Jump to content

AMDεν κλοκάρει άλλο.....

outlaw

Recommended Posts

Αν δε πάρεις την ASUS θα πρότεινα την ABIT NF7-S rev2 είναι αν όχι η κορυφαία.. από τις κορυφαίες μητρικές για O/C

Επίσης και η ABIT AN7 είναι ένα πολλά υποσχόμενο για O/C μοντέλο.

Και τα δυο αυτά μοντέλα πιστεύω ότι είναι σαφώς καλύτερα από την ASUS στο Ο/C

Κοιτάω στο HAC όπου έχει και τις 3είς μητρικές. Χαίρομαι γιατί αυτή που προτείνεις είναι και πιο φθηνή απο την Guru....αλλά πώς θα ξέρω εαν είναι rev.2 και όχι rev.1-rev.3 ή με την τύχη που έχω rev.666:devil: ?

Πρέπει να είσαι πολυυυυυυ τυχερός για να βρεις καινούρια rev1

Τώρα όσο για rev3 δε ξέρω έχει βγει και 3η επανέκδοση?

Α επίσης να σου πω ότι τώρα μπορείς να βάλει το πολυπόθητο Avatar έφτασες τα 50ποστ..;)

Όχι ρε συ.....το rev.3 το είπα για πλάκα......δεν έχω ιδέα εαν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Το rev.1 χειρότερο ή καλύτερο (επειδή λές πολυυυυυυυυ τυχερός) και σε τί? Sorry για εαν γίνομαι κουραστικός αλλά έχω πολεεεεεεες απορίες και λιιιιιιιιιιιιιιγα χρήματα να ξοδέψω. Έχω καταλήξει με νέο κουτί, νέο PSU, νέες μνήμες και δυσλειτουργικό μηχάνημα οπότε δεν με πέρνει να κάνω λάθος αγορά mobo (και μάλιστα γ@μ..άτικη αφού έχω ήδη NForce2, να πώ οτι άλλαζα πλατφόρμα...........).

P.S. Τι είναι το Avatar?

Το πολύ τυχερός δε το εννοώ φυσικά οι rev2 δουλεύουν άνετα στα 200+MHz οι rev1 υποστηρίζουν από το κατασκευαστή μέχρι και επεξεργαστές με 166fsb

Αλλά μην ανησυχείς.. οι rev1 έχουν πάψει να παράγονται εδώ και ένα χρόνο

Εγώ την δικιά μου rev2 την πήρα πέρυσι τέτοια εποχή.

Το Avatar είναι αυτή η εικονίσα που έχουμε οι περισσότεροι κάτω από το nik μας.

Αν πατήσεις στο Προφίλ σου στη κύρια μπάρα του site θα δεις και πως μπορείς να τη βάλεις.

• 1 month later...

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει σας παρακαλώ τον οδηγό για το VoltMod της 7NJS non Ultra (εκείνο με το μολύβι) ή να μου δώσει κάποιο site που να τον έχει;

Το site του pctech.gr δεν ανοίγει δυστυχώς :(

Ευχαριστώ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.