kosmos890 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2011 Έχω ένα netbook msi U100 series. Συνδέομαι στο internet με router pirelli (cyta).Το led του router για το ασύρματο δίκτυο είναι αναμμένο.H ασύρματη κάρτα του netbook δεν εντοπίζει το router μου, αλλά και κανένα άλλο ασύρματο δίκτυο (σχεδόν κάθε φορά έβλεπα 1-2 δίκτυα).Που οφείλεται αυτό το πρόβλημα?Πως μπορώ να ελέγξω εάν η κάρτα του netbook λειτουργεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Μήπως έχεις "κλείσει" με FN + Fxx (11 νομίζω) την κάρτα..... κοίτα κάτω δεξιά τα leds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmos890 Ιούνιος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Όχι η ασύρματη κάρτα στο netbook είναι ενεργοποιημένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 χμμμμ..... realtek φοράει ή ralink? Στην 1η περίπτωση κοίτα μην απο κάποιο update σου έχει "περάσει" το utility της realtek και σου "κόβει" αυτό των windows. Στην δεύτερη περίπτωση, απλά η κάρτα αυτή δεν παίζει σωστά. Δοκίμασε driver update. Στην αισχάτη, βγάλε το καπάκι απο κάτω και κοίτα μην έχουν ξεκουμπώσει "κάπως" τα wifi cables. Αν και πάλι ΟΚ, δοκίμασε μια intel wifi να δείς ή μια usb stick για απενοχοποίηση ή μη του software.... αν και πάλι δεν παίζει, κάνε φορμάτ και σφάξε κάτι ζωντανό για κατευνασμό των πνευμάτων. Αν πάλι δεν παίξει.... πέτα το :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Θα μπορούσες να bootάρεις κάποιο live linux distro από cd ή usb flash και να δεις αν θα σου παίζει εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmos890 Ιούνιος 13, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Στην διαχείρηση συσκευών γράφει η " Η συσκευή είναι ενεργή"H κάρτα μου είναι Realtec. Outlaw πως θα ενεργοποιήσω το "utility των windows"?Usb flash με linux δεν έχω πρόχειρο.Με linux πως θα εξετάσω εάν η κάρτα είναι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Συνήθως με το που ξεκινάει το linux βρίσκει μόνο του την κάρτα και την ενεργοποιεί για να αναζητήσει δίκτυα. Μπορείς να φτιάξεις αρκετά εύκολα ένα usb stick να bootάρει ubuntu ή fedora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.