Jump to content

Πρακτικη Σκοποβολη

uNick

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εδω και λιγες μερες ψαχνω να αρχισω αυτο το αθλημα... δυστηχος οι ιστοσελιδες ειναι λιγο παλιες οι περισσοτερες και μου βγαζουν ομιλους που δεν υπαρχουν.

Και τωρα εγω με την ερωτηση μου... ξερετε καποιον τετοιον ομιλο η οτιδηποτε που να εχει πρακτικη σκοποβολη κοντα στον Αγιο Δημητριο ή προσβασιμο απο μετρο?

ΘΕΝΞ!!!! :D

EDIT: Το αγωνισμα λεγεται IPSC ( International Practical Shooting Confederation )

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Κάνε μια εγγραφή στο moto.gr και ψάξε για τον sniper, είναι mod/admin εκεί και τον λένε Νίκο. Θα σε καθοδηγήσει :)

Ναι, ενδιαφέρομαι και εγώ.

για να ριχνεις ευθυβολα μπαν? :p

Και εγώ ενδιαφέρομαι. Οπότε ρίχτο δημόσια άμα είναι. Όλοι οι επίδοξοι σκοπευτές στο thelab μαζεύτηκαν, παναθεμά μας. :p

Και εγώ ενδιαφέρομαι. Οπότε ρίχτο δημόσια άμα είναι. Όλοι οι επίδοξοι σκοπευτές στο thelab μαζεύτηκαν, παναθεμά μας. :p

Seal Team TheLab.gr?

περιμενω ακομα απαντηση απο τον ελευθερο σκοπευτη... (την πεμπτη μου ερχετε οπλο αμπουλας. 30 μολυβενιες σφαιρες ;) )

περιμενω ακομα απαντηση απο τον ελευθερο σκοπευτη... (την πεμπτη μου ερχετε οπλο αμπουλας. 30 μολυβενιες σφαιρες ;) )

Thats nothing my friend....

(Δεν θελω σχολια για τα photoshop skillz μου :hehe:)

δεν εχω παει στρατο ακομα... οποτε καποια στιγμη θα εχω και εγω κατι παρομοιο :p

Αν ανέβει κανείς ΚΕΒΟΠ κάποιο ΣΚ ας μου στείλει πμ μήπως και συναντηθούμε. Είμαι στον ΑΘΛΟΣ και συνήθως φέρνω και την mossberg μου να ρίξω για ξεμούδιασμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.