Jump to content

καμια αποψη για συστημα ψυξη i5

Iraklis

Recommended Posts

Ειμαι στην Σκεψη τωρα τελευταια να παρω αποφαση να βαλω ενα αλλο συστημα ψυξη στο i5 γιατι πλεον εχει φθορα το ανεμηστερακι του και οι θερμοκρασιες εχουν ανεβει λιγακι ετσι λοιπον θελω να λαβο αποψεις και απο σας που γνωριζεται απο αυτα ευχαριστω :)

ας ξεκινησουμε με αυτο το προιον INTEL XTS100H CPU COOLER - - E-SHOP.GR

εχει καλες επιδοσεις η ειναι τσαμπα τα λεφτα για να δωσω ?

φιλικα Ηρακλης :)

Γενικά οι stock ψύκτρες κάνουν για πολύ μέτρια χρήση και συνήθως στα συγκριτικά τεστ κατατάσσονται τελευταίες.

Με λίγα ακόμη χρήματα (συνολικά περίπου 50 ευρώ) πάρε αυτήν

XIGMATEK

που έχει πολύ καλές επιδόσεις όπως έχει αποδειχθεί εδώ

http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/cpu-cooler-review-database-89014.html

eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής

Αλλα 2 τεμαχια.

Ισα που προλαβαινεις

Ελπιζω να εχεις αξιοπρεπες κουτι , γιατι η ψυκτρα εχει κτηνωδη διαστασεις.

(το πολυ να αφησεις το πλαινο καπακι ανοιχτο)

Καλά, κανείς δε σου πρότεινε την intel και σου βρήκαν καλύτερες λύσεις και εσύ πήγες και πήρες αυτήν!!!Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό!

Άμα είναι έτσι,γιατί ανοίγεις το thread φίλε μου?

Φιλικά πάντα!

ImageShack Album - 17 images

συγνωμη για την αναλυση αλλα ειναι απο κινητο :)

λοιπον ομως εχω ενα μικρο προβληματακι.

προσπαθησα να κανω οτι μπορω αλλα το μυαλο μου δεν παει ποιο ακρη

το διακοπτακι επανω του προφανος δεν λειτουργει δοκιμασα πολλες φορες να ανεβο-κατεβαζοντας τον διακοπτη αλλα τιποτα, κανω επανεκκινηση και μπαινω στα BIOS προσπαθω να βρω κατι σχετικα για fan CPU αλλα δεν βρηκα το μονο που βρηκα ειναι fan off αλλα δεν το πειραξα καν πειραξα μονο τις ταχυτητες του CPU απο Low power στα high και κατι αλλες 3 μικρο ρυθμισεις αυτα, εμενα με προβληματιζει παρα πολυ δουλευει στα 800rpm οτι και να κανω εκει στα 800 κανονικα μπορει να τα παει στα 2.600rpm :/ τι μπορει να συμβαινει ;

edit: το βρηκα ωραια τωρα ησυχασα :) ας κλειδωθει το νημα

Πες μας κιόλας πως το έλυσες το θεματάκι σου!!!

Επίσης τι θερμοκρασίες έχεις τώρα idle\load?

:)

στα 800rpm κραταει 42 C στα 2.600rpm γυρο στα 38-39 C

αλλα ακομα δεν εχω μπει σε καποιο game για να δω

το θεμα το ελυσα επιτυχως τελικα ηταν στα BIOS να κανω το fan off και κατι disable για fan δεν θυμαμαι ακριβως!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.