Jump to content

Max Payne 3

tragikos

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Το πρόβλημά σου είναι που δεν έδωσες 500€ για κάρτα το τελευταίο διάστημα, να ενισχύσεις το placebo effect.

Wtf.Αφου τερμα το παιζω.Ναι δεν εχω βαλει ΜSAA αλλα για εντελως καθυστερημενους λογους.Ουαου.

Τεσπα μην μιλαω γιατι δεν το εχω παιξει ετσι και αλλιως.Λιγο την αρχη ειδα και δεν τρελαθηκα.

Στους κατοχους με nvidia καρτα απο το control panel ενεργοποιηστε το FXAA του παιχνιδιου. Στα settings του παιχνιδιου απενεργοποιηστε το MSAA τελειως.....

Το αποτελασμα στα δικα μου τα ματια(τουλαχιστον) ειναι πολυ καλυτερο κ με καλυτερες επιδοσης.....

Χτες κατά τις 3 χτες το βράδυ το ξεκίνησα

Νταξ

Θα παρακαλούσα να μην ξανά ακουστούν σχόλια του τύπου μέτρια γραφικά μέτριο game δεν είναι κάτι φοβερό κτλπ

πρώτον βεβήλωση του game, το παιχνίδι δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω με λόγια

και δεύτερων θα έρθω από το σπίτι τους με ένα μπουκάλι ουίσκι, μία φωτογραφία, και μία beretta:dots:

Δεν έχω να πω τπτ άλλο:nerd:

Ανεπανάληπτο:triniti:

για εμένα χαλαρά game of the year:nerd:

+

Tα γραφικα ειναι εντυπωσιακα καλα.

Και το στορυ ωραιο ειναι, σε κραταει.

Αληθοφανης κινηση, ωραια physics.

-

Με εκνευριζει αφανταστα που ειναι τιγκα στα cut-scenes.

To bullet time αδειαζει πολυ γρηγορα, γεμιζει δυσκολα.

2QDZ6.jpg

Το τερματισα.

Σχετικα μεγαλο.επιτελους βασικα ενα παιχνιδι που δεν τελειωνει σε 5 ωρες.

πολυ cut scene.σε εκνευριστικο σημειο.προσωπικα μετα απο ενα σημειο μου την εσπασε το 5 λεπτα παιχνιδι-3 cut scene.

τα γραφικα αρκετα καλα.ουτε μετρια αλλα ουτε τιποτα wow.με το της υπογραφης τα ειχα ολα ultra high και το fxaa νορμαλ.τα αλλα κλειστα.χωρις vsync ειχα πολυ stuttering.με vsync ημουν στα 60 εκτος απο την πιστα στη favela σε καποια σημεια.

οι 2 αρχηγοι εκνευριστικοι με τον τροπο που επρεπε να τους φας.

γενικα ηταν παντως καλο.

παντως αυτα τα 26 γιγα ηταν ολα τα cut scene που εχωσαν μεσα.

Prerendered λογικα.

Επισης εμενα που την εχει σπασει η μεθυσμενη/μαστουρωμενη καμερα σε ΟΛΟ το μαμημενο παιχνιδι.

Νταξ αγορια το ειδαμε φοβερο το εφε αλλα μην μπουκωνετε και την παραμικρη σκηνη.

Eχω φτάσει μέχρι την ΧΙ (11) πίστα, εδώ μπορώ να πω πώς τα γραφικά μέσα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο είναι με πολύ προσοχή σχεδιασμένα (μου θύμισαν λιγάκι του Metro 2033) και δίνω τα εύσημα στην RockStar, έτσι για να μη λέμε μόνο τα αρνητικά του, επίσης θετικό το ότι μπορείς να κάνεις pause ακόμη και την ώρα που παίζονται τα cut-scenes.

Παρα πολυ καλά γραφικά για τα δικά μου δεδομένα, όλα τσίτα (παιχνίδι και driver) εκτός απο το MSAA το οποιο αν θυμάμαι καλά δεν με αφήνει να το βάλω πανω απο χ4 λόγω VRAM (GTX580 1.5Gb)...

Δύο chapters προλαβα να παιξω χθες...αν είναι και τα υπόλοιπα τόσο "συντομα" ελπίζω το παιχνίδι να έχει καμιά 50αριά απο αυτά...

ΥΓ: η "μεθυσμενη/μαστουρωμενη" καμερα που ανέφερε συμφορουμίτης πιο πάνω προσωπικά ήδη με εχει κουράσει και μόλις ουσιαστικά το ξεκινησα το παιχνίδι...

Με εκνευριζει αφανταστα που ειναι τιγκα στα cut-scenes.

Τουλάχιστον δεν παρεμβάλεται load screen μεταξύ game και cut-scenes.

-Δεν περιμένεις συνέχεια

-Δε σου χαλάει τόσο τη δράση

-Νιώθεις σαν να παίζεις σε ταινία

10o chapter, οι τυποι εχουν κάνει τρελλή δουλεια...:T:

BTW, δεν έχω παιξει αλλο παιχνίδι που να χτύπάει 97% cpu utilization στον 2600K (μαξιμουμ ρυθμισεις παιχνιδι/driver, η GTX580 στα 950)...nice one...

Patch released for Max Payne 3 PC to address common issues

The issues addressed by the latest patch are:

Compatibility Issues

* Fixed reported issues with needing service packs, compatibility with incorrect OS.

Various Crashes

* Fixed a range of issues which could have led to crashes on startup and in-game.

Audio Crash

* Fixed reported issues of audio dropouts when no audio device was plugged in, or when the headphones/speakers disconnected while in game.

Mouse Sensitivity

* Fixed reported issues of mouse being sluggish, especially in prone and Shootdodge™. Increased top end range of mouse sensitivity, but kept the slider from 1-10, allowing the user more range in their sensitivity setting.

Mouse Acceleration

* Fixed reported issues of mouse acceleration affecting aiming, included commandline option to disable mouse acceleration, -nomouseaccel (In a future update, this will be added as an option in the Mouse Controls menu).

Stretched Image / Wrong Aspect Ratio

* Fixed reported issues of game locked in incorrect aspect ratio, or alt-entering and having incorrect aspect ratio. Added commandline option for locked aspect ratio as commandline option -aspectratio width:height (ie. -aspectratio 4:3 / -aspectratio 16:9) In a future update, this will be added as an option in the Graphics menu.

Video Memory Reporting as 0MB

* Fixed reported issues of the video card reporting having 0MB of video memory available. Users unable to adjust Graphics options because of this (Also helps fix stuttering on some video cards)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.