jdrogas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2004 Καλησπερα σε ολους.Με ενδιαφερει η υδροψυξη αλλα μονο για τον επεξεργαστη μου αλλα παιδια θελω κατι μαζεμενο οχι extreme καταστασεις ψυγεια κ.λ.π.Δεν εχω πολυ χωρο το γραφειο ειναι και για την κορη μου.Βαλτε με λιγακι στο παιχνιδι γιατι ειμαι ασχετος ποσο περιπου θα μου στοιχισει τι προτεινετε και τη διαφορα θα δω απο καλη αεροψυξη?Α παιδια ξεχασα να σας πω οτι θελω να γλιτωσω και το θορυβο απο τη thermaltake και τα τεσσερα φαν που εχω.
soki Ιούνιος 1, 2004 #2 Ιούνιος 1, 2004 Ενα πολυ καλο και απλο για να ξεκινησεις ειναι αυτο http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1336
taramas Ιούνιος 1, 2004 #3 Ιούνιος 1, 2004 Εχω την αποψη οτι απο την Thermaltake και τα 4 fan δεν θα γλυτωσεις Αυτο γιατι οτι υδροψυξη και να βαλεις αν δεν εχεις καλη και σωστη ροη αερα στην κασα δεν θα κανεις τιποτα Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να προσπαθησεις να αντικαταστησεις τα fan με αθορυβα η τουλαχιστον λιγοτερο θορυβωδη.
fanisk Ιούνιος 2, 2004 #4 Ιούνιος 2, 2004 Φιλε ντρογκα κι εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δεν θα αποδωσουν τα "ετοιμα"... Οποτε καλυτερα μια ΚΑΛΗ αεροψυξη κι ενα ρυθμιστη ανεμιστηρων + αθορυβα fans θα αποδωσει σωστα... Ειπες οτι ειναι για τη κορη σου...για τι συστημα? Επισης ειναι μεγαλη?Αν οχι βαλε μια ΚΑΛΗ αθορυβη αεροψυξη... τα παιδια μονο φασαρια δεν θελουν :D (μη με παρεξηγεις...κι εγω 16 ειμαι..αλλα θελω ησυχια στο pc!) Αν ειναι μικρη ==>δεν θα σκαλιζει το pc..να το ανοιγει κλπ κλπ... Οποτε μια ΚΑΛΗ αεροψυξη σε συνδιασμο με καλο air flow στο κουτι θα ειναι μια χαρα... Πως το σκεφτομαι... 1-2 ανεμιστηρες μπροστα κατω να βαζουν(οσο πιο χαμηλα γινεται...απλα να "κυκλοφορει" ο αερας!) 1-2 πισω(πανω) να βγαζουν...και αυτοι "χαμηλα" σε στροφες.. Μια καλη αεροψυξη σε CPU(πχ SP-94 και enermax ρυθμιζομενος) Και τακτοποιηση των καλωδιων ωστε να μη κοβουν τη ροη! Το συστημα θα εχει καλη αεροψυξη και οι 4 ανεμιστηρες(2 μπροστα 2 πισω) θα ειναι οσο πιο χαμηλα γινεται σε στροφες ===>μειωμενος θορυβος απλα και μονο για να γινεται "ανακυκλωση" του αερα μεσα στο κουτι... Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ... Πως σου φαινεται?
RootX Ιούνιος 2, 2004 #5 Ιούνιος 2, 2004 Χωρίς να ξέρω το κουτί σου, πιστεύω ότι μπορείς να πετύχεις την μείωση θορύβου στο pc, ακόμα και με αέρα.4xpapst 80άρηδες για το κουτί και έναν στην ψύκτρα του επεξεργαστή, θα έχουν το αποτέλεσμα που θες.
fanisk Ιούνιος 2, 2004 #6 Ιούνιος 2, 2004 Αυτο λεω κι εγω συνονοματε... 4 καλοι αθορυβοι ανεμιστηρες και καλη ψυκτρα στον επεξεργαστη...με αναλογο ανεμιστηρα κι αυτη
jdrogas Ιούνιος 2, 2004 Author #7 Ιούνιος 2, 2004 Παιδια το κουτι μου ειναι ενα απλο midi tower.Δεν απαντησα αμεσως γιατι εκανα μερικες δοκιμες.Καταρχην εβγαλα αυτο το φαν της speeze που δουλευε 3.500 στροφες και τελικα εκανε πολυ θορυβο εβαλα εκει εναν μικροτερο εβγαλα κι αλλον ενα που ειχε το κουτι μπροστα ο οποιος μονο θορυβο ειχε γιατι εισροη αερα δεν υπηρχε απο πουθενα,εκλεισα το κουτι αλλα κατι μου ελεγε οτι θα ανεβουν και ειχα δικιο η θερμοκρασια μεσα πηγε 33 ο σκληρος πηγε 34 εβαλα κι εγω το TMPGEncoder να μετατρεψω ενα avi σε mpeg και να σου το πρωτο κολλημα.Παντως βλεπω οτι γενικα το συστημα μου και ιδιαιτερα ο επεξεργαστης ειναι στα ορια του και δεν του εχω δωσει και ρευμα 1.57 δουλευει.Οποτε τον ξαναανοιξα σταματησα το φανακι που ειναι πισω και βγαζει το ζεστο αερα και ξαναηρθε στα σωστα του.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ????
jdrogas Ιούνιος 2, 2004 Author #9 Ιούνιος 2, 2004 Η sp-94 που εχεις εχω διαβασει οτι ειναι κορυφη μπαινει χωρις μετατροπη?Και με τι φαν τη δουλευεις αν ειναι ειναι να βαλω για πουλημα τη thermaltake που εχω και να παρω μια sp-94 dωσε μου και μια καλη τιμη.
fanisk Ιούνιος 2, 2004 #10 Ιούνιος 2, 2004 Εχεις mobo για P4 με τρυπες?Εχεις!Αρα κανει!Βγαζεις τη παλια στοκ, και βαζει αυτη!Τη δουλευω με enermax 92mm ρυθμιζομενο...απο 1500-2500rpm!Ειναι και ball bearing και δεν κανει ιδιαιτερο θορυβο...Στο συστημα της υπογραφης μου ειχα και 20 βαθμους κατω καποια στιγμη...Ειναι απο καθαρο χαλκο η ψυκτρα...Θες να μαθεις κατι αλλο?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.