτήν την κατηγορία τιμής είναι λίγο πολύ γνωστά, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρω κάτι που θα βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες σε λίγο ποιό δύσκολες συνθήκες από μια ηλιόλουστη μέρα με τον ήλιο από πίσω (π.χ. χαμηλός φωτισός) αλλά φυσικά και χωρίς να έχω τρελές απαιτήσεις από αυτήν την κατηγορία τιμής (ότι αγοράζεις πέρνεις). Ποιά θα προτείνατε ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούνιος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Sony DSC-HX5V | Skroutz.grCasio Exilim EX-FH100 | Skroutz.grοι 2 αυτες γενικα κλεβουν εντυπωσεις στα διαφορα review, με την σονυ να ειναι μαζι με την panasonic tz8-tz10 οτι καλυτερο στην κατηγορια compact εως 250€....περσινα μοντελο πλεον με πολυ καλες τιμες*αυτη η sony σε νυχτερινες ληψεις, ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τις υπολοιπες της κατηγοριας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 15, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 a) ποια canon ειχες/εχεις??β) ξερω οτι το ειπες...να πω οτι δεν το ειπες.....αφου το ειπες...αλλα και εγω δεν μπορω να μην προτεινω αυτο σε τιμη ξεφτιλα.Απατη θα παει η προταση...αλλα ας ειναι..micro 4/3 σε τιμη super compact..δεν βλεπεις καθε μερα.[ame=http://www.amazon.co.uk/Olympus--PL1-Compact-System-Camera/dp/B0036DE108]Olympus E-PL1 Compact System Camera - Black: Amazon.co.uk: Electronics[/ame]c)στις παραπανω που προταθηκαν ..δες και την nikon s8100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 15, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Εγω παλι (χωρις να εχω καποιο review) χαλβαδιαζω αυτηστα specs φαινεται δυνατη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 15, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Εγω παλι (χωρις να εχω καποιο review) χαλβαδιαζω αυτηστα specs φαινεται δυνατη... Την έχω δεί αυτήν την Olympus και ομολογώ ότι μου άρεσε αλλά είναι σχετικά πρόσφατο μοντέλο και βρίσκω μόνο previews. a) ποια canon ειχες/εχεις??β) ξερω οτι το ειπες...να πω οτι δεν το ειπες.....αφου το ειπες...αλλα και εγω δεν μπορω να μην προτεινω αυτο σε τιμη ξεφτιλα. Απατη θα παει η προταση...αλλα ας ειναι..micro 4/3 σε τιμη super compact..δεν βλεπεις καθε μερα. Olympus E-PL1 Compact System Camera - Black: Amazon.co.uk: Electronics c)στις παραπανω που προταθηκαν ..δες και την nikon s8100. α) την Canon Powershot A570is β) φαίνετε πάρα πολύ καλή ευκαιρία αλλά μάλλον θα πάει ανεκμετάλευτη τελικά σα χέρια μου τέτοια μηχανή. :man_in_love: c) μπαίνει στη λίστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.