Wizard! Ιούνιος 15, 2011 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Αλλα το πιο σημαντικο σε ενα οπλο ειναι να καθεται καλα στο χερι σου!Σωστό! Ίσως για αυτό αγάπησα το P-99 :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Ιούνιος 15, 2011 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Καλημερα Καλη ειναι η Μ9 αλλα εγω θα σου προτεινα κατι σε CZ (ειναι και τα 2 κατω απο 1000 ευρω) η ΙΜΙ (Jericho-απιστευτο οπλο) Ειμαι οπλο τελικα Παντως αν καποιος απο εσας γραφτει σε μια λεσχη φροντιστε να ψαξετε λιγο τι ρολο βαραει.Π.Χ. πολλοι ξεκινουν εναν συλλογο απλα και μονο για να προμηθευονται σφαιρες(οπως εδω Αργολιδα).Για μενα αλλη χαρη εχει η σκοποβολη τυφεκιου και αλλη η πιστολιου,εκανα σκοποβολη με ενα saiga (δεν θυμαμε μοντελο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 15, 2011 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 saiga μπορεις να παρεις και εσυ αν εισαι πανω απο 18 , δεν ειναι τυφεκιο ραβδωτο ειναι καραμπινα-λειοκανο!Βγαινει σε 36ρι η 12ρι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Ιούνιος 15, 2011 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 saiga μπορεις να παρεις και εσυ αν εισαι πανω απο 18 , δεν ειναι τυφεκιο ραβδωτο ειναι καραμπινα-λειοκανο!Βγαινει σε 36ρι η 12ρι ! Να σου πω την αληθεια δεν ξετρελαθηκα με το saiga(συνεχιζω να μην μπορω να θυμηθω μοντελο)Εγω εχω ενα Molot Vepr 12 και ενα Kar98K(ναι αυτο του 2 ΠΠ,Σουβενιρ γαρ) με μια ZF39Χ4 αυθεντικη(με πασα επιφυλαξη καθως αγοραστηκε μονη της).Βεβαια το δευτερο εχει να ριξει καμια 7-8 χρονια γιατι δεν βρισκονται πυρομαχικα,αλλα ειναι πιο πολυ σουβενιρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 15, 2011 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Και εμενα to vepr μου αρεσει περισσοτερο!Το Kar98K ειναι ραβδωτο η εχει γινει μετατροπη στην κανη του ωστε να γινει λειοκανο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 15, 2011 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 ...γιατι δεν βρισκονται πυρομαχικα...Έντα εμιλάς με κανά κοπέλι τσι Κρήτη; :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 15, 2011 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 8x57 δεν παιρνει το Kar98K? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Ιούνιος 15, 2011 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Ειναι ραβδωτο ακομα ,η μονη μετατροπη που εχει γινει ενα αυλακωμα για να μπορει να πιασει σωστα η βαση της ZF39 γιατι αυτη η εκδοση δεν δεχεται την βαση κανονικα.Wizard μονο να ηξερες ποσα τετοια υπαρχουν στην κρητη αλλα ειναι ολα μονταρισμενα για αλλα διαμετρηματα,το δικο μου υποθετικα απο κρητη εχει ερθει και ειναι πολλα χρονια στην οικογενια.Nick 8x57 παιρνει αλλα ειναι mauser,εχει ενα αυλακι(οπως ολες,απλα αυτο ειναι ιδιοτροπο)δηλαδη για να πιανει πανω στον πενταρι γεμιστηρα(που δεν εχω).Δεν ειναι βεβαια για σκοποβολη αυτο το πραγμα,γιατι κατεβαζει ωμο αμα δεν προσεξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 15, 2011 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Ναι κατεβαζει ωμο αλλα ειναι ωραιο τουφεκι!Στην Κρητη λογικα θα πρεπει να τα εχουν μετατροπη σε 7,62χ51 (.308) που βρισκεται πολυ πιο ευκολα!Προσεχε το σαν τα ματια σου!Αυτα ειναι κειμηλια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούνιος 15, 2011 Author #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 παει λιγο οφ τοπικ ή μου φαινετε? φτιαχνω νεο θεμα για οπλα αν επιτρεπετε βεβαιως βεβαιως...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Ιούνιος 15, 2011 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Ναι κατεβαζει ωμο αλλα ειναι ωραιο τουφεκι!Στην Κρητη λογικα θα πρεπει να τα εχουν μετατροπη σε 7,62χ51 (.308) που βρισκεται πολυ πιο ευκολα! Προσεχε το σαν τα ματια σου!Αυτα ειναι κειμηλια...! Ναι αποτι εχω ακουσει αυτο κανουν (δεν ξερω το πως)εννοειτε πως ειναι προσεγμενο. Unick σταματαει εδω το :OT:.Σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 15, 2011 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Ναι παρασυρθηκαμε λιγο....:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούνιος 15, 2011 Author #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 http://www.thelab.gr/off-topic/opla-thread-96487.html θελω τις αποψεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 16, 2011 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Έχω τη Mossberg 590 (Hobbi - camping, , , , , , , , , , , , , , aku, meindl, lowa, aigle, columbia, beretta, benelli, browning, wingester, merkel, franchi, shimano, mares, apnea, cressisub, terra, panda, cambus, magnum, starforce, ridge, survivors, pentagon, yaesu, wouxu) και μόλις κλείσω χρόνο στο σκοπευτικό όμιλο θα πάρω το CZ 75 sp-01 shadow (CZ 75 SP-01 SHADOW - Ceska zbrojovka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 16, 2011 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 CZ 75 sp-01 shadow Πολυ καλη επιλογη ,και με 18ρα γεμιστηρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 16, 2011 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Είναι όντως πάρα πολύ καλό. Από όσα έχω ρίξει, είχα τα καλύτερα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 16, 2011 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Εχω ριξει με αρκετα οπλα. Το shadow ειναι πολυ καλο και προσωπικα το θεωρω και πολυ ομορφο οπλο.Εγω εχω ερωτα με το 1911 para ordnance Para USA, High-Quality Handguns: Productsaxxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 16, 2011 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Εχω ριξει με αρκετα οπλα. Το shadow ειναι πολυ καλο και προσωπικα το θεωρω και πολυ ομορφο οπλο.Εγω εχω ερωτα με το 1911 para ordnance Para USA, High-Quality Handguns: ProductsaxxxxΑν και το 1911 είναι το αγαπημένο μου, εμφανισιακά είναι χάλια το συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 16, 2011 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Απο κοντα δεν ειναι τοσο χαλια , πιστεψε με.Αν και ειναι καθαρα θεμα γουστου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιούνιος 16, 2011 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 για να πάω να ρίξω σε σκοπευτήριο πρέπει να είμαι μέλος?για τι κόστος μιλάμε?υπάρχει κάποια λίστα με σκοπευτήρια στην αθήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.