Jump to content

Gaming ποντίκι για αριστεροxειρες

Jerekt

Recommended Posts

θα ήθελα να αγοράσω ποντίκι με πολλά κουμπιά στα πλάγια (τουλάχιστον 10 :rolleyes: ) Για το online game Age of conan λόγου των combo που έχει!!

Το καλύτερο mouse που είδα αλλα δυστυχώς είναι για δεξιούς :wall:Buy Razer Naga MMO Gaming Mouse | Official Razer

Razer Deathadder left handed version?? Δεν εχει τοσα κουμπια οσα θες αλλα ειναι αποκλειστικα για αριστεροχειρες. Αλλιως καποιο που ειναι και για αριστεροχειρες και δεξιοχειρες δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..:getlost:

Υπάρχει και το Logitech MX-610, σε έκδοση αποκλειστικά για αριστερόχειρες. Έχει μπόλικα κουμπάκια (όλα προγραμματίζονται κατά βούληση) και προσωπικά το έχω βολευτεί πάρα πολύ, αν και σπάνια παίζω παιχνίδια οπότε και δεν το έχω δοκιμάσει εκτενώς εκεί, στον ένα και πλέον χρόνο που το χρησιμοποιώ.

Θα σου πρότεινα να αποφύγεις την razer και τον λόγο θα τον βρεις εδώ.

Νομίζω ότι γι' αυτό που ζητάς η καλύτερες επιλογές με σειρά προτίμησης είναι οι παρακάτω

ROCCAT STUDIOS V3.0 - PRODUCTS » Gaming Mice » ROCCAT Kova[+]

SteelSeries – SteelSeries Xai Laser

edit:

Μπορείς να δεις και κάτι όπως

http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/5123

http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=390404#

μήπως και σου κάνουν καλύτερα την δουλειά.

επιδη ποντικος για αριστερο χερι με πολλα κουμπια οπως το naga δεν υπαρχει,για σενα ειναι μονοδρομος το να περιοριστεις μονο στο keyboard:(

Θα πρεπει να εξασκιθεις και να μαθεις να παιζεις με alternative keys οπως π.χ.

1-2-3 , alt+1-2-3 , ctrl+1-2-3 , και απο εκει και μετα (αφου εχεις εξαντλησει ολα τα νουμερα τα οποια και μπορεις να παιξεις) θα χρησιμοποιεις και αλλα οπως π.χ. τα Q-E , alt+Q ,alt+E.

για να κανεις remap οποιο key και εαν θελεις στο keyboard σου θα χρισημοποιησεις αυτο εδω το προγραμμα.

Εαν παλι εισαι στην ζωνη που ηδη χρησιμοποιεις ολα οσα το δυνατον keys απο το keyboard μπορεις...δωσε μου λιγακι χρονο για να σκεφτω κατι να σε βοηθησω!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.