Jump to content

Max Payne 3

tragikos

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Τραγικό μικρό το παιχνίδι.. περισσότερα cutscenes είχε παρά δράση. Ναι ωραίο ήταν, αλλά είναι σαν χεις ένα κιλό παγωτό στο ψυγείο και να μπορείς να φας μια κουταλιά.

Να κανω μια ερωτηση.

Γιατι ολοι οι αλλοι εκτος απο σενα μπορουν να πεταξουν grenades?

Ελεοc.

Eιμαι chapter 8-9 δεν θυμαμαι ,μετα απο τις φαβελες.

Ωραιο ειναι γενικα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Ιουνίου θα παίξω κι εγώ Max Payne. Amen! :worship:

Ναι ελα ντε αυτο με τις χειροβομβιδες το παρατηρησα και εγω!!

Και εν τω μεταξυ νομιζω σου εχει στις ρυθμισεις επιλογη για το πληκτρο!!

Ασε που σε σχεση με τα παλια νομιζω εχει τραγικα λιγα οπλα

Τραγικό μικρό το παιχνίδι.. περισσότερα cutscenes είχε παρά δράση.

Δοκιμασες μηπως στο arcade mode να δεις μηπως ειναι διαφορετικο;

Θα το δοκιμασω μολις το τερματισω, φοβαμαι τωρα μη τυχον κανει overwrite το savegame.

...

Ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας συνδυασμος πληκτρων που να προσπερναει τα cutscenes και να σε πηγαινει απευθειας στη δραση;

Εστω στα ενδιαμεσα των chapters που ειναι τεραστια ...

( Πως μου λειπει το comic cutscene του 1 & 2 ... :hm: )

• 2 weeks later...

To τερματησα το παιχνιδακι πριν αρκετες μερες.

Γενικα καλο σαν shooter απλα ενω ξεκινησε και σεναριακα πολυ ωραια η συνεχεια ηταν εντελως αδιαφορη.Απο καποιο σημειο και μετα επαιζα απλα για να το τερματησω να φαει delete.

καλησπέρα. κατέβασα απο cdkeyhouse το max payne 3 και αντιμετωπίζω το εξής πρ'όβλημα.

ξέρετε τι μπορεί να παίζει?

είναι η 2η φορά που το κατέβασα και έκανε 8 ώρες . την πρώτη τα 43 gb του σκληρού δεν έφτασαν...:hang3:

δεν την παεύω για τρίτη:help1::help1:

post-17175-1416076399,3457_thumb.jpg

το πρόβλημα διορθώθηκε αλλά ρε παιδιά μου έπιασε 55gb στον σκληρό .60gb είχε o ssd και με άφησε με 5..

μια ώρα update κατέβαζε. αφού έκανε αποσυμπίεση και installing σε ένα συγκεκριμένο folder που υπέδειξα, συνέχισε με την κανονική εγκτάσταση στο ίδιο φάκελλο (τον υπέδειξα εγώ). μήπως την τελική εγκατάσταση να την έκανα σε άλλο folder ώστε να σβήσω τα αποσυμπιεσμένα αρχεία μετά?

έχει συμβεί και σε κανένα άλλο?

κουφάθηκα λέμε.

το πρόβλημα διορθώθηκε αλλά ρε παιδιά μου έπιασε 55gb στον σκληρό .60gb είχε o ssd και με άφησε με 5..

μια ώρα update κατέβαζε. αφού έκανε αποσυμπίεση και installing σε ένα συγκεκριμένο folder που υπέδειξα, συνέχισε με την κανονική εγκτάσταση στο ίδιο φάκελλο (τον υπέδειξα εγώ). μήπως την τελική εγκατάσταση να την έκανα σε άλλο folder ώστε να σβήσω τα αποσυμπιεσμένα αρχεία μετά?

έχει συμβεί και σε κανένα άλλο?

κουφάθηκα λέμε.

Tα πρωτα κατεβασμενα σβηστα δεν χρειαζονται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.