Jump to content

acer aspire 5742 , θεμα με λυσιμο πλαστηκων

p_under

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα , θελω να λυσω το λαπτοπ για να το φυσηξω με το blower . κ δεν μπορω με κανεναν τροπο . εχω λυσει ολες τι βιδες αλλα δεν ανοιγει το καπακι . ξερει κανεις τον τροπο ?

Για να ανοιξει το καπακι το κατω ειναι παρα πολυ πιθανο να χρειαζεται να λυσεις το keyboard γτ απο κατω του θα υπαρχουν καποιες βιδες που θα το κρατανε κοντρα.

Aspire Gemstone: Dissembling Aspire 4530 - Full Guide

Εδω ειναι ενα manual οχι για το δικο σου μοντελο αλλα εχουν περιπου τον ιδιο τροπο λυσιματος απλα για να παρεις μια ιδεα.και παρα μα παρα πολυ προσοχη στης καλ/νιες που εχει το πανω πλαστικο και ειναι συνδεδεμενες με το mainboard του λαπτοπ γιατι αμα της τραβηξεις αποτομα ειναι πολυ πιθανο το να τις κοψεις εως και να σπασεις τα clips ασφαλειας που ειναι στο mobo.

το βρηακ το λινκ φιλε μου κ βοηθησε .τωρα το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα τον driver για το wireless ,η το utility για να το ανοιξω. ειναι ξενο το λαπτοπ κ δεν το ξερω καλα.

Πιο aspire ειναι απο ολα 5742 / 5742G / 5742Z / 5742ZG ???

τη λειτουργικο εχει xp / vista / seven(7) ???

και τη αρχιτεκτονικη 32-bit / 64-bit ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.