Jump to content

Stock AMD cooler, coolermate ice cube και άλλα πολλά

nobig

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Ύστερα από μάλλον μια άδοξη προσπάθεια ψύξης του stock cooler και μιας και πλησιάζουν οι ζεστές μέρες αποφάσισα να πάρω κάτι καλύτερο για να ψύξω τον επεξεργαστή μου. Και ερωτώ SLK947U και ένα 92cm fan το υπολογίζω στην καλύτερη όχι κάτω από 55

Έρχεται όμως και το ice cube με 60 φοβερά δυνατό ανεμιστήρα και ταυτόχρονα αθόρυβο:T:

review στα Αγγλικά υπάρχει;

Απο την άλλη υπάρχει και η υδρόψυξη και άμα αποφασίσω να ασχοληθώ θα χρειαστώ μια αντλία ένα μπλόκ και σωλήνες. Ψυγείο κάποια άκρη θα βρω, κόστος κάπου 80;;; :...:

Την υδρόψυξη δεν θέλω να την βάλω στο κουτί και επιπλέον περιορίζει τις μετακινήσεις.

’ρα τελικά τι μένει μάλλον αερόψυξη. ’λλωστε και μερικές Porsche μου φαίνετε αερόψυκτες είναι. Για να γίνει σωστή αερόψυξη όμως χρειάζονται αγωγοί που να κατευθύνουν τον αέρα. Και τώρα η μεγάλη ερώτηση, ψάχνω να βρώ ένα υλικό ώστε να είναι εύπλαστο, όταν στεγνώνει να μένει εν μέρη ελαστικό και να μην είναι τούβλο ώστε να φτιάξω αγωγούς. Για τον εσωτερικό σκελετό έχω βρει εν μέρη τη λύση. Σίδερο πλεκτό από αυτό που βάζουν όταν σοβατίζουν μου φαίνεται για να κρατάει τον σοφά.

Αυτά προς το παρόν, ακούω τις απόψεις σας.

Α. Γνωρίζει κανείς τα dba και τα CFM του stock cooler της AMD;

Τι έγινε ρε παιδιά, τίποτα δεν έχετε να προτείνετε; Όυτε όρεξη για κουβέντα έχετε;

Αν βρεις μια SLK947U με 92cm fan σε τιμή 55 εύρο πάρε τα θα σε καλύψουν πλήρως από κάθε άποψη και αν δεν έχει ρυθμιστή στροφών ο ανεμιστήρας βαλε τον στα 5V ή 7V και θα είσαι μια χαρά.

Όσο για υδρόψυξη δε νομίζω να βρεις κάτι κάτω από 150 ευρω

Το ποσά CFM δίνει o ανεμιστήρας του AMD μπορεί να το λέει στο site της AMD

Αλλά τι σε ενδιαφέρει? Ούτος η άλλος δεν αποτελεί αυτό συγκριτικό στοιχείο μεγάλο ρόλο παίζει το υλικό της ψήκτρας και η σχεδίαση της.

Όσο για το υλικό που αναφέρεις πολύ «διαστημικό»μου φαίνεται δεν έχω κάτι υπ όψη μου αλλά και να υπάρχει κάτι τέτοιο μη φαντάζεσαι ότι θα είναι τόσο ρόδινο στην εφαρμογή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.