Jump to content

Max Payne 3

tragikos

Recommended Posts

δεν το πρόσεξα:p

sp1 στα windows?

sp1= service pack 1

τι εννοείς εργοστασιακά κλοκαρισμένη?

stock ρολόγια?

όχι γτ πάνω γράφεις 6870 oc:p

έκδοση στο max είσαι latest?

overclocked απο την εταιρεία κατασκευής

η κάρτα είναι η Gigabyte Radeon HD 6870 OC

θεματακια με bsod(μονο στο max payne ομως) ειχα κ γω λογω temps στα 3.5ghz...ολα κομπλε με το που τον πηγα στα 3 ghz..

οι θερμοκρασίες cpu δεν ξεπερνάνε τους 60 full load με ΙΒΤ (ψύχεται με H100) και κατα τη διάρκεια του gaming τους 55 με θερμοκρασία δωματίου τους 30+ .

συν οτι και σε στοκ ρολόγια πάλι το ίδιο συμβαίνει , όπως ξαναείπα.

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply
sp1= service pack 1

aaaa yes sir

carrots

γι αυτό θα ρωτήσω απλά γτ δεν το έχεις βάλει ακόμα

τεσπα αφού λέει και το άλλο το παιδί ότι έχει πρόβλημα και αυτός με 6870 υποθέτω ότι είναι γενικό οπότε περιμένετε κάποιο update από την ati που σήμερα με ειδοποίησε για τους 12.8 είτε και τπτ από το game

Rusty βαλε τα updates των 7, παιζει να στρωσει.

Επισης στην εγκατασταση του παιχνιδιου αν οταν σε ρωταει για DirectX / C++ / .ΝΕΤ framework αν τυχον πατησες να μην τα εγκαταστησει, περασε τα παλι.

έριξα την κάρτα στα stock settings 930Mhz ,1050 (από 970mhz, 1050) και το παιχνίδι δεν ξανακόλλησε και δεν με ξαναπέταξε επιφάνεια εργασίας.:mamba:

έπαιξα όλο το κεφάλαιο καμιά ωρα που έπαιζα χθες και κόλλαγε κάθε 2 λεπτά.

παρόλο το γελοίο υπερχρονισμο, η κάρτα είχα περάσει στρες τεστ και έπαιζε απροβλημάτιστα witcher 2 ktlp.

:confused::confused::confused::confused:

η κάρτα είχα περάσει στρες τεστ και έπαιζε απροβλημάτιστα witcher 2 ktlp.

Αυγουστο με καυσωνες τα στρες τεστς; :p

Παντως δεν ξερω αν δικαιολογημενα ή μη, το max 3 την σκιζει την καρτα.

Να σκεφτεις οτι ακομα και με την factory OCed GTX 670 DC2Top ειχα προβλημα επειδη την ζοριζε πολυ και κρασαρε, μεχρι που εβγαλε η asus καποιο bios fix για να δωθει λυση.

To προβλημα ηταν μεν διαδεδομενο, ομως μονο με τα unigine heaven & max3 το διαπιστωσα, ολα τα αλλα παιχνιδια τα εβγαζε μια χαρα.

@rusty ωραιος. Κουλο μεν, οταν ολα οσα χρειαζεται στα windows σου τα δινει στο setup του παιχνιδιου, αλλα αφου δουλεψε ολα ΟΚ.

Αυγουστο με καυσωνες τα στρες τεστς; :p

Παντως δεν ξερω αν δικαιολογημενα ή μη, το max 3 την σκιζει την καρτα.

Να σκεφτεις οτι ακομα και με την factory OCed GTX 670 DC2Top ειχα προβλημα επειδη την ζοριζε πολυ και κρασαρε, μεχρι που εβγαλε η asus καποιο bios fix για να δωθει λυση.

To προβλημα ηταν μεν διαδεδομενο, ομως μονο με τα unigine heaven & max3 το διαπιστωσα, ολα τα αλλα παιχνιδια τα εβγαζε μια χαρα.

@rusty ωραιος. Κουλο μεν, οταν ολα οσα χρειαζεται στα windows σου τα δινει στο setup του παιχνιδιου, αλλα αφου δουλεψε ολα ΟΚ.

τα stress test τα είχα κάνει χειμώνα:p

και εγώ το διαπίστωσα με το max payne 3. ..κουλό ε?

Τo max payne 3 για μένα πλέον είναι stability tester για όταν παίζω με τα clocks ιδιαίτερα της vga μιας και βλέπεις artifacts στα πρώτα 5λεπτά. Περα από αυτό το χαίρεσαι και περισσότερο απο 3dmark και furmark..

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Εντάξει. Η rockstar είναι για τα μπάζα.

Ύστερα απο πρόβλημα στους servers τους που κάνανε reset σε 1 level αρκετό κόσμο. Και ticket στο ticket εδώ και 1 μιση με 2 μήνες σήμερα μου γυρίσαν και μου είπαν οτι δε γίνεται κάτι άλλο.

Σας δίνουμε 2 βδομάδες triple xp για να πάτε στο level που είσασταν. Μόνο που χρειάζομαι 1 μήνα με triple xp για να ξαναφτάσω εκεί.

Απαράδεκτη απλά. Κοροιδία στο μεγαλίο τους, Και δε ξέρω και τι να κάνω. Να πιάσω να στείλω mail σε όλα τα gaming περιοδικά & sites και να κράζω;

Εγώ ξανά game απο rockstar δε ξαναγοράζω που να με δείτε φυτεμένο στη γή. Εκτός αν επιτέλους μου δώσουν έστω το level μου πίσω και κάτι για την ταλαιπωρία μου. Ένα dlc δώρο. Triple XP για 2 βδομάδες, κάτι τέλος πάντον. Όχι να με θεωρούν χαζό.

• 6 months later...

Τώρα το έβαλα πρώτη φορά.

Τί gameplay είναι αυτό; Καμία σχέση με το 2. Είναι αρκετά άβολο και σπαταλάω πολλές σφαίρες με το στόχο-κουκίδα. :nada:

Έχω διπύρηνο στα 2.6, 4gb ram, 9800GT και παίζω 1680x1050 με τα μισά High και πάει νερό, μηδέν κολλήματα. Με είχαν τρομάξει με τόσα που άκουγα για "βαρύ παιχνίδι".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.