Jump to content

seagate RMA

spankmachine

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ενα HD της seagate που έχω έχει αρχίσει να βγάζει smart errors. Ετρεξα τα sea tools και μου έβγαλε πως έχει bad sectors και μου έδωσε έναν κωδικό. Έβαλα αυτόν τον κωδικο μαζί με τα s/n και p/n του δίσκου στο warranty check της Seagate και μου είπε πως έχω εγγύηση μέχρι Αυγ 2012. Τον έιχα πάρει από e-shop αλλά έχω χάσει της απόδειξη και μάλλον δε θα τον δεχτούν οπότε θα πρέπει να τον στείλω στη Seagate εγώ.

Κατ' αρχήν αξίζει; (ο σκληρός έχει 40 euro)

Το έχει κάνει κανείς αυτό; Δούλεψε;

Να επιλέξω το premium service ή όχι;

Κάποιο σχόλιο ή κάποια γνώμη πριν προχωρήσω;

ένα φίλος που είχε δύο (αν δεν κάνω λάθος) δίσκους με το γνωστό πρόβλημα με τα firmwares τους έστειλε πίσω και έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την γενική διαχείριση του προβλήματος από την εταιρεία.

Σχετικά, με το αν αξίζει ή όχι, καλύτερα να επικοινωνήσεις με την ίδια τη Seagate ώστε να σου δώσουν όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι σχετικά με την μεταφορά, το χρόνο που θα χρειαστεί και τα έξοδα (πόσα είναι και ποιος τα αναλαμβάνει)

Όχι φίλε μου δεν είναι ανάγκη να το στείλεις εσύ επειδή δεν έχεις απόδειξη, πάρτους τηλέφωνο στο κιτρινομάγαζο και πες τους είμαι αυτός και περίπου σε αυτή την ημερομηνία είχα πάρει αυτόν τον σκληρό, το τηλεφωνόμου είναι αυτό (για ευκολότερο εντοπισμό) και θα σου βρουν την πραγγελία, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα !!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.