Jump to content

Max Payne 3

tragikos

Recommended Posts

LOLWUT?

Αμα η οθονη του παει μεχρι 1680?

Το ΜSAA τι σχεση εχει με την "ποιοτητα" των γραφικων?

Φιλτρο ειναι.

Ο Ιησους ξερναει ο Ρoυμανος αγαπαει.

Oh the drama.

φιλτρο ναι, αλλα το αποτελεσμα μετραει, ολο το πακετο που παιρνεις!

ο φιλος παραπανω λεει, οτι τα γραφικα ειναι μετρια, αλλα η με εχει πορωσει τοσο πολυ το gameplay και τα βλεπω εγω ολα τελεια ή τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι απλα κορυφη!!!

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply
φιλτρο ναι, αλλα το αποτελεσμα μετραει, ολο το πακετο που παιρνεις!

ο φιλος παραπανω λεει, οτι τα γραφικα ειναι μετρια, αλλα η με εχει πορωσει τοσο πολυ το gameplay και τα βλεπω εγω ολα τελεια ή τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι απλα κορυφη!!!

ειναι...

Κάποιο κόλημα θα έχει φάει για μένα κάνε ξανά ένα Install το Afterburner

Ναι με μια 7970

Σε 1920χ1200 και όπως είπα όλα Maxed out 8msaa κ.τ.λ.π κ.τ.λ.π

sfirculitu τπτ με το afterburner, εβαλα και την καινουρια εκδοση 2.2.1 αλλα on-screen display δεν εχουμε!

μαλλον παιζει ρολο που το game εχει γινει install σε αλλο drive, γτ σε bf3 και assassins λειτουργει κανινικοτατα.

οχι οτι με πειραζει αλλα θελω να παρακαλουθω την temp της καρτας.

ρε συ αν δε σου ειναι κοπος τραβα ενα sceenshot απο settings->graphics , και ενα απο in game, με τα fps που σου δινει, αν μπορεις σε ανοικτο χωρο!

Note that some versions of the game do not allow utilities with overlays like FRAPS or EVGA Precision to work. I can confirm however that the Steam version of the game does allow these, which is how I captured the video and am doing performance measurement and screenshots for the guide. I have no workaround to display an FPS counter for affected versions right now, but to take screenshots you can use the PrtScn key during the game and ALT+TAB out of it to paste that shot into an image utility.

www.tweakguides.com

ρε συ, η δικη μου εκδοση δε συνδεεται καν με το steam!

wtf!!! Τι στο καλο εχουνε κανει !

Το πηρα απο καταστημα για να μη περιμενω να κατεβει λογο ογκου.

Αρα γι αυτο δε λειτουργει afterburner & fraps.

Υπαρχει τροπος να το παρακαμψω??

Θα το παιξω ρε δεν ειπα οτι δεν θα το παιξω.Απλα ειχε γινει πολυ ντόρος για τα γραφικα και τελικα δε ειναι τπτ σπουδαιο

Τα γραφικά είναι καλύτερα και από ταινία του Χόλυγουντ. Πέταξαν ασυμπίεστα textures 30Gb οι άνθρωποι για να μην μουτρώσουν οι φανατικοί pc-αδες. Είναι σατανικό πράγμα ακόμα και η μη απωλεστική συμπίεση για δαύτους.

Το πρόβλημά σου είναι που δεν έδωσες 500€ για κάρτα το τελευταίο διάστημα, να ενισχύσεις το placebo effect.

Το δεύτερο maxpayne δεν με είχε συγκινήσει ιδιαίτερα(ένα καλό shooter απλά) και δεν ξέρω καν αν θα ασχοληθώ με αυτό με την αιωνιότητα που θέλει για να κατέβει στον σκληρό.

Τα γραφικά του είναι πάρα πολύ καλά όχι όμως ότι δεν έχουμε δει αντίστοιχα σε άλλα παιχνίδια μέχρι τώρα ας μη μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης με άλλα παιχνίδια για λόγους αυτονόητους.

Εδώ δεν λέει να κατέβει και οι άλλοι αντί να παίξουν να πορωθούν ψάχνονται πώς θα φαίνονται τα fps και πόσα θα πιάσουν. :whip:

Δε μου 'δίνετε σ' ένα δίσκο το παιχνίδι να παίξω;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.