Iraklis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Ειμαι στην Σκεψη τωρα τελευταια να παρω αποφαση να βαλω ενα αλλο συστημα ψυξη στο i5 γιατι πλεον εχει φθορα το ανεμηστερακι του και οι θερμοκρασιες εχουν ανεβει λιγακι ετσι λοιπον θελω να λαβο αποψεις και απο σας που γνωριζεται απο αυτα ευχαριστω ας ξεκινησουμε με αυτο το προιον INTEL XTS100H CPU COOLER - - E-SHOP.GR εχει καλες επιδοσεις η ειναι τσαμπα τα λεφτα για να δωσω ? φιλικα Ηρακλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούνιος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Γενικά οι stock ψύκτρες κάνουν για πολύ μέτρια χρήση και συνήθως στα συγκριτικά τεστ κατατάσσονται τελευταίες.Με λίγα ακόμη χρήματα (συνολικά περίπου 50 ευρώ) πάρε αυτήνXIGMATEKπου έχει πολύ καλές επιδόσεις όπως έχει αποδειχθεί εδώhttp://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/cpu-cooler-review-database-89014.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 15, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Πόσα χρήματα διαθέτεις? Και για τι χρήση έχεις το pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 15, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Mε 43 ευρω scythe mugen 2 rev.bΠαλια μεν , αλλα overkill για τον i5 σου , και κατ εμε κραταει ακομα τα σκηπτρα οσον αφορα το κοστος/επιδοσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 15, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Πόσα χρήματα διαθέτεις? Και για τι χρήση έχεις το pc? γυρο στα 40 ευρω για χρηση γενικη αλλα και για παιχνιδια που στην οποια παιζω βαρυα οπως Arma fs9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 16, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 μου φαίνεται ότι ο narzul απο πάνω σου βρήκε τη λυση, και έντος του χρηματικού σου ορίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 16, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Μαλιστα που ακριβως μπορω να το βρω αυτο αν οχι που γινεται να το παραγγειλω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 16, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 eworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςΑλλα 2 τεμαχια.Ισα που προλαβαινειςΕλπιζω να εχεις αξιοπρεπες κουτι , γιατι η ψυκτρα εχει κτηνωδη διαστασεις.(το πολυ να αφησεις το πλαινο καπακι ανοιχτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 16, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Λοιπον παρειγγελα αυτο INTEL XTS100H CPU COOLER - - E-SHOP.GR αυριο η μεθαυριο θα το εχω και θα σας πω εντυπωσεις!!! φιλικα Ηρακλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 16, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Ειναι αυτο που λεει η παροιμια ''1000 γνωμες ακου , κι απ τη δικια σου μη φευγεις'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 17, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Καλά, κανείς δε σου πρότεινε την intel και σου βρήκαν καλύτερες λύσεις και εσύ πήγες και πήρες αυτήν!!!Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό!Άμα είναι έτσι,γιατί ανοίγεις το thread φίλε μου?Φιλικά πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 17, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Ξανα διαβασε τι εγραψα οσο για την αποφαση που πηρα ηταν για προσωπικους λογους ετσι, δεν νομιζω οτι πρεπει να επιβαλεται. φιλικα Ηρακλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 17, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Ειναι αυτο που λεει η παροιμια''1000 γνωμες ακου , κι απ τη δικια σου μη φευγεις'' Δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο για μενα εκτος και αν εσυ το πηρες αλλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 17, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 συντομα θα ανεβουνε φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 18, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 ImageShack Album - 17 images συγνωμη για την αναλυση αλλα ειναι απο κινητο λοιπον ομως εχω ενα μικρο προβληματακι. προσπαθησα να κανω οτι μπορω αλλα το μυαλο μου δεν παει ποιο ακρη το διακοπτακι επανω του προφανος δεν λειτουργει δοκιμασα πολλες φορες να ανεβο-κατεβαζοντας τον διακοπτη αλλα τιποτα, κανω επανεκκινηση και μπαινω στα BIOS προσπαθω να βρω κατι σχετικα για fan CPU αλλα δεν βρηκα το μονο που βρηκα ειναι fan off αλλα δεν το πειραξα καν πειραξα μονο τις ταχυτητες του CPU απο Low power στα high και κατι αλλες 3 μικρο ρυθμισεις αυτα, εμενα με προβληματιζει παρα πολυ δουλευει στα 800rpm οτι και να κανω εκει στα 800 κανονικα μπορει να τα παει στα 2.600rpm :/ τι μπορει να συμβαινει ; edit: το βρηκα ωραια τωρα ησυχασα ας κλειδωθει το νημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 19, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Πες μας κιόλας πως το έλυσες το θεματάκι σου!!!Επίσης τι θερμοκρασίες έχεις τώρα idle\load? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 19, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Πες μας κιόλας πως το έλυσες το θεματάκι σου!!!Επίσης τι θερμοκρασίες έχεις τώρα idle\load? στα 800rpm κραταει 42 C στα 2.600rpm γυρο στα 38-39 C αλλα ακομα δεν εχω μπει σε καποιο game για να δω το θεμα το ελυσα επιτυχως τελικα ηταν στα BIOS να κανω το fan off και κατι disable για fan δεν θυμαμαι ακριβως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capamaru Ιούνιος 23, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Φίλε εγώ έβαλα αυτή πρίν μερικές μέρες στο σύστημα που αγόρασα :dance3:( i5 2500k) και σε idle βλεπω 32-34 ενώ σε game δεν εχω δει πάνω απο 55. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.