Jump to content

Max Payne 3

tragikos

Recommended Posts

εγώ δεν έχω πρόβλημα lag

όσο για το στόχο ναι όταν πας να σημαδέψεις τέρμα γωνία από τον τοίχο η και καμιά φορά τον ίδιο τον τοίχο που καλύβεσαι ναι δεν σου δείχνει τον στόχο:p

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

The Local Justice Pack will be available for one week only at a discounted price of $5.99, before reverting to its normal price of $7.99.

Also available today for PC, all the pre-order and retail downloadable content, including:

• Cemetery Multiplayer Map ($1.99)

• Special Edition Pack ($1.99)

• Silent Killer Loadout Pack ($1.99)

• Pill Bottle Item ($0.99)

• Deadly Force Burst ($0.99)

• Classic Max Payne Multiplayer Character ($0.99)

0sX5D.jpg

t88Nt.jpg

qqWyq.jpg

Jz8ud.jpg

xrpHC.jpg

το παιχνίδι καταπληκτικό αλλά μου παγώνει στην διάρκεια του παιχνιδιού. με τα περισσότερα video settings high έχω 35-60 fps και vsync on. η κάρτα παίζει στα 970 και φτάνει μέχρι 66 βαθμούς.

το αντιμετωπίζει κάποιος συνάδελφος ?

απ'ότι έψαξα δεν βρήκα κάποια λύση. και είναι από τα παιχνίδια που με τραβάει να παίξω λόγω σεναρίου και διαλόγων.

ξεκινήσαμε απο commodore και τώρα παίζουμε max payne 3..

διάβασα για enable triple bufferning απο ccc και δείχνει να διορθώθηκε το πρόβλημα. μένουν αλλά 4 κεφάλαια για να το τερματίσω. θα ενημερώσω για το tweak.

ΜΑΧ ΠΑΥΝΕ 3 παιχνιδάρα.

τελικά ούτε το triple buffering enable βοήθησε.....

υπάρχει καμιά λύση για τα παγώματα και τα κρασαρίσματα που κάνει το παιχνίδι?

παγώνει η οθόνη και με πετάει επιφάνεια εργασίας.

διάβασα στο νετ αλλά δενέχω βρει λύση.

καμιά πρόταση?:nerd:

κρίμα γιατί το παιχνίδι τα σπάει.

πολύ περίεργο

έχεις βάλει νέα drivers? μην είσαι με τπτ παλιά

12.6 και χρησιμοποιώ atiman uninstaller.

δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι. πιστεύω πως είναι και bug του παιχνιδιού γιατί έχω δει κάτι κουλά κατά καιρούς π.χ o max payne χωρίς γκάνι στο χέρι του και και να μην το τραβάει ο άτιμος :p.

δοκίμασα να ρίξω και τα video settings αλλά τζίφος

εγώ και από όσο γνωρίζω και ένας φίλος μου που το έχουμε τερματίσει (εγώ 2 φορές:p) και με μπόλικες ώρες multi δεν έχω συναντήσει πάντως κανένα τέτοιο bug

δεν ξέρω αν έχει ποστάρει ήδη κάποιος με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω . με το που το σετταρα βαράει το pc συνέχεια bsod . αυθεντικό το πήρα κ δε μπορώ να το παίξω στο πιο δυνατό pc που έχω.

i5 2500k (4GHz)

4x4Gb ram

z77 extreme 4

gigabyte 6870 o/c

Aφου λεει 2500κ 4GHz & 6870 o/c :p

Εχει δικιο ο Goku, bsod σε παιχνιδια ειναι 90% faulty overclock.

Eιτε ο cpu ειτε η gpu σε κρεμανε λογικα.

Δοκιμασε να τα βαλεις στοκ και παιξε λιγο να δεις αν οντως φταιει αυτο.

το κλοκάρισμα που έχω κάνει ειναι stable, δοκιμασμένο κ χωρις κανένα προβλημα εδώ κ μήνες. δεν εχω προβλήματα ουτε σε Diablo, dirt 3 , dirt showdown , skyrim , dawn of war soulstorm κτλ κτλ , ουτε σε εφαρμογές , στρεσσάρισμα κλτ κτλ.

με το που σεττάρω το max payne (χωρίς καν να το τρέξω) αρχίζουν τα bsods. νομίζω κάπου είδα οτι με upgrade σε sp1 οτι μπορεί να λυθεί το θέμα.

δεν το πρόσεξα:p

sp1 στα windows?

πάντως μην ξεχνάς ότι έχεις να κάνεις με max payne ετσι:p το skyrim και το diablo είναι γατάκια:p

πάντως και εγώ με τον ταπινό μου E8400 oc στα 4,4 έχουμε περάσει πολλά μαζί δεν έχει κάνει κιχ:p

όσο για την 6950 stock με τα shaders unlocked just :inlove:

παρεπιπτόντως η gpu ειναι εγοστασιακά κλοκαρισμένη (δεν την έχω πειράξει καθόλου) και γυρνώντας τα settings στο bios στο default δεν αλλάζει κάτι με max payne και bsods.

και εγώ 6870 έχω και παγώνει και κρασάρει συνέχεια (όχι blue screen ). τυχαίο?:confused:

και με witcher 2 , battlefield 3 etc δεν είχα κανένα πρόβλημα

μερικές λύσεις είναι disable internet connection, disable v sync, disable antialiasing

θα δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.